2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Hayırlı günler bugün kesemizi gördük çok şükür 5+0 sat:3ekim tahmini doğum 9 temmuz kese çapını 6 mm dedi normaldir degilmi şimdilik iyi dış gebelik falan yok dedi🥲
Evet evet normal 5+1 de keseyi görmüştüm bende 🫠 listeye ekliyorum yaş kaçtı kaçıncı bebek ?

Kızlarr bu gruba ilk mesajı atmıştım ve çok şükür Allah'ıma burdayım. Bugün 1278 beta ile geldim darısı bekleyen isteyen herkese inşallah 😍 Yaş 27 ilk çocuk sat 5 ekim keseyi pazartesi görcez inşallah 🤲
Hayırlı olsun 🌺
Listeye ekliyorum güzel haberlerini bekliyoruz 🫠

Kızlar listeye eklemediğim unuttuğum biri varsa lütfen kusuruma bakmasın mesajları kaçırmamaya çalışıyorum atladığım olmuş olabilir bilgilerinizi beni etiketleyerek paylaşırsanız ekleyebilirim 🩵

Canım ben de oksapar kullanıyorum.Rapor çıkardın mı? Ve morluklar için bi çözüm buldun muu 😐
Yok hayır pazartesi gitcem o zaman rapor çıkarılır herhalde. Ben daha önce kullanmadım ilk defa bu hamileliğimde kullanıyorum. Morluklar için çözümüm yok maalesef her türlü çıkıyor.

Yok hayır pazartesi gitcem o zaman rapor çıkarılır herhalde. Ben daha önce kullanmadım ilk defa bu hamileliğimde kullanıyorum. Morluklar için çözümüm yok maalesef her türlü çıkıyor.
Beyaz tenli olduğum için maalesef ten rengim mora döndü 😅 Bende ilk defa kullanıyorum rapor çıkınca hiç ücret olmayacak heralde şimdi 108 tl gibi bi ödeme çıkıyor farkı o oluyor heralde raporun

X