-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.461
Hayırlı olsun geçmiş olsun canım hosgeldi bebisin sağlıkla büyüsünKızlaaar doğurdum bensabah 6 da geldim suni sancı verildi 2 cm açıklık vardı sonra çok şükür hızlı ilerledi 12.10 da oğlum kucağımdaydı 1 ya da 2 dikişim var dışardan çok şükür iyiyiz
Sut kesigi gibi olmasi normalmis ve fiskirarak degilse bize normal dedi doktoru.Kızlar bebeğim 15 günlük oldu arada hafif kusmaları oluyor bebeğinde kusma olan var mı doktora götürmeli miyim?
Kesinlikle etkiler paketli gıdalar dışarda yeme içme durumları birde kasımda işe dönücem hadi sütüm yetmedi desem formül mama bile sıkıntı. Kızımdada bir dönem olmuştu ama geçti o dönemdede süt ürünlerinden uzak durmuştum.İnşallah değildir. Alerji gerçekten çok zor. Kizimda 1.5 sene diyet yaptim. Özellikle sosyal hayatı cok etkiliyor.
Ikınma normal karın kasları henüz gelişmediği için kaka sıvı olsa bile çıkarırken kabız gibi ıkınıyolar o durum geçici normal bir süreç canımBelki de öyledir minnak bagirsaklari zorluyor bebislerimizi. Benimki de ikiniyor sürekli zamanla geçecek hani gazi da çıkıyor kabız da değil bir ikinmadir gidiyoruz
Öyleymiş bende aşırı gazı var sanmistim önceIkınma normal karın kasları henüz gelişmediği için kaka sıvı olsa bile çıkarırken kabız gibi ıkınıyolar o durum geçici normal bir süreç canım
Daha doğurmadım canım ilacı az veriyorlar bebek anne yorulmasın diye bu üçüncü günüm beklemekten sıkıldım hastanedeDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallahM mira kaya64 görmedim seni cnmn nasıl oldun merak ettim kızlar kimler kaldi bu gurupta dogurmayan
Benimki de asla tutmuyor. Emzik emen sakin bir bebek hayali kurmustum. Agzinda emzigiyle uyuyakalacakti kendi kendine falanama nerdee beni bulmuyor cocugun oylesi. Ille kucakta gezecek gece gunduz ne zaman versem öğürür gibi yapiyor aslinda 0 yaş a uyumlu minicik bisey ama yok almiyor
Biliyorsun o zaman zorluklarını. Alerji mamaları da normal mama gibi değil. O kadar igrenc kokuyordu ki kizim asla icmedi.Kesinlikle etkiler paketli gıdalar dışarda yeme içme durumları birde kasımda işe dönücem hadi sütüm yetmedi desem formül mama bile sıkıntı. Kızımdada bir dönem olmuştu ama geçti o dönemdede süt ürünlerinden uzak durmuştum.
Allah yardımcın olsun inşallah canmDaha doğurmadım canım ilacı az veriyorlar bebek anne yorulmasın diye bu üçüncü günüm beklemekten sıkıldım hastanede
İnşallah sağlıkla gelir kızım bugün serum olarak vericekler
Bnimki de emzik bazen tutyo alişir diye bn vermek istemiyorum,Benimki de asla tutmuyor. Emzik emen sakin bir bebek hayali kurmustum. Agzinda emzigiyle uyuyakalacakti kendi kendine falanama nerdee beni bulmuyor cocugun oylesi. Ille kucakta gezecek gece gunduz ne zaman versem öğürür gibi yapiyor aslinda 0 yaş a uyumlu minicik bisey ama yok almiyor
Devlet ama özel gibi yurt dışında her iki saatte bir hap verdiler faydası olmadı bugün yöntem değiştireceklerAllah yardımcın olsun inşallah canmfitil vermiyorlarmi birde devlet mi özelde mi
Daha dün konuştuk özelden doğurmamıştı baya sıkılmış o da suni etki etmiyormuş hala hastaneydiDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallahM mira kaya64 görmedim seni cnmn nasıl oldun merak ettim kızlar kimler kaldi bu gurupta dogurmayan
Anldm kuzum benimki direk fitil verdiler o gün inşallah sancin gelir sende saglkla kucağına alırsın canmnDevlet ama özel gibi yurt dışında her iki saatte bir hap verdiler faydası olmadı bugün yöntem değiştirecekler
Çok çekmedim 2 aya yakın tüketmemiştim kakasında kan görünce sonra geçti doktor alerji değil ama şimdilik bağırsakları tolere edemiyor olabilir demişti. Çok katı olmayacak şekilde kesmiştim süt peynir falan. İnşallah Erimin de aynıdır kan yok kakasında. Ablası ishal gibiydi bulaştırdı mı diye düşünüyorum. Mukus düzeliyor gibi.Ben de ayni hayali kurmustum. Malesef hayallerim suya dustu. Bi de o kadar emzik aldim. İlla birini tutar diye. Yok olmadi
Biliyorsun o zaman zorluklarını. Alerji mamaları da normal mama gibi değil. O kadar igrenc kokuyordu ki kizim asla icmedi.
Amin inşallah canım benim beklemek çok zormuşAnldm kuzum benimki direk fitil verdiler o gün inşallah sancin gelir sende saglkla kucağına alırsın canmn
Az kaldı canm az daha sabir İnan o glince herşeye değiyorAmin inşallah canım benim beklemek çok zormuş
Canm bizimde o haftada mukus gibiydi sonra kendiliğinden düzeldiÇok çekmedim 2 aya yakın tüketmemiştim kakasında kan görünce sonra geçti doktor alerji değil ama şimdilik bağırsakları tolere edemiyor olabilir demişti. Çok katı olmayacak şekilde kesmiştim süt peynir falan. İnşallah Erimin de aynıdır kan yok kakasında. Ablası ishal gibiydi bulaştırdı mı diye düşünüyorum. Mukus düzeliyor gibi.