- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #34.341
iyiyim canım, kızı büyütme. bir yandan işe başladım. takılıyoruz öyle :) senin nasıl?Sen nasılsın canım her şey yolunda mı
aç da gel, ortam güzel :)Ah canım yıllardır kapalı instagramım ama özledim sizi açasım gelmedi değil şimdi
Daha iyiyiz canım çok şükür bebişimizin takipleri devam ediyor , daha iyi hamdolsun siz nasılsınız canım
Kayınvalidem bakıyor canımÇok şükür canım biz de iyiyiz büyüyor bebito da
Ooyy Allah yardımcın olsun canım kolaylık versin, kime bırakıyorsun bebişi
bizimki 3.5 aylık kusmaya başladı ben de çözemedim hiç olmazdıKızlar 4 aylık olduk ve kusmalar çoğaldı emdikten sonra gaz çıkarıyoruz 2 dakka sonra boru gibi çıkarıyor herşeyi varmı aynı durumu yaşayan doktora götürücem geçmezse
Öncelikle hayırlı olsun beta hgc niz çok yüksek çıkmıs okudum şuan aynı durumdayim benimde 14 bin çıktı tek bebek degilmiKızlar bende 11 Temmuz yani dün doğum yaptım. Bebegim ve ben çok iyiyiz şükür. Oğlum 38+3 de 3630 gram olarak dünyaya geldi
Canım benimki fazla emmektenmiş bu ara memede fazla duruyordu süre olarak hep memede durmak istiyordu 4.ay atağı nedeniyle diye tahmin ediyorum, azalttım süreyi şimdi kusmasıda durdu sende bi gözlemlebizimki 3.5 aylık kusmaya başladı ben de çözemedim hiç olmazdı
Evet canım meme çok dolu olunca tazyikli süt kusturuyor benimkide bu ara memede fazla kalıyordu azalttım süreyi kusmalar bitti çok emdiği için kusuyormuş meğerse dolu olan memeyide sağdım süt azalıncada farketti baya sende deneNormalde çok kusmazdi benimkide ama bugün emdikten sonra boru gibi kustu hakkatende biraz önce yine aynı şekilde kustu bende anlamadım niye böyle olduğunu dönmeye çalışıyorlar ondan mı acaba. Ya da bi süre emmemisti sol göğsümü baya dolunca emdi ondan da olabilir bilmiyorum bende insaallah duzelirler
Aynen benimkide benzer sebepten kusuyor. Meme reddi başladı bizde uzun süre emmeyip birden emince kusuyordu öyle. Sagiyorum bende fazla sütü mastit olmamak için emmek istemiyor bu aralar nedenseEvet canım meme çok dolu olunca tazyikli süt kusturuyor benimkide bu ara memede fazla kalıyordu azalttım süreyi kusmalar bitti çok emdiği için kusuyormuş meğerse dolu olan memeyide sağdım süt azalıncada farketti baya sende dene
4.ayda meme reddi çok yaşanıyormuş ataktan dolayıdır canımAynen benimkide benzer sebepten kusuyor. Meme reddi başladı bizde uzun süre emmeyip birden emince kusuyordu öyle. Sagiyorum bende fazla sütü mastit olmamak için emmek istemiyor bu aralar nedense
Aynen ondan dolayı demekki4.ayda meme reddi çok yaşanıyormuş ataktan dolayıdır canım
Benimkinin de atağı 3 aydan sonra başladı uyumuyor emmiyo doğru düzgün. Geceleri bi nebze daha iyiyiz gündüz hiç uyumuyor neredeyse 10 15 dk uykularıkızlar bu 4. ay uykusuzluk atağı tam olarak ne zaman oluyor ? benimki 3.5 aylık 2 gecedir saat başı kalktı 5 ten sonra uyumadı kesinlikle çok kötü olduk, hiç enerjim kalmadı. bu atak mıdır sizce ya ? zaten uykusu çok yoktu hepten gitti sağlıklı uykuları olsun diye dua ediyorum sürekli
Benimki 6 gün sonra 4 aylık ama bu 4. Ay nasıl geçti bir Allah bir ben biliyorum. Üstüne bir de bel fıtığı belası çıktı. Korkunç ne uyuyor ne süt içiyor sürekli kucak sürekli mızırdamaBenimkinin de atağı 3 aydan sonra başladı uyumuyor emmiyo doğru düzgün. Geceleri bi nebze daha iyiyiz gündüz hiç uyumuyor neredeyse 10 15 dk uykuları
Benimde aynı sırtım belim sürekli kucağımda taşımaktan dolayı çok ağrıyorBenimki 6 gün sonra 4 aylık ama bu 4. Ay nasıl geçti bir Allah bir ben biliyorum. Üstüne bir de bel fıtığı belası çıktı. Korkunç ne uyuyor ne süt içiyor sürekli kucak sürekli mızırdama
bi yandan seviniyorum etrafa bakıyor keşfediyor vs diye ama uyku da öyle temel bi ihtiyaç ki hem benim hem onun için. bu uykusuzluk bebekleri kötü etkilemiyor mu ya uyuyan bebekler ile uyuyamayanlar arasında gelişim açısından fark oluyor mu acaba korkutuyır bu durum beni. gece de max 6 saat yatar o da saat başı kalkıpBenimkinin de atağı 3 aydan sonra başladı uyumuyor emmiyo doğru düzgün. Geceleri bi nebze daha iyiyiz gündüz hiç uyumuyor neredeyse 10 15 dk uykuları
evet gündüz kucağımda memede bile tam dalamıyor dua ediyorum Allah ım huzurlu uykular ver dinlensin çocuk diye , ağlamaklıyım hep ben de . memeden de çıkıp duruyo 5 dk emmiyor kesintisizBenimki 6 gün sonra 4 aylık ama bu 4. Ay nasıl geçti bir Allah bir ben biliyorum. Üstüne bir de bel fıtığı belası çıktı. Korkunç ne uyuyor ne süt içiyor sürekli kucak sürekli mızırdama
Ben sağarak besliyorum. O yüzden bi kucak durumu yok hep yatağında ya da anakucağında besleniyor. Genelde de süt içerken uyuyor ama uykusu çok kısa. Hele bu hafta birden hareketlendi dönmeye başladı. Sürekli dönmeye çalışyor.evet gündüz kucağımda memede bile tam dalamıyor dua ediyorum Allah ım huzurlu uykular ver dinlensin çocuk diye , ağlamaklıyım hep ben de . memeden de çıkıp duruyo 5 dk emmiyor kesintisiz