2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Bende aşırı mide ağrısı var bunun haricinde ne yesem bulanıyor acaba üşütme mi hamilelikle mi alakalı ya çok aşırı ağlayasım geliyor kusma yok
Şuan 5+6yım geçtiğimiz çarşamba karından hiçbir şey görünmemişti. Salı tekrar randevum var

Bende aşırı mide ağrısı var bunun haricinde ne yesem bulanıyor acaba üşütme mi hamilelikle mi alakalı ya çok aşırı ağlayasım geliyor kusma yok
Şuan 5+6yım geçtiğimiz çarşamba karından hiçbir şey görünmemişti. Salı tekrar randevum var
Çarşamba günü kese görünmedi mi? Alttan bakıldı mı?

Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama tabi aklına geliyor insanın doiış gebelik falan
O değerler de alttan görünmesi zor zaten alttan bakılmış olsaydı görünürdü aklınıza kötü birşey getirmeyin bir dahaki randevu da çok net bir şekilde görürsünüz inşallah ☺️

Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim 😕

Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim 😕
Kahve pembe lekelenme ne kadar normal görünsede doktorun değerlendirmesi gerekiyor canım git bi istersen için rahatlasın hem ilaç başlayabilir

Ben 4. Haftanın içindeyim senin gibiyim midem bulanıyor herşeye zorluyorum yemek için devamlı tuzlu şeyler tüketiyorum meyveli yoğurt yiyorum onlar bastırıyor midemi

Benim regli sancısı gibi sancılarım hala geçmedi. Normalde regli olduğunu tuvalette anlayan insanım ağrım olmaz ama maşallah 4 Yıldır çekmediğim ağrıyı çekiyorum. Akıntı çok yok leke yok içerde n’oluyo çok merak ediyorum 🥲
Daha çok yatarak geçir ne olursa olsun ağrı iyi birşey değil

X