2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kalp atışını görene kadar gebesin denmiyor canım kalp atışından sonra asıl takip başlıyor kan alıyorlar 5 6 tüp kalp atışından sonra idrar veriyorsun birde bunları sağlık ocağında ayrı hastahanede ayrı veriyorsun
Valla hemsire bana pazartesi git dedi hatta 🤷🏻‍♀️ ben pazartesi görünmez diye dusundugumden cumaya aldım. Normalde 15inde gidecektim geç bi tarih dedi keseyi görünce kayit açarız dedi bilemiyorum

Valla hemsire bana pazartesi git dedi hatta 🤷🏻‍♀️ ben pazartesi görünmez diye dusundugumden cumaya aldım. Normalde 15inde gidecektim geç bi tarih dedi keseyi görünce kayit açarız dedi bilemiyorum
Sonra kese var bebek yok diye seni telaşa düşürürler bakarda bakarlar sen bilirsin elbette senin kararın ama erken bencede

Ay bilemedim simdi ya kafam karıştı iyice
[/QUOTE
Canim bence sen erken dollenme yasamissin erken ogrenmissin. Haftaya cuma en kotu ihtimalle saglikla artarsa 4000lere ulasir beta ve gorunur kese. Gidebilirsin bence. Ama icinde bebek de goreyim kalp atimi da olsun gitmisken dersen biraz daha beklemen gerek

Betasi erken yükselmeye baslamis gorunebilir bence
Beta aralıkları çok değişken örnek veriyorum 5te normal 50de yine de görünmeyebiliyor. He şunu anlayabilirim örnek veriyorum ben 14. Yumurtlarım döllenme olur başkası 11. Gün yumurtlar döllenme olur o etkileyebilir. Arkadaşım 4+5te vajinal ultrasonla keseyi görebildi mesela kişiye göre değişiyor.

Kızlar migreni olan var mı aranızda bu dönem ağrıyla nasıl başa çıkıcam bilmiyorm parol bana mısın demiyor valla
Maalesef benim var. Fiziyoterapist arkadaşım bi uygulama söyledi onu yapıyordum gebeliğimde. Bi kaba su doldur içine bol buz ellerin soğuktan kesilecek gibi olmalı iki elini de daldır dayanabildiğin son raddeye kadar tut bunu 4-5 kere tekrarla eşten de masaj desteği alırsan baya rahatlatıyor canım geçmiş olsun 🥲

Gözümü açamıyorum ya işten geldim 4 saat aralıksız uyudum yinede hiç uyumamış gibiyim kızımda hiç böyle olmamıştım 🥲

X