- Konu Sahibi sacibelinde
Yumurtlama tarihim 20 ekim canim iste haftaya cuma 4+4 oluyorumDaha çok erken geç döllenmedir en az 4 5 gün bekle kese için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama tarihim 20 ekim canim iste haftaya cuma 4+4 oluyorumDaha çok erken geç döllenmedir en az 4 5 gün bekle kese için
Valla hemsire bana pazartesi git dedi hatta ben pazartesi görünmez diye dusundugumden cumaya aldım. Normalde 15inde gidecektim geç bi tarih dedi keseyi görünce kayit açarız dedi bilemiyorumKalp atışını görene kadar gebesin denmiyor canım kalp atışından sonra asıl takip başlıyor kan alıyorlar 5 6 tüp kalp atışından sonra idrar veriyorsun birde bunları sağlık ocağında ayrı hastahanede ayrı veriyorsun
Doğru diyorsun bizim aile hekimi gıcık bir tip zaten çok dikkate almadm kendisini hemşire daha ilgiliydi vallaSağlıkla gelsin doktorlara her yaptığımızı söylemeye gerek yok bende kan vermek istiyorum dedim valla şunu bunu yaptık dersek oooo neler diyorlar neler
Gayet iyi yükselmiş benceYok canim ikinci. Ilki 29 ekimde 10 çıkmıştı
Kız benim 21 ekim 5 kasım batım sen yumurtalamayı doğru mu hesapladınYumurtlama tarihim 20 ekim canim iste haftaya cuma 4+4 oluyorum
Sonra kese var bebek yok diye seni telaşa düşürürler bakarda bakarlar sen bilirsin elbette senin kararın ama erken bencedeValla hemsire bana pazartesi git dedi hatta ben pazartesi görünmez diye dusundugumden cumaya aldım. Normalde 15inde gidecektim geç bi tarih dedi keseyi görünce kayit açarız dedi bilemiyorum
Bana bir gün aile hekimine bağlı olan hemşire şey demişti aile hekimine gitme onlar o kadarda bilgili değilDoğru diyorsun bizim aile hekimi gıcık bir tip zaten çok dikkate almadm kendisini hemşire daha ilgiliydi valla
Ay umarım bulduğum kadın doğumcu iyi çıkar yillardir bir sürü doktor gezdim hepsi bir tuhaftiBana bir gün aile hekimine bağlı olan hemşire şey demişti aile hekimine gitme onlar o kadarda bilgili değil
Ay inşallah Allah iyileriyle karşılaştırsın hepimiziAy umarım bulduğum kadın doğumcu iyi çıkar yillardir bir sürü doktor gezdim hepsi bir tuhafti
Evet ben ovulasyon testiyle takip ediyordum zaten 20 ekimde pik gördüm 9 gün sonra beta 10 çıktıKız benim 21 ekim 5 kasım batım sen yumurtalamayı doğru mu hesapladın
Ay bilemedim simdi ya kafam karıştı iyiceSonra kese var bebek yok diye seni telaşa düşürürler bakarda bakarlar sen bilirsin elbette senin kararın ama erken bencede
Betasi erken yükselmeye baslamis gorunebilir benceİlginç bi öğrenme şekli olmuş 2,5-3 haftalıkken
Doktorunla konuş bence bu konuyu canım 4+4 kese karından zor görünür gibi geldi bana
Süper sağlıkla gelsin canmKizlar dün verdigim kan tahlilinin sonucu çıktı 132 olmus betam
Ay bilemedim simdi ya kafam karıştı iyice
[/QUOTE
Canim bence sen erken dollenme yasamissin erken ogrenmissin. Haftaya cuma en kotu ihtimalle saglikla artarsa 4000lere ulasir beta ve gorunur kese. Gidebilirsin bence. Ama icinde bebek de goreyim kalp atimi da olsun gitmisken dersen biraz daha beklemen gerek
En az 6 haftalık olmadan gitme benceAy bilemedim simdi ya kafam karıştı iyice
Beta aralıkları çok değişken örnek veriyorum 5te normal 50de yine de görünmeyebiliyor. He şunu anlayabilirim örnek veriyorum ben 14. Yumurtlarım döllenme olur başkası 11. Gün yumurtlar döllenme olur o etkileyebilir. Arkadaşım 4+5te vajinal ultrasonla keseyi görebildi mesela kişiye göre değişiyor.Betasi erken yükselmeye baslamis gorunebilir bence
Maalesef benim var. Fiziyoterapist arkadaşım bi uygulama söyledi onu yapıyordum gebeliğimde. Bi kaba su doldur içine bol buz ellerin soğuktan kesilecek gibi olmalı iki elini de daldır dayanabildiğin son raddeye kadar tut bunu 4-5 kere tekrarla eşten de masaj desteği alırsan baya rahatlatıyor canım geçmiş olsunKızlar migreni olan var mı aranızda bu dönem ağrıyla nasıl başa çıkıcam bilmiyorm parol bana mısın demiyor valla