- 1 Ocak 2024
- 1.194
- 643
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.061
Zannetmiyorum bi zararı olduğunu içini rahat tutBel ağrımı doktora yazdm hastaneye çağırdı şu an NST dryim kızlar. Sabah aç gelince bebek hareket etmedi heralde hemşire birden gelip karnımı salladı ya bi şey de yapamadım o an , bi zararı var mıdır bunun sizce ?
Hiç bir zararı yok canım. Doktorda endişelendiği zaman sallıyor merak etmeBel ağrımı doktora yazdm hastaneye çağırdı şu an NST dryim kızlar. Sabah aç gelince bebek hareket etmedi heralde hemşire birden gelip karnımı salladı ya bi şey de yapamadım o an , bi zararı var mıdır bunun sizce ?
Bnide sağlamışlardı bir panikleHiç bir zararı yok canım. Doktorda endişelendiği zaman sallıyor merak etme
Çok sevindim canmKızlar dün doğum yaptım bende 40. Haftada. Su azligi ve tansiyon sebebiyle sancilarla baslatildi sürec. 2. Gün Artik suni sanciyla oğlum aramıza katıldı cok şükür. Su an ikimizde iyiyiz çok şükür.
Gözün aydın canım benimKızlar dün doğum yaptım bende 40. Haftada. Su azligi ve tansiyon sebebiyle sancilarla baslatildi sürec. 2. Gün Artik suni sanciyla oğlum aramıza katıldı cok şükür. Su an ikimizde iyiyiz çok şükür.
Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin gözünüz aydınKızlar dün doğum yaptım bende 40. Haftada. Su azligi ve tansiyon sebebiyle sancilarla baslatildi sürec. 2. Gün Artik suni sanciyla oğlum aramıza katıldı cok şükür. Su an ikimizde iyiyiz çok şükür.
Zannetmiyorum bi zararı olduğunu içini rahat tut
Teşekkür ederimHiç bir zararı yok canım. Doktorda endişelendiği zaman sallıyor merak etme
Benim oğlan da hep uyurdu nst de uyansın diye çok salladılar karnımı bir şey olmuyor canim merak etmeBel ağrımı doktora yazdm hastaneye çağırdı şu an NST dryim kızlar. Sabah aç gelince bebek hareket etmedi heralde hemşire birden gelip karnımı salladı ya bi şey de yapamadım o an , bi zararı var mıdır bunun sizce ?
Gözün aydın. Sağlıkla sihhatle büyüt inşallahKızlar dün doğum yaptım bende 40. Haftada. Su azligi ve tansiyon sebebiyle sancilarla baslatildi sürec. 2. Gün Artik suni sanciyla oğlum aramıza katıldı cok şükür. Su an ikimizde iyiyiz çok şükür.
Sağlıcakla kavuşun inşallah kızınlaBen de hayırlısıyla yarın 37+1 de doguma aliniyorum. Biraz erken gelmek istiyor kızım. Nabiz yine yüksek çıktı. Tehlikeye atmayalim dedi doktorum. Umarım sağlıkla kavuşuruz. Heyecan, korku, stres hersey bi arada
Dogsun da ben alistiracagim valla canım ilk bebisim zaten çabuk büyüyecek alışsın doya doya hissedelim .Bebisleri doğan anneler, bebisleri kucaginiza alıştırmayin telkinleri alıyorum eşim de bende indiremiyoruz kucagimizdan
Sağlıkla gelsin bebisin kolaylıkla al kucağına canımBen de hayırlısıyla yarın 37+1 de doguma aliniyorum. Biraz erken gelmek istiyor kızım. Nabiz yine yüksek çıktı. Tehlikeye atmayalim dedi doktorum. Umarım sağlıkla kavuşuruz. Heyecan, korku, stres hersey bi arada
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun kavuştun bebisle sağlıkla büyüsünKızlar dün doğum yaptım bende 40. Haftada. Su azligi ve tansiyon sebebiyle sancilarla baslatildi sürec. 2. Gün Artik suni sanciyla oğlum aramıza katıldı cok şükür. Su an ikimizde iyiyiz çok şükür.
Sağlıcakla kavuşun inşallah kızınlahop diye olacak bitecek hiç stres yapma valla kavuşup unutacaksın her şeyi
Güzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederim kizlar.Sağlıkla gelsin bebisin kolaylıkla al kucağına canım
Yok kız kaşıntı içerisi iyileşiyor ondanBir şey soracagim kızlar benim karnım kaşınıyor birkaç gündür herhangi bir catlama yok ama nemlendiriyorum kasindikca bu saatten sonra çatlar mi ki ?
Ay bunun için girdim ne yaptın çözüm buldun mu karnı hep şiş mi senin bebeğinde görsen karnı davul gibi çocuğun olmadı acile götürücem artık mahvoldu çocuk uyumuyor 15 dkda bir ıkınıp ıkınıp uyanıyor ya kolik oldu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?