2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Aynen canim erken dollenme olmus gibi geldi bana iste. Dolasiyla 4+4te betasi epey yukselmis olur yolunda giderse dolayısıyla gorur gibi keseyi sanki

Ayy yine ağrırsa denicem canım çok sağol insallah gerek kalmaz

4+6 da vajinal bayılarak görüldü benim krından anlaşılmadı ertesi gün akıntı kaşıntı oldu 5+1 de karından görebildi 2 gün sonra benim ki böyleydi diye anlatmak istedim görünmeyebilir kese günde 1.1 mm büyüyormuş yaklaşık

Evet olabilir canim bende vajinal pek istemedigim icin tekrar erteledim randevuyu insallah o zaman görürüm

Kızlar aranızda hiç vajinal ultrason baktıran oldu mu? Hafif kahverengi akıntım var, 4+4’teyim rahim kalınlaşmış haftaya keseyi görürüz dedi doktor. şu an sorun değil ama artarsa kanama düşük olabilir hep ihtimal var dedi, çok korktum. Allah’ım korusun bebeklerimizi

Merhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı

Vajinal ulturasondan sonra akıntı normal

Progestan başladı mı ? Kırmızıya dönmediği sürece normal ama kanama Alanı varsa vajinal ultrasonla görülüyor canım başıma geldi kızımda korkma İnşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…