- 22 Nisan 2015
- 117
- 121
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.021
Tuzu çok çok azalt ve bol su. Başka çaresi yok maalesef.ben öyle atlattım.Sezaryen olan anneler bir sorum olacak çünkü doktor muayeneme daha var. Bende gebelik boyunca ödem nerdeyse hiç olmadı. Şuan karnımda, bacaklarimda ve en fenası ayak ve ayak bileklerimde ciddi ödemim var. Davul gibi oldular. Bunun için bir formülü vs olan varsa minnettar olurum
Yok canım kaka problemi yok çok şükür ama bizimki küçük henüz bağırsak florası oluşmadığından yediğini alttan çıkarıyor
Boşuna mı doğurduk sanki sürekli bebek mi kalacaklarAy en sevdiğim annelik tipi bnde vllha seve seve öpe öpe büyütücez o ne yok alışır yok şımarır
Ay benimkinin tipi çok komik ya herkes adam adam erkek erkek doğurmuşsun diyo sürekli ciddi çatık kaşlı falanYa bizimki kurt bakışlı degilde ciddi bakiyo çok bize de çok komik gliyo çok cidiyiz
Kesinlikle canm yaBoşuna mı doğurduk sanki sürekli bebek mi kalacaklar
Ay benimkinin tipi çok komik ya herkes adam adam erkek erkek doğurmuşsun diyo sürekli ciddi çatık kaşlı falan
Aaaa iste bnimki ciddi söylüyorum çokk ciddi durdu için bizi sürekli bir gülme tutuyoAy benimkinin tipi çok komik ya herkes adam adam erkek erkek doğurmuşsun diyo sürekli ciddi çatık kaşlı falan
Canım kaç kilo doğmuştu oğlunYok canım kaka problemi yok çok şükür ama bizimki küçük henüz bağırsak florası oluşmadığından yediğini alttan çıkarıyorprobiyotikli bi damla alabilirsin sürekli değil de ara ara vermek rahatlatıyor ben 2 kere verdim çok huzursuz olduğunda gaz çıkaramadı falan işe yarıyor
Anladım canım benim ilk olacak inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . Doktor çatı muayenesi de yapmıcakmış bakalım ne bekliypr beni :)Cnm ameliyat günü 39. Hafta doluyor. Bir onceki dogumumda sezeryan olunca daha fazla beklemeye gerek yok dedi.
3200 doğdu canım küçük derken henüz 2 haftalık gaz kaka problemleri 3. Haftadan sonra çıkıyor onu kastettim o yüzden soruyorsanCanım kaç kilo doğmuştu oğlun
Cnm ilkinde bizde kendi gelmesini bekledik normal dusunuyorduk zaten anlatip canini sıkmayım bazi olumsuzluklar sonucu sezeryana döndü. Yoksa suan senin doktorun gibi bizde ilkinde bekledik durduk :)Anladım canım benim ilk olacak inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . Doktor çatı muayenesi de yapmıcakmış bakalım ne bekliypr beni :)
Otrivine gebeler icin uygun degil streimarin gebe gebelwre uygun urunu varBu burun tikanikligi beni bitirdi otrivine kullaniyorum onu cok kullanmak istemiyorumnzaten karnimda baski birde burnum tikaniyor cok halsizim cok
Benim dünden beri sol kalçama saplanan bi ağrı var fıtık ağrısı gibi. Oturamıyorum, topallayarak yürüyorum gece de uyuyamadım. Haftaya geçmezse dicem doktora böyle normal doğuma girilmez gibime geliyor zatenCnm ilkinde bizde kendi gelmesini bekledik normal dusunuyorduk zaten anlatip canini sıkmayım bazi olumsuzluklar sonucu sezeryana döndü. Yoksa suan senin doktorun gibi bizde ilkinde bekledik durduk :)
Kadin dogumcum verdi ama bana da kullanabilirsin diye o verdigi icin arastirma geregi duymamistimOtrivine gebeler icin uygun degil streimarin gebe gebelwre uygun urunu var
Bak ayni yerde ayni agri bende de var ilkinde de vardi magnezyumu 2 ye cikardim gunde buyuk olcude azaldi aklinda olsun senindeBenim dünden beri sol kalçama saplanan bi ağrı var fıtık ağrısı gibi. Oturamıyorum, topallayarak yürüyorum gece de uyuyamadım. Haftaya geçmezse dicem doktora böyle normal doğuma girilmez gibime geliyor zaten
Kanala girince öyle bi sey yasaniyo ben suan o durumdayim. Muayene oldum kanala giriyor dendi. Midem bulaniyor. Ishalim. Acikligim yoktu ama çok yakinda baslayacak gibi dedi. Yumusama varmis. Acilirken mide bulaniyor dendi. Kalcam cikacak gibi agriyor. Ayaga kalkarken ve ilk yürüdüğümde cok zorlaniyorum. Regl agrisi gibi agrim var. Soğuk soguk terliyorum. Nabzim bir dusuk bir yuksek cikiyor. Tansiyonum 12 civarinda.Benim dünden beri sol kalçama saplanan bi ağrı var fıtık ağrısı gibi. Oturamıyorum, topallayarak yürüyorum gece de uyuyamadım. Haftaya geçmezse dicem doktora böyle normal doğuma girilmez gibime geliyor zaten
Yarın msj atayım hemen doktora, aksilik doktorun yanından çıktm akşam başladı yani yüz yüze sorardım ne güzel. İnşallah derdime derman bi cvp verir doktorum çok sağol canımBak ayni yerde ayni agri bende de var ilkinde de vardi magnezyumu 2 ye cikardim gunde buyuk olcude azaldi aklinda olsun seninde
bana ultrasondan baktı, kafası aşağı doğruymuş beklicez dedi. Ben de dün gece yatarken döndüm güç bela resmen çat diye ses geldi çok fenaKanala girince öyle bi sey yasaniyo ben suan o durumdayim. Muayene oldum kanala giriyor dendi. Midem bulaniyor. Ishalim. Acikligim yoktu ama çok yakinda baslayacak gibi dedi. Yumusama varmis. Acilirken mide bulaniyor dendi. Kalcam cikacak gibi agriyor. Ayaga kalkarken ve ilk yürüdüğümde cok zorlaniyorum. Regl agrisi gibi agrim var. Soğuk soguk terliyorum. Nabzim bir dusuk bir yuksek cikiyor. Tansiyonum 12 civarinda.
Rica ederim cnm ben 2 gune bir 1 adet magnezyum iciyordum. Belimden yuruyemez hale geldim sol tarafta ayni. Yataktan kalkmak hele zulumdu birde vajinama dogru bir agri ayrica saplaniyordu. Doktorumun ilk sordugu magnezyumu nasil alıyorsun dedi. 2 gunde 1 dedim. Kim dedi sana oyle al diye kızdı. Gunde 2 tablet aldirdi ve d vit ile beraber icmelisinki emilimi artsin dedi tek basina ise yaramaz dedi. Ciddi olcude azaldi inşallah seninde sorunun biterYarın msj atayım hemen doktora, aksilik doktorun yanından çıktm akşam başladı yani yüz yüze sorardım ne güzel. İnşallah derdime derman bi cvp verir doktorum çok sağol canım
Erimle rüzgar ayni doğmuş3200 doğdu canım küçük derken henüz 2 haftalık gaz kaka problemleri 3. Haftadan sonra çıkıyor onu kastettim o yüzden soruyorsan
Benim zaten yuksek cikiyodu kardiyologa gittim eko ekg yapildi. Hic bir sorun cikmadi 3-5 gun sonra gobegim düştüğü gibi nabzim da 80seviyesine geldi. Kalbim demek rahatladiysa. Gecen bir gun aksam tansiyonum 14 nabzim da 48 cikti dedim gidiyorum herhalde yani. Karnim kaskatiydi sancidqn bayilacak gibiydim dedim doguruyorum yani. Sifir açıklık sifir sanci cikti hastanedebana ultrasondan baktı, kafası aşağı doğruymuş beklicez dedi. Ben de dün gece yatarken döndüm güç bela resmen çat diye ses geldi çok fenanabız yüksekliği bende de var 100 e yakın çıkıyor. Ve ishal de var . Adım adım yaklışıylruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?