-
- Konu Sahibi sacibelinde
Aynen canim erken dollenme olmus gibi geldi bana iste. Dolasiyla 4+4te betasi epey yukselmis olur yolunda giderseBeta aralıkları çok değişken örnek veriyorum 5te normal 50de yine de görünmeyebiliyor. He şunu anlayabilirim örnek veriyorum ben 14. Yumurtlarım döllenme olur başkası 11. Gün yumurtlar döllenme olur o etkileyebilir. Arkadaşım 4+5te vajinal ultrasonla keseyi görebildi mesela kişiye göre değişiyor.
Ayy yine ağrırsa denicem canım çok sağol insallah gerek kalmazMaalesef benim var. Fiziyoterapist arkadaşım bi uygulama söyledi onu yapıyordum gebeliğimde. Bi kaba su doldur içine bol buz ellerin soğuktan kesilecek gibi olmalı iki elini de daldır dayanabildiğin son raddeye kadar tut bunu 4-5 kere tekrarla eşten de masaj desteği alırsan baya rahatlatıyor canım geçmiş olsun
Her hamilelik farklı yaşanır diyorlarGözümü açamıyorum ya işten geldim 4 saat aralıksız uyudum yinede hiç uyumamış gibiyim kızımda hiç böyle olmamıştım
İşte arkadaşımın da yüksekti ama göremedi bilemedim canım ya herkesin aynı olmuyor tabikiAynen canim erken dollenme olmus gibi geldi bana iste. Dolasiyla 4+4te betasi epey yukselmis olur yolunda gidersedolayısıyla gorur gibi keseyi sanki
İnşallahAyy yine ağrırsa denicem canım çok sağol insallah gerek kalmaz
Kesinlikle doğru inşallah mide bulantısı nedir bilmem bu farklı olurHer hamilelik farklı yaşanır diyorlar
Amin canim insallahSüper sağlıkla gelsin canm
5+2 oldugumda gidecegim canim artik gorunmezse tekrar giderim 1 hafta sonra 6ya kadar bekleyemicemEn az 6 haftalık olmadan gitme bence
5+2 canımHayırlı olsun canımkaç haftalık bebek
4+6 da vajinal bayılarak görüldü benim krından anlaşılmadı ertesi gün akıntı kaşıntı oldu 5+1 de karından görebildi 2 gün sonra benim ki böyleydi diye anlatmak istedimHanimlar ben normalde 15 kasimda ilk muayeneye gidecektim ama saglik ocagindaki hemsire daha erken gidip keseyi görmemi önerdi haftaya cumaya aldım 4+4 oluyorum sizce keseyi görür müyüm? Dün ki degerim 132 çıktı bu arada
Evet olabilir canim bende vajinal pek istemedigim icin tekrar erteledim randevuyu insallah o zaman görürüm4+6 da vajinal bayılarak görüldü benim krından anlaşılmadı ertesi gün akıntı kaşıntı oldu 5+1 de karından görebildi 2 gün sonra benim ki böyleydi diye anlatmak istedimgörünmeyebilir kese günde 1.1 mm büyüyormuş yaklaşık
Vajinal ulturasondan sonra akıntı normalKızlar aranızda hiç vajinal ultrason baktıran oldu mu? Hafif kahverengi akıntım var, 4+4’teyim rahim kalınlaşmış haftaya keseyi görürüz dedi doktor. şu an sorun değil ama artarsa kanama düşük olabilir hep ihtimal var dedi, çok korktum. Allah’ım korusun bebeklerimizi
Devlete gittiysen bir de özele git önlem alırlarMerhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı
Progestan başladı mı ? Kırmızıya dönmediği sürece normal ama kanama Alanı varsa vajinal ultrasonla görülüyor canım başıma geldi kızımda korkma İnşallah bişey olmazKızlar aranızda hiç vajinal ultrason baktıran oldu mu? Hafif kahverengi akıntım var, 4+4’teyim rahim kalınlaşmış haftaya keseyi görürüz dedi doktor. şu an sorun değil ama artarsa kanama düşük olabilir hep ihtimal var dedi, çok korktum. Allah’ım korusun bebeklerimizi
özele gittimDevlete gittiysen bir de özele git önlem alırlar