2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Benim de iznim bittiğinde bebeğim 5 aylık oluyor, 4 ay + 10 gün yarım gün çalışma hakkım var sonrasında 6 ay 1.5 saat süt iznim var ama ben hâlâ karar veremedim ücretsiz izne mi ayrlsam diye düşünüyorum. Çok şükür borcumuz vs yok, kendi evimiz... Eşim saat 15'e kadar çalışıyor. Aklımdan bazen öğleden sonra işe git diye geçmiyor değil, kararsızım.

Evet canım meme çok dolu olunca tazyikli süt kusturuyor benimkide bu ara memede fazla kalıyordu azalttım süreyi kusmalar bitti çok emdiği için kusuyormuş meğerse dolu olan memeyide sağdım süt azalıncada farketti baya sende dene

Aynen benimkide benzer sebepten kusuyor. Meme reddi başladı bizde uzun süre emmeyip birden emince kusuyordu öyle. Sagiyorum bende fazla sütü mastit olmamak için emmek istemiyor bu aralar nedense

Aynen benimkide benzer sebepten kusuyor. Meme reddi başladı bizde uzun süre emmeyip birden emince kusuyordu öyle. Sagiyorum bende fazla sütü mastit olmamak için emmek istemiyor bu aralar nedense
4.ayda meme reddi çok yaşanıyormuş ataktan dolayıdır canım

kızlar bu 4. ay uykusuzluk atağı tam olarak ne zaman oluyor ? benimki 3.5 aylık 2 gecedir saat başı kalktı 5 ten sonra uyumadı kesinlikle çok kötü olduk, hiç enerjim kalmadı. bu atak mıdır sizce ya ? zaten uykusu çok yoktu hepten gitti sağlıklı uykuları olsun diye dua ediyorum sürekli

Benimkinin de atağı 3 aydan sonra başladı uyumuyor emmiyo doğru düzgün. Geceleri bi nebze daha iyiyiz gündüz hiç uyumuyor neredeyse 10 15 dk uykuları

Benimkinin de atağı 3 aydan sonra başladı uyumuyor emmiyo doğru düzgün. Geceleri bi nebze daha iyiyiz gündüz hiç uyumuyor neredeyse 10 15 dk uykuları
Benimki 6 gün sonra 4 aylık ama bu 4. Ay nasıl geçti bir Allah bir ben biliyorum. Üstüne bir de bel fıtığı belası çıktı. Korkunç ne uyuyor ne süt içiyor sürekli kucak sürekli mızırdama

Benimki 6 gün sonra 4 aylık ama bu 4. Ay nasıl geçti bir Allah bir ben biliyorum. Üstüne bir de bel fıtığı belası çıktı. Korkunç ne uyuyor ne süt içiyor sürekli kucak sürekli mızırdama
Benimde aynı sırtım belim sürekli kucağımda taşımaktan dolayı çok ağrıyor

bi yandan seviniyorum etrafa bakıyor keşfediyor vs diye ama uyku da öyle temel bi ihtiyaç ki hem benim hem onun için. bu uykusuzluk bebekleri kötü etkilemiyor mu ya uyuyan bebekler ile uyuyamayanlar arasında gelişim açısından fark oluyor mu acaba korkutuyır bu durum beni. gece de max 6 saat yatar o da saat başı kalkıp

evet gündüz kucağımda memede bile tam dalamıyor dua ediyorum Allah ım huzurlu uykular ver dinlensin çocuk diye , ağlamaklıyım hep ben de . memeden de çıkıp duruyo 5 dk emmiyor kesintisiz

evet gündüz kucağımda memede bile tam dalamıyor dua ediyorum Allah ım huzurlu uykular ver dinlensin çocuk diye , ağlamaklıyım hep ben de . memeden de çıkıp duruyo 5 dk emmiyor kesintisiz
Ben sağarak besliyorum. O yüzden bi kucak durumu yok hep yatağında ya da anakucağında besleniyor. Genelde de süt içerken uyuyor ama uykusu çok kısa. Hele bu hafta birden hareketlendi dönmeye başladı. Sürekli dönmeye çalışyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…