- 27 Aralık 2019
- 109
- 91
- 48
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.161
Ayy kullan bakalım inşallah hemen toparlarsın kuzum, moralini bozma lütfen biliyosun bebişler hemen etkileniyorTeşekkür ederim
Yok hayatım tam aksine TSH 0 çıktı acil ilaç başlamamız gerektiğini söyledi
Yok moralimi bozmuyorum canım kızımdada tiroid ilacı kullandım sorun o değil de ben iyi değilim fiziksel olarak bitik durumdayım bi an önde düzene girsin istiyorum sadeceAyy kullan bakalım inşallah hemen toparlarsın kuzum, moralini bozma lütfen biliyosun bebişler hemen etkileniyor
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzene girerYok moralimi bozmuyorum canım kızımdada tiroid ilacı kullandım sorun o değil de ben iyi değilim fiziksel olarak bitik durumdayım bi an önde düzene girsin istiyorum sadece
Canım liste için ilk kese 5+0Yaaa ne güzel bir haber
Grubun ilk ikiz haberi geldi çok sevindim
Haklısın o degerle halsizde olursun yorgunda, bir an evvel sağlığına kavusursun insallahYok moralimi bozmuyorum canım kızımdada tiroid ilacı kullandım sorun o değil de ben iyi değilim fiziksel olarak bitik durumdayım bi an önde düzene girsin istiyorum sadece
Canimmm çok geçmiş olsun git bakalım inşallah korkulan birsey yokturKızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
Maşallah de kendine kız bulantı kusman yok daha demekkiTeşekkür ederim kızlar hem heyecan hem şaşkınlık hepsini aynı anda yaşıyorum hemde korkuyorumsağlıkla gelirler inşallah
Ama acayip yiyorum şimdiden 3,5 kilo aldım
Sizde kilo durumları nasıl
Gözünaydın canımmKızlar bugün Dr ye gittim 6+2 deyiz çok şükür kese de var kalp atışı da duyuldu
0Kac çıktı tiroit benim de yarın kontrol var tiroit 2.9 çıktı 2.5 üstüne ilaç başlıyorlar herhalde bana da baslar
Korkulacak bişey yok şükür de beni bitirdi canım başlasa da kurtulsamCanimmm çok geçmiş olsun git bakalım inşallah korkulan birsey yoktur
İnşallah teşekkür ederimHaklısın o degerle halsizde olursun yorgunda, bir an evvel sağlığına kavusursun insallah
Ekliyorum canımCanım liste için ilk kese 5+0
Kap atışı 7+2
Allah korusun sağlıkla kucağımiza alalım inşallah bende korkuyorum ama geçecek bu günler inşallahBenim kusacak kadar değil ama karnım açken hafif bir bulantım oluyor, geceleri uyuyamıyorum sanırım bebeğimi yine kaybedicem diye çok stresliyim
Benim yıllarca hepatit b degerim pozitif cikiyordu kac kere arastirma hastanesine gittim. Diger degerler normal ama o pozitif cikiyordu. Sebebini bulamadilar. Daha sonra gastroentoloji bolumune gittim özel hastanede. Aşı olmami soyledi. Aşı tutarsa pozitif olmasindan korkma lab. Kaynakli capraz eslesme hatasidir dedi. Aşı tuttu. Daha sonra hepatit degerimde negatife döndü. Insallah seninki de lab. Kaynaklidir canim.Bugün yeni bir stres daha eklendi hamileliğime. Anti rubella igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi. Bende kızamıkçığa dair en ufak bir belirti yok. Nasıl oldu anlamıyorum. İgm üst sınır 1.60 benim 1.73 çıktı doktor titreden dolayı da olabilir dedi ama bir de yaşadığım strese sorun. Test tekrar pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünebiliriz dedi ama benim ne olursa olsun sonlandırmak gibi bir niyetim yok. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Sağlıkla kucağımıza alalım da unutalım bu günleri.
İnşallah olur böyle bi sürpriz istiyorsanİkiz mi en istediğimay keşke banada öyle bir sürpriz olsa çok isterim. Ben kilolu hamile kalanlardanim 88le bugün 8+6 olduk 1 kg almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?