- 8 Mart 2019
- 2.421
- 3.141
- 37
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.961
Bnmkide gitmiyor da hastaneye gidicem diye uydurdumValla postalayabildiysen ne ala kuzum. Benimki gitmiyor da asla hic bir yeresabah ufakligi emziriyorum. O da her sabah 1 bardak balli süt icer uyanir uyanmaz. O sütünü icti de ben icemedim diye olay çıkardı hayir istekleri de hic bitmiyor. Ama bir taraftan da en buyuk yardimcim yani. Elim ayagim resmen. Merhametli bir cocuk her isime de kosar yani varlığı yakiyor yoklugu yok ediyor anlayacagin
Ne yazık ki ciddiyim. Resmen tarih tutuyorum şu gün yaptı diye. Kaç doktora sorduysam normal diyorlar. 15-20 gün yapmayan varmışSen ciddi misin ya bizim günde en az 5 kakalı bez var 1 tanesi dolu dolu olmak üzere.
Canım sağol sipariş ediyorum şimdi. Yarım atlet ne önerirsin?
Ben junoyla aramızda yatırıyorum. Biraz uyku görebildim böylece. Elimi karnına koyuyorum o kasılmalarını azaltıyor. Juno çok güvenli tabi ama diğer yatakları bilemiyorum. Gerçekten çocuk da kokumla uyumaya başladı mızır mızır ediyodu sürekliYanımıza yatırma konusu canım ya. Bende seviyorum yanımda yatmasını. Yakın kokusunu alıyorum güzel hissettiriyor
Evet normalmiş nasıl her bebek bu kadar farklı olabiliyor çok enteresan.Ne yazık ki ciddiyim. Resmen tarih tutuyorum şu gün yaptı diye. Kaç doktora sorduysam normal diyorlar. 15-20 gün yapmayan varmış
benimki takma tavsiye etmıiyorum dedi kasları tembelleştirir dedi 3 ay sonra spora başlamamı önerdi ama ben alırım gibime geliyorSezaryen olanlar siz de korseye başladınız mı? Doktorumun da önerisiyle owli bamboo premium aldım. Fakat sanki yara yerimin acısı bi tık arttı. Sol ayağımdaki ödem gitmişti hafif geri geldi. Korseyle ilgisi olabilir mi 3 gündür takıyorum
Ay bunu bende yaptım elimi karnına koyarak uyutmaya ve şimdi öyle bir alıştı ki gündüz bile sadece bu şekilde uyuyor. Biraz kendi ayağıma sıkmış oldum cunku gündüz uyurken iş yapıyordum artık yapamıyorumBen junoyla aramızda yatırıyorum. Biraz uyku görebildim böylece. Elimi karnına koyuyorum o kasılmalarını azaltıyor. Juno çok güvenli tabi ama diğer yatakları bilemiyorum. Gerçekten çocuk da kokumla uyumaya başladı mızır mızır ediyodu sürekli
Aldım ama başlamadım. Doktorum daha onay vermedi 40 çıktıktan sonra rahmim eski haline döndükten sonra basliycam.Sezaryen olanlar siz de korseye başladınız mı? Doktorumun da önerisiyle owli bamboo premium aldım. Fakat sanki yara yerimin acısı bi tık arttı. Sol ayağımdaki ödem gitmişti hafif geri geldi. Korseyle ilgisi olabilir mi 3 gündür takıyorum
Kız ne güzel işte konuşuyormuşBenim ufaklik da cok iyi bir dinleyici. Boncuk gozlerini dikiyor. Anliyormus gibi dikkatli dikkatli dinliyor. Buyuk kizim da acaip gevezedir. Sabah uyanir uyanmaz bir baslar konusmaya. Aksam yatana kadar asla susmazbazen yalvaririm lutfen biraz sus da kafami dinleyeyim diye. Yine konusur yine komusur. Esime diyorum ki belki bu ikinciden yana güler yüzüm. Sessiz sakin dinleyen bir cocuk olur
Ay bende ilk bebeklerinizdeki gibiyim. Kayinpederim öptükten sonra bırak silmeyi yıkadım. Baktım olacak gibi değil bişi denedikcr o da abarttı eşime söyledim opmesinler diyeCnm icinden geldigi gibi davran bunu da yasamak gerekiyor. Ben hatırlıyorum ilk kizimda biri eline dokunmustu cocugun elini yikamistim yanlarinda mikrop bulaştırdıniz vs diye de soylendiydimsimdi mesela ilk kizim hasta yuzune oksuruyor cocugun farketmeden fln yani hersey değişiyor
Sağolasın kuzumBuradan aldım fena değil 1 beden küçük al olmazsaPAR LINGERIE EMZÄ°RME YARIM ATLET SETÄ° 3Là HG0121 SÄ°YAH-BEYAZ-TEN Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PAR LINGERIE EMZİRME YARIM ATLET SETİ 3Là HG0121 SİYAH-BEYAZ-TEN yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya neler demiştim doğumdan önce. Yok kendi yatağında, beşiğinde yatsın diye. Şimdi sürekli dibimizde bebek. Dün yatırdık bir babası öpüyor bir benBen junoyla aramızda yatırıyorum. Biraz uyku görebildim böylece. Elimi karnına koyuyorum o kasılmalarını azaltıyor. Juno çok güvenli tabi ama diğer yatakları bilemiyorum. Gerçekten çocuk da kokumla uyumaya başladı mızır mızır ediyodu sürekli
Ay bayıldım öyle haklı bir isyanmis kiValla postalayabildiysen ne ala kuzum. Benimki gitmiyor da asla hic bir yeresabah ufakligi emziriyorum. O da her sabah 1 bardak balli süt icer uyanir uyanmaz. O sütünü icti de ben icemedim diye olay çıkardı hayir istekleri de hic bitmiyor. Ama bir taraftan da en buyuk yardimcim yani. Elim ayagim resmen. Merhametli bir cocuk her isime de kosar yani varlığı yakiyor yoklugu yok ediyor anlayacagin
Canım ben 14. Gün muayene oldum doktorum ister kullan ister kullanma dedi. Hem sıcak hem dikiş yeri var kullanmadim ama karnım %95 eski haline döndü yine de. Korsenin ise yarayıp yaramadığı da soru işareti bende. Her doktor başka bir şey söylüyor.Sezaryen olanlar siz de korseye başladınız mı? Doktorumun da önerisiyle owli bamboo premium aldım. Fakat sanki yara yerimin acısı bi tık arttı. Sol ayağımdaki ödem gitmişti hafif geri geldi. Korseyle ilgisi olabilir mi 3 gündür takıyorum
Geçmiş olsun hakiki zeytin yağı sürdüm streçle havayla teması kestim , sürekli nemli tuttum yanikızlar göğüs ucu ağrısı omzuma vuruyor acıdan bi anda ter basıyı beni ya , acı yanma da cabas emzirmezlen bile . lansinoh da bana fayda etmedi nasıl iyileştiririm bilmiyorum , tavsiyeniz var mı ?
Benimki de öyle kesinlikle almiyor avent,.mamajoo,wee hepsini denedim midesi bulanmış gibi yapıyorKızlar emziğe nasıl alıştırdınız asla kabul etmiyor midesi bulanıyor önerileriniz nedir
Benimkiler de avent almadı canım Çok istiyorum almasını biraz rahatlatır bebeği ama almayacak gibiBenimki de öyle kesinlikle almiyor avent,.mamajoo,wee hepsini denedim midesi bulanmış gibi yapıyor
Uyurken emiyor gibi yapıyor bazen dudağını hattaBenimkiler de avent almadı canım Çok istiyorum almasını biraz rahatlatır bebeği ama almayacak gibi