- 12 Eylül 2024
- 4
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #34.301
Anladım canım merak ettim bana da söyler misin doktorun cevabınıYarin doktor kontrolu var soracagim canim parmak emmesini. Parmagi yamulur bir sure sonra diye korkuyorum acikcasi birde dis yapisi var
Tabiki de soylerim cnmAnladım canım merak ettim bana da söyler misin doktorun cevabını
Cnm haber verecegim demistim bizim doktor emzik birakmak parmak emmeyi bıraktirmaktan daha kolay emzige alistiralim dedi. Emzik kabul etmiyor dedim o zaman emebilir sorun yok dediAnladım canım merak ettim bana da söyler misin doktorun cevabını
Dediği mantıklı aslında ama ben de hiç vermedim şimdiye kadar çok ikilemde kalmıştım versem mi vermesem mi diye. Muhtemelen bundan sonra da almayacak. Umarım ilerde kolay bırakırlar canım çok teşekkür ederimCnm haber verecegim demistim bizim doktor emzik birakmak parmak emmeyi bıraktirmaktan daha kolay emzige alistiralim dedi. Emzik kabul etmiyor dedim o zaman emebilir sorun yok dedi
Benim de abim alıştırdı3. Aydan bildiriyorum her gun deniyorum oguruyor aslinda teklif etmem ama soyleki devamli elini emmek istiyor uykuya geçişte. Ve yavas yavas bas parmagini bulup onu emmeye basladi parmak emecegine emzik emsin diyorum lakin emzikte oguruyor
Ya yamulmaktan ziyade inan yetişkinlikte bile parmak emmeyi bırakamayanlar var ciddi travmatik bi hadiseYarin doktor kontrolu var soracagim canim parmak emmesini. Parmagi yamulur bir sure sonra diye korkuyorum acikcasi birde dis yapisi var
Canım bizim minnoş 4 aya yaklaştı gaz sorunu arttı resmen diyebilirim , belki dönemsel bir sıkıntı yaşıyoruzdur siz de biz de , geçer inşallah3. ayda gaz sorunu uykusuzluk sorunu yaşayan var mı kızlar ? 3. ayda bitiyor diyorlardı bizim geçmedi
dün gece saat başı kalktı sanırım mama denemiştik o gaz yaptı fena halde. mama vermeyimce de ıkınıyor gece ama bilemedim. kendimi kötü hissediyorum ben mi yanlış şeyler yapıyorum diyorum . uyumayınca süt azaldıgından onun da stresi binlyor bi ağlama tutuyor beniCanım bizim minnoş 4 aya yaklaştı gaz sorunu arttı resmen diyebilirim , belki dönemsel bir sıkıntı yaşıyoruzdur siz de biz de , geçer inşallah
Estağfirullah canım niye yanlış olsun insan bebeği için en doğrusunu yapmaya çalışıyor ama bazı kuzular ağlayınca direkt kendimizi sorguluyoruz , inşallah geçecek bu dönemler dedün gece saat başı kalktı sanırım mama denemiştik o gaz yaptı fena halde. mama vermeyimce de ıkınıyor gece ama bilemedim. kendimi kötü hissediyorum ben mi yanlış şeyler yapıyorum diyorum . uyumayınca süt azaldıgından onun da stresi binlyor bi ağlama tutuyor beniAllah yardımcımız olsun
Allah kolaylık versin canım benim ya hele ki 2 kuzuyla daha da zorlar eminim kiBizim de bu ay çok yorucu geçiyor ağlamalar uyanık kalmalar arttı binbir zorlukla uyutuyorum en fazla yarim saat uyuyor evde 2 buçuk yaşında bir bebeğim daha var onunla ilgilenemiyorum oda ayrı krize giriyor bu sefer tükendim bende
Allah muhtaç etmesin de bi daha vermicem bu markayı zatenEstağfirullah canım niye yanlış olsun insan bebeği için en doğrusunu yapmaya çalışıyor ama bazı kuzular ağlayınca direkt kendimizi sorguluyoruz , inşallah geçecek bu dönemler demamadan olabilir canım devam ederse markayı değiştirin isterseniz
Allah yardımcın olsun 2 bebiş elbette daha ağır sorumluluk, ağlayınca hemen hasta mı. bi şey mi oldu diye düşünmekten de yıprandım ben acemilikten de çekiyorum galibaBizim de bu ay çok yorucu geçiyor ağlamalar uyanık kalmalar arttı binbir zorlukla uyutuyorum en fazla yarim saat uyuyor evde 2 buçuk yaşında bir bebeğim daha var onunla ilgilenemiyorum oda ayrı krize giriyor bu sefer tükendim bende
Amin canım ama belli ki iyi gelmemiş bence de kullanmayın , hangi markaydı , ben çevremden hep golden goat iyi diye duydum gaz yapmıyor diyorlarAllah muhtaç etmesin de bi daha vermicem bu markayı zaten
Amin teşekkür ederim canım aynen çok zor ama geçecek bu günler de yanliz cocuk büyütmek hem psikolojik hemde bedenen çok zormuş annem yanımda hayatta olsa çok başka olurduAllah kolaylık versin canım benim ya hele ki 2 kuzuyla daha da zorlar eminim ki
Ben de ilk bebegimde ağlayınca çok panik oluyordum acile bile götürmeye kalkmıştık. Benimkide ağlıyor sürekli onu kafana takma sağlıklilar büyüdüklerinde de ağlıyorlar surekli bitmiyor ağlamalarıAllah yardımcın olsun 2 bebiş elbette daha ağır sorumluluk, ağlayınca hemen hasta mı. bi şey mi oldu diye düşünmekten de yıprandım ben acemilikten de çekiyorum galiba
Geçecek hayırlısıyla canımAmin teşekkür ederim canım aynen çok zor ama geçecek bu günler de yanliz cocuk büyütmek hem psikolojik hemde bedenen çok zormuş annem yanımda hayatta olsa çok başka olurdu
Amin Allah razı olsun canım güzel duaların içinGeçecek hayırlısıyla canım, o kadar haklısınız ki canım çok zor tek başına Rabbim kolaylaştırsın inşallah , Allahım kuzularınızla sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin her gününüz öncekinden daha güzel olsun