- 1 Ocak 2024
- 1.154
- 630
- 33
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #34.321
evolvia önerdi de canım keşke golden goat alsaydımAmin canım ama belli ki iyi gelmemiş bence de kullanmayın , hangi markaydı , ben çevremden hep golden goat iyi diye duydum gaz yapmıyor diyorlar
bunu duymak iyi geldiBen de ilk bebegimde ağlayınca çok panik oluyordum acile bile götürmeye kalkmıştık. Benimkide ağlıyor sürekli onu kafana takma sağlıklilar büyüdüklerinde de ağlıyorlar surekli bitmiyor ağlamaları
Amin canım benimm Allah razı olsunAmin Allah razı olsun canım güzel duaların içinhepimizin yavrularini Allahim korusun hayırlı, sağlıklı ömürler nasib etsin sizlere de
denemeden de bilinmiyor ki canım işte maalesef , kuzuya iyi gelsin inşallah rahat ettirsinevolvia önerdi de canım keşke golden goat alsaydım
inaşllah canımdenemeden de bilinmiyor ki canım işte maalesef , kuzuya iyi gelsin inşallah rahat ettirsin
Siz bunu yazalı çok olmuş belkide bitmiştirMerhabalar, lohusa kanamanız kaç gün sürdü? Benim de çok azalmış, hatta neredeyse bitmişti. Birden çok hızlı şekilde başladı. Endişe ettim ama doktor normal olabilir dedi.
Canım özledik seniiiSelaaaam
Ay hala konuşuyorsunuz gözlerim yaşlı
Selaaaam
Ay hala konuşuyorsunuz gözlerim yaşlı
Birkaç kişi kaldık burda halaCanım özledik seniii
Çok şükür canım sen nasılsınBirkaç kişi kaldık burda hala
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Çok şükür canım iyiyim ben de bebişle koşturmacaÇok şükür canım sen nasılsın
Sen nasılsın canım her şey yolunda mıAklıma düştünüz bir yazayım dedim. Doğumdan beri yazmamışım buralara. Çok tenha kalmış :)
Ya gelmiyorsunuz ki keşke gelseniz inst*ayaCanım özledik seniii
Çok şükür canım her şey yolunda. Yarın işe başlıyorum içim biraz burukBirkaç kişi kaldık burda hala
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Ah canım yıllardır kapalı instagramım ama özledim sizi açasım gelmedi değil şimdiYa gelmiyorsunuz ki keşke gelseniz inst*aya
İyi misin bebiş nasıl
Normalde çok kusmazdi benimkide ama bugün emdikten sonra boru gibi kustu hakkatende biraz önce yine aynı şekilde kustu bende anlamadım niye böyle olduğunu dönmeye çalışıyorlar ondan mı acaba. Ya da bi süre emmemisti sol göğsümü baya dolunca emdi ondan da olabilir bilmiyorum bende insaallah duzelirlerKızlar 4 aylık olduk ve kusmalar çoğaldı emdikten sonra gaz çıkarıyoruz 2 dakka sonra boru gibi çıkarıyor herşeyi varmı aynı durumu yaşayan doktora götürücem geçmezse
Çok şükür canım biz de iyiyiz büyüyor bebito daÇok şükür canım her şey yolunda. Yarın işe başlıyorum içim biraz buruk
Sen nasılsın ? Bebito nasıl ?