-
- Konu Sahibi sacibelinde
Hayırlı olsun canımKızlar dün keseyi gördük 6.4 mm bugün beta bakıldı 3100 çıktı pazartesi özeldeki doktoruma gidicem tekrardan umarım hepimiz için güzel günler başlamıştırbu arada ben bir haftadır uyuyamıyorum gece 5-5.30 gibi uyanıyorum her gün uykulu olmak gerekmez mi gebeliğin başında
Ay hadi inşallahMaalesef öyle, Türk sistemine alıştığım için bana garip geliyor avrupa sistemi. Gitmeden bebeğimin kesesini görür kalp atışını duyarım inşallah.
Çok erken keseyi görsen bu sefer 2 hafta da kalp atışı için bekletecek. Ne manası var neden öyle dedi bilemedimHanimlar ben normalde 15 kasimda ilk muayeneye gidecektim ama saglik ocagindaki hemsire daha erken gidip keseyi görmemi önerdi haftaya cumaya aldım 4+4 oluyorum sizce keseyi görür müyüm? Dün ki degerim 132 çıktı bu arada
Keseyi görünce kayit açalım dedi canim valla bilmiyorum ki normalde kalp atışını görünce mi açılıyor kayıtÇok erken keseyi görsen bu sefer 2 hafta da kalp atışı için bekletecek. Ne manası var neden öyle dedi bilemedimbenim doktorum kayıt bile açtırmamı istemedi kalp atışını duymadan
Evet bütün doktorlar bunu öneriyor çünkü boş gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorlar senin sat ne zamandı ?Keseyi görünce kayit açalım dedi canim valla bilmiyorum ki normalde kalp atışını görünce mi açılıyor kayıt
9 ekim satEvet bütün doktorlar bunu öneriyor çünkü boş gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorlar senin sat ne zamandı ?
İlginç bi öğrenme şekli olmuş 2,5-3 haftalıkken9 ekim sat
Tam 3 haftalikken öğrendim oglumda da öyleydiİlginç bi öğrenme şekli olmuş 2,5-3 haftalıkken
Doktorunla konuş bence bu konuyu canım 4+4 kese karından zor görünür gibi geldi bana
İlk kan verişin mi kuzumKizlar dün verdigim kan tahlilinin sonucu çıktı 132 olmus betam
Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde uyukluyor insan valla bende kaç gündür erken kalkıyorumKızlar dün keseyi gördük 6.4 mm bugün beta bakıldı 3100 çıktı pazartesi özeldeki doktoruma gidicem tekrardan umarım hepimiz için güzel günler başlamıştırbu arada ben bir haftadır uyuyamıyorum gece 5-5.30 gibi uyanıyorum her gün uykulu olmak gerekmez mi gebeliğin başında
Daha çok erken geç döllenmedir en az 4 5 gün bekle kese içinHanimlar ben normalde 15 kasimda ilk muayeneye gidecektim ama saglik ocagindaki hemsire daha erken gidip keseyi görmemi önerdi haftaya cumaya aldım 4+4 oluyorum sizce keseyi görür müyüm? Dün ki degerim 132 çıktı bu arada
Kalp atışını görene kadar gebesin denmiyor canım kalp atışından sonra asıl takip başlıyor kan alıyorlar 5 6 tüp kalp atışından sonra idrar veriyorsun birde bunları sağlık ocağında ayrı hastahanede ayrı veriyorsunKeseyi görünce kayit açalım dedi canim valla bilmiyorum ki normalde kalp atışını görünce mi açılıyor kayıt
Sağlıkla gelsin doktorlara her yaptığımızı söylemeye gerek yok bende kan vermek istiyorum dedim valla şunu bunu yaptık dersek oooo neler diyorlar nelerSelam kızlar çok şükür anne topiklerine gelebildim ben de
Sat 10 ekim
Ilk testi 30 ekimde verdim 70 ile öğrenmiştim
Iikinci testi 1 kasımda verdim 196 çıktı
Bugun 3. Testi sağlım ocağında verdim pazartesi çıkacak sanırım.
Aile hekimi de niye 2 kere kan verdin diyorbazı doktorları anlamak çok zor valla
Pazartesi kadın doğum icin randevu aldım
Insallah sağlıkla ilerler
Ay hadi hayırlısı ya temmuz topikte canlanıyorBen hem kalp atışını hem de keseyi bir arada görmek için biraz bekleyeceğim yani 6.haftam da gitmeyi düşünüyorum inşallah
Yok canim ikinci. Ilki 29 ekimde 10 çıkmıştıİlk kan verişin mi kuzum