2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Ölür mü yani 1 sn desin bakıyorum sabırlı olun desin yani seni niye zor durumda bırakıyor 😡 bu arada sancım var kanamam yok ama keskin sancılarım var 😩
Gerçekten sanki 1 ömür gibi geldi o ultrason bana.
Bak benimde öyleydi uykumdan uyandırdı o kadar diyim bugün hiç olmadı bence yavaş yavaş seninde geçecek canım 🥹

Kanda çok iyi ve yüksek çıkmış en son verdiğimin üzerinden 5 gün geçti 2600 küsürlerde çıkmış benim rahmim ters ya ondan göremedi kesin Allahım çok şükür çok yüksek değil mi ikiz mi gene acaba 🥺
Canim rahim ters olunca geç goruluyor karından ama bence vajinal baktirma, 5+6 da gitmiştim benim de rahim ters olduğu için karından gorunmemisti önceki gebeligimde 🤦🏻‍♀️ 7+2 de de karından kalp atışı duyulmamisti hep vajinal bakilmisti 🤦🏻‍♀️ bunda bekliycem inşallah bu ay sonu gitcem ilk kese gormeye 6+5 te gitcem inşallah görürüm keseyi karından bir de idrara sıkışık gidin diyorlar daha net gorunuyormus aklında bulunsun

Hayırlı olsun canım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲 keseyi kaç haftalık iken gördünüz

Tam 5+0 da gördük

Canım hayırlısı ile duyarsın inşallah bebişin kalbini 🙏🙏bende 5+4 um bugün pazartesi günü gideceğim kalp atışı için. Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz 🙏❤️

İnşallah kuzum valla 🥰🙏

Kızlar kasık ağrısı ve mide bulantısı bu neduuu kızım da hiç yaşamadım 🐣🐣

Gerçekten sanki 1 ömür gibi geldi o ultrason bana.
Bak benimde öyleydi uykumdan uyandırdı o kadar diyim bugün hiç olmadı bence yavaş yavaş seninde geçecek canım 🥹
Ay inşallah biter yavaş yavaş hakkımızda hepimiz için hayırlısı artık inşallah hepimiz o minnakları kucaklarımıza alalım hayırlısı ile inşallah

Canim rahim ters olunca geç goruluyor karından ama bence vajinal baktirma, 5+6 da gitmiştim benim de rahim ters olduğu için karından gorunmemisti önceki gebeligimde 🤦🏻‍♀️ 7+2 de de karından kalp atışı duyulmamisti hep vajinal bakilmisti 🤦🏻‍♀️ bunda bekliycem inşallah bu ay sonu gitcem ilk kese gormeye 6+5 te gitcem inşallah görürüm keseyi karından bir de idrara sıkışık gidin diyorlar daha net gorunuyormus aklında bulunsun
İdrara sıkışıktım ama Aralık ilk haftasına kadar beklerim artık ben zaten 2 hafta memlekete gidicem dönüşte giderim artık

X