muhalifkisi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 1.101 604 33 Çarşamba 15:01 Konu Sahibi sacibelinde #34.321 GizemmDY .!.: Amin canım ama belli ki iyi gelmemiş bence de kullanmayın , hangi markaydı , ben çevremden hep golden goat iyi diye duydum gaz yapmıyor diyorlar Genişletmek için tıkla... evolvia önerdi de canım keşke golden goat alsaydım
GizemmDY .!.: Amin canım ama belli ki iyi gelmemiş bence de kullanmayın , hangi markaydı , ben çevremden hep golden goat iyi diye duydum gaz yapmıyor diyorlar Genişletmek için tıkla... evolvia önerdi de canım keşke golden goat alsaydım
muhalifkisi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 1.101 604 33 Çarşamba 15:01 Konu Sahibi sacibelinde #34.322 mujde61 .!.: Ben de ilk bebegimde ağlayınca çok panik oluyordum acile bile götürmeye kalkmıştık. Benimkide ağlıyor sürekli onu kafana takma sağlıklilar büyüdüklerinde de ağlıyorlar surekli bitmiyor ağlamaları Genişletmek için tıkla... bunu duymak iyi geldi
mujde61 .!.: Ben de ilk bebegimde ağlayınca çok panik oluyordum acile bile götürmeye kalkmıştık. Benimkide ağlıyor sürekli onu kafana takma sağlıklilar büyüdüklerinde de ağlıyorlar surekli bitmiyor ağlamaları Genişletmek için tıkla... bunu duymak iyi geldi
M mujde61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2019 97 63 34 Çarşamba 15:23 Konu Sahibi sacibelinde #34.323 muhalifkisi .!.: bunu duymak iyi geldi Genişletmek için tıkla...
GizemmDY Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 672 1.371 29 Çarşamba 15:24 Konu Sahibi sacibelinde #34.324 mujde61 .!.: Amin Allah razı olsun canım güzel duaların için hepimizin yavrularini Allahim korusun hayırlı, sağlıklı ömürler nasib etsin sizlere de Genişletmek için tıkla... Amin canım benimm Allah razı olsun
mujde61 .!.: Amin Allah razı olsun canım güzel duaların için hepimizin yavrularini Allahim korusun hayırlı, sağlıklı ömürler nasib etsin sizlere de Genişletmek için tıkla... Amin canım benimm Allah razı olsun
GizemmDY Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 672 1.371 29 Çarşamba 15:25 Konu Sahibi sacibelinde #34.325 muhalifkisi .!.: evolvia önerdi de canım keşke golden goat alsaydım Genişletmek için tıkla... denemeden de bilinmiyor ki canım işte maalesef , kuzuya iyi gelsin inşallah rahat ettirsin
muhalifkisi .!.: evolvia önerdi de canım keşke golden goat alsaydım Genişletmek için tıkla... denemeden de bilinmiyor ki canım işte maalesef , kuzuya iyi gelsin inşallah rahat ettirsin
muhalifkisi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2024 1.101 604 33 Çarşamba 17:58 Konu Sahibi sacibelinde #34.326 amin GizemmDY .!.: denemeden de bilinmiyor ki canım işte maalesef , kuzuya iyi gelsin inşallah rahat ettirsin Genişletmek için tıkla... inaşllah canım
amin GizemmDY .!.: denemeden de bilinmiyor ki canım işte maalesef , kuzuya iyi gelsin inşallah rahat ettirsin Genişletmek için tıkla... inaşllah canım