2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızım iki buçuk üçte ayaklarını dik tutuyor du oğlum hayla tutmuyor etraftakiler görenler ha bire neden ayakların üstünde durmuyor diyor hemşiresi altıncı aya kadar normal dedi bende biliyorum okudum araştirdim altıncı aya kadar normal diyor herkes aynı şeyi sorunca acaba mi diyorum zaten bir şey olsa kalça ultrasonunda çıkardı

Her bebek bir değil canım geçte yapabilir o bunda sorun olduğunu göstermez yani tek başına göstermez. İçini ferah tut zaten doktora da gidecekmişsin

Danino market ürünü içinde ne olduğu belirsiz bize bile zararlı bir şeyi sakın çocuğuna yedirme sen en iyisi bir doktordan destek al o seni daha iyi bilgilendirir
Üç aylikya dedim danino hafif gelir haşlanmis havuç kabak ağır gelmez mi direk ona başlasam doktor randevusu aldım goturcem

Üç aylikya dedim danino hafif gelir haşlanmis havuç kabak ağır gelmez mi direk ona başlasam doktor randevusu aldım goturcem
Saçmalama istersen danino çok zararlı sen ona güzel kaşık mamaları yap en kötü arı mamalar var lütfen şeker verip durma bebeğe ileride çok pişman olursun şekerden pipisi yara olur hassas yere vurur şeker

Sütüm yetersiz bende mama veriyorum ama biboronu bir anda bıraktı mamadan sıkılmış olabilir aç sürekli ağlıyor bende erken diye daha kaşık maması püre falan başlamadım yani en kolay hafif danino düşündüm daha vermedim zaten ne yapacağımı bilmiyorum daninonun böyle zararlı olduğunu bilmiyordum

Danino market ürünü içinde ne olduğu belirsiz bize bile zararlı bir şeyi sakın çocuğuna yedirme sen en iyisi bir doktordan destek al o seni daha iyi bilgilendirir
Yok yedirmicen asla ben hafif gelir yermi yemezmu .bilmiyorum ikilemde kaldım ya mama içmiyor göğsümude zor tutuyor üç aylık oldu böyle başladi red etmelere sürekli huysuz aç ne yapicam bilmiyorum doktor randevusu aldım gidicem inşallah

Her bebek bir değil canım geçte yapabilir o bunda sorun olduğunu göstermez yani tek başına göstermez. İçini ferah tut zaten doktora da gidecekmişsin
Herkes aynı şeyi söyleyince artık bende acaba bir seymi var dedim çünkü ayaklarını içe doğru döndürüyor acaba dedim neden böyle yapıyor tabi dediğin gibi hepsi aynı değil çok sağolun kızlar içimi rahatlatiniz bu arada bu benim ikinci çocuk ama kızımda böyle görmeyince bana değişik geldi aklıma hep acaba soruları oluştu

Merhaba Biberon reddi diş çıkarma ya da büyüdüğü için gelişimsel bir durumdan olabilir diye düşünüyorum Reçel gibi tatlı şeylerle alışkanlık kazandırmak yerine, belki farklı biberon uçları ya da mamaları denemeyi düşünebilirsin. Ek gıdaya geçiş için 6 ay genelde tavsiye ediliyor, ama doktora götüreceğim diyorsun doktora danışırsın şekerli şeye alışmasın diyorsun da Danino başlı başına zararlı zaten onun yerine bebek için evde doğal yoğurt yapıp deneyebilirsin. Ama önce bir doktoruna danış çünkü daha çok erken ek gıda için!

Sürekli ağlıyorsa hasta olabilir. Burnu tıkalı olursa memeyi ememez. Biberonu da alamaz. Aç kalırsa daha çok hastalanır. Dr a götür baksın söylesin . Ayakta duramazlar. Oturamazlar. Daha küçükler beli ağrır. Ne zaman ayakta durur diye sor Dr a. Reçel verdiğini de söyle belki o yüzden mamayı artık almıyordur.

Daha çok küçük nasıl bassın annesi ya doktoruna gittiğin de aklında ki her şeyi sor yaz bir yere not al unutma

Dönem dönem iştah kaybı olabilir atak haftasında olabilir yani red etmesinin bir sebebi olmalı reçel yapmış olabilir mesela artık ona tatsız geliyordur mama süt dışardan hiçbir farklı gıda vermeni önermem bıkmadan usanmadan döndürmeye çalıştı aşağıda bir arkadaş çok güzel yazmış o sebepler de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…