2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Merhabalar. Benim de 12. Haftamda tespit edildi iki taraflı bebeği besleyen damarlarda direnç. Coraspin kullanmaya başladım 16. haftadayım. Ne durumdasınız sonrasında bir sıkıntı yaşadınız mı? Bende preeklampsi ihtimali olduğunu söyledi doktor çok korkuyorum 😢
Merhabalar , çok geçmiş olsun aklınıza kötü bir şey getirmeyin , benim direncim 23. Haftada geçmişti , inşallah sizin de geçecektir 🌸🎀 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Canım hepimize Allah iyilik versin inşallah Rabbim kolaylık versin ♥️🫶🏼🎀 maşallah canım günden güne de daha iyi olacaktır inşallah 🤲🏻🌸 oyunlar ile dış dünyaya açılma arttıkça her şey rahatlar Allahım izniyle 🤩
Benim park yatağın içinde yün yatak var canım kayınvalidem yaptı , bizimki rahat ediyor onda
Allah razı olsun şu uyku konusu düzene girse bebişim gündüz ve gece yeterli şekilde uyusa ohh hayalim bu ya 🥰 ben de söylicem anneme yapsın özellikle doktorları dinledim sert sünger buldum kaç gün aradık, ne varsa gelenekselde var keşke baştan anam babam usulü gitseydim çok pişmanım

Allah razı olsun şu uyku konusu düzene girse bebişim gündüz ve gece yeterli şekilde uyusa ohh hayalim bu ya 🥰 ben de söylicem anneme yapsın özellikle doktorları dinledim sert sünger buldum kaç gün aradık, ne varsa gelenekselde var keşke baştan anam babam usulü gitseydim çok pişmanım
Senden de Allah razı olsun olsun canım hayırlısıyla az kaldı bence iyice düzenleri oturacak🤲🏻
Evet canım ya gerçekten de eskiler bazı şeyleri biliyor da yapıyor 🫠❤️ inşallah bal kuzun rahat edecektir yeni yatağında 🫶🏼

Birden şarıl şarıl boşalacaktır endişe etme benimde aynı oldu akıntıya döndü aynı günlerde sonra bir kanama başladı 1 günde 1 paket ped bitirdim şuan günde 1 pedin ortası kirleniyor 26. Gündeyim.
Merhabalar, lohusa kanamanız kaç gün sürdü? Benim de çok azalmış, hatta neredeyse bitmişti. Birden çok hızlı şekilde başladı. Endişe ettim ama doktor normal olabilir dedi.

Enfeksiyon çıktı kanda canimcim ama daha iyi şükür. Menenjit aşısıni yaptıracağım pazartesi günü valla ateşten sonra korkar oldum bakalım
Menenjit aşısı kaç doz acaba, rota aşısının ilk dozunu yaptırdım, ikincisini 1 ay sonra yaptıracağım inşallah. Menenjit aşısını da araştırmak istiyorum.

Enfeksiyon çıktı kanda canimcim ama daha iyi şükür. Menenjit aşısıni yaptıracağım pazartesi günü valla ateşten sonra korkar oldum bakalım
çok geçmiş olsun biz de bu hafta rotaya gidecrğiz inşallah karma aşı ateş yaptı bfn de korkuyorum Allah esirgesin aşıların yan etkilerinden bebişlerimizi

Menenjit aşısı kaç doz acaba, rota aşısının ilk dozunu yaptırdım, ikincisini 1 ay sonra yaptıracağım inşallah. Menenjit aşısını da araştırmak istiyorum.
Menenjit kaç doz bilmiyorum ama 2 aşı yaptırıyorsun. Bugun yaptırdık. İki bacaktan. Ateş yapıyormuş.

@Kahvelim_ muhalifkisi muhalifkisi Kizlar benimki dogduktan 3. Gun sonra emzigi aldi sanki o ani bekliyor gibiydi. Ama inanilmaz zor emzik ile surekli agzindan dusuruyor tam uyuyacak uyaniyor. Emzigi kavrayamiyor birde emzikle kusarsa derdi var o da ayri bir dert derken ben 12. Gunde emzigi biraktirma savasina girdim 😅 ve unutturdum rahat ettim birdaha da vermem inanin emziksiz daha rahat. Bu arada emzige alistirmak diye birsey oldugunu sanmiyorum ilk kizim oguruyordu resmen 1 ay ugrastim almamisti ama bu kiz verdiğim gibi kapti kisaca kendinizi heba etmeyin aliyorsa aliyorlar🤷‍♀️
Doktorlar 1 aydan sonra öneriyor emziği. Ben daha yeni alıştırdım ve hayat kalitem arttı. Müthiş öneriyorum herkese 2. Ayda.

Doktorlar 1 aydan sonra öneriyor emziği. Ben daha yeni alıştırdım ve hayat kalitem arttı. Müthiş öneriyorum herkese 2. Ayda.
3. Aydan bildiriyorum her gun deniyorum oguruyor aslinda teklif etmem ama soyleki devamli elini emmek istiyor uykuya geçişte. Ve yavas yavas bas parmagini bulup onu emmeye basladi parmak emecegine emzik emsin diyorum lakin emzikte oguruyor

3. Aydan bildiriyorum her gun deniyorum oguruyor aslinda teklif etmem ama soyleki devamli elini emmek istiyor uykuya geçişte. Ve yavas yavas bas parmagini bulup onu emmeye basladi parmak emecegine emzik emsin diyorum lakin emzikte oguruyor
Kızım yaklaşık 1 aydır öyle baş parmağını emerek uyuyor sakinlediği için dokunmadım ben de hiç. Emzigi düşündüm ama vermedim bugün doktoru da gördü hatta parmağını emerken bisey demedi sorun olur mu ki acaba

Kızım yaklaşık 1 aydır öyle baş parmağını emerek uyuyor sakinlediği için dokunmadım ben de hiç. Emzigi düşündüm ama vermedim bugün doktoru da gördü hatta parmağını emerken bisey demedi sorun olur mu ki acaba
Yarin doktor kontrolu var soracagim canim parmak emmesini. Parmagi yamulur bir sure sonra diye korkuyorum acikcasi birde dis yapisi var

X