- 22 Mayıs 2023
- 706
- 732
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.001
Hemde nasıl üstümde sıkıntı var sanki çok kötü hissediyorumSizde oyle misiniz keyfim hayat enerjim yok hic ayakta duramiyorum boyle bir fena oluyorum kafam kalkmiyor sanki :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasıl üstümde sıkıntı var sanki çok kötü hissediyorumSizde oyle misiniz keyfim hayat enerjim yok hic ayakta duramiyorum boyle bir fena oluyorum kafam kalkmiyor sanki :/
38+4 az kaldı aynen canım ama gel birde bana sor ne zaman gelir nasıl gelir dışarı çıkınca bile korkuyorum bir yerde doğururum diye endişe kaygı bekleyiş heyecan hepsi bir aradaAz kaldı canmşimdi tam kactasin cmm
![]()
Ayy vllha haklısın bn bile kontrol diye gitim elime doğum kağıdı acil diyince şoka girmiştik inşallah zamanında en güzel şekilde glir csnm38+4 az kaldı aynen canım ama gel birde bana sor ne zaman gelir nasıl gelir dışarı çıkınca bile korkuyorum bir yerde doğururum diye endişe kaygı bekleyiş heyecan hepsi bir arada![]()
Sizde oyle misiniz keyfim hayat enerjim yok hic ayakta duramiyorum boyle bir fena oluyorum kafam kalkmiyor sanki :/
Ben de öyleyim yaa burda kızlar aksine doğuma yakın enerji patlaması yaşıyordu biz niye böyle oldukHemde nasıl üstümde sıkıntı var sanki çok kötü hissediyorum
Ayy vllha haklısın bn bile kontrol diye gitim elime doğum kağıdı acil diyince şoka girmiştik inşallah zamanında en güzel şekilde glir csnm38+4 az kaldı aynen canım ama gel birde bana sor ne zaman gelir nasıl gelir dışarı çıkınca bile korkuyorum bir yerde doğururum diye endişe kaygı bekleyiş heyecan hepsi bir arada![]()
Hemde nasıl üstümde sıkıntı var sanki çok kötü hissediyorum
Ben de öyleyim yaa burda kızlar aksine doğuma yakın enerji patlaması yaşıyordu biz niye böyle olduktam yürüyüş egzersiz yapmam gereken vakit elim ayağım kalkmıyor birkaç hareket dışında hiç bisey yapamadım bugün yine sıcağın da etkisi var tabi ama bu kadar etkiler mi bilmiyorum bi boşluk olsa uyuyorum bile gün içinde
![]()
İyi yapmışsın canım. Bi film dizi aç izle biraz kafan dağılır ben bugün öyle yaptım iyi geldi canımAsiri mutsuzluk hali de var. Büyük cocugu anneannesije gonderdim ona bile bakacak durumda degilim. Beynim uyusuk sanki :/ uyumasam bile gozlerim kapali yatiyorum ay icim cok sıkıldı kızlar
Valla oyle mi yapsam tv hic acik degildir. Ev sessiz ve sicak depresif oldum iyice. Ne onerirsin ne izliyorsun :)İyi yapmışsın canım. Bi film dizi aç izle biraz kafan dağılır ben bugün öyle yaptım iyi geldi canım
Bizde de normalde yemek saati dışında açık değildir ama aç gitsin şu an tvde ne var bilmiyorum canım ben internetten ilk rastladığım filmi izledim bugün sırf o depresifliğe girmeyeyim diyeValla oyle mi yapsam tv hic acik degildir. Ev sessiz ve sicak depresif oldum iyice. Ne onerirsin ne izliyorsun :)
Simdi actim valla tv yi izlemiyorum ama ses oldu klimaninda altina oturdum. Ay nefes alabilmek nimet gercekten. Bunu bu gebeligimde iyi anladimBizde de normalde yemek saati dışında açık değildir ama aç gitsin şu an tvde ne var bilmiyorum canım ben internetten ilk rastladığım filmi izledim bugün sırf o depresifliğe girmeyeyim diye![]()
Tv sen açınca bnde actmSimdi actim valla tv yi izlemiyorum ama ses oldu klimaninda altina oturdum. Ay nefes alabilmek nimet gercekten. Bunu bu gebeligimde iyi anladim
Ay hic bise de yok bos bos reklam acik kuru gurultu yapiyorTv sen açınca bnde actm![]()
Oskar çöllerde izliyom öle uykusuz uykusuzAy hic bise de yok bos bos reklam acik kuru gurultu yapiyor![]()
Ayy valla analık diyorum. Bende kizi ananesije gonderdim bugun yok yani sifir enerji. Görüntülü konusurken gozlerim kapanmis anne uyuyorsun diyor. Yok yok telefon takilmis seni dinliyorum dedimOskar çöllerde izliyom öle uykusuz uykusuzoğlum diyo anne sanki gözlerin çıkacak yerinden
![]()
Ahaha ayy ya vllha analik yanlız telefon takılmışAyy valla analık diyorum. Bende kizi ananesije gonderdim bugun yok yani sifir enerji. Görüntülü konusurken gozlerim kapanmis anne uyuyorsun diyor. Yok yok telefon takilmis seni dinliyorum dedim![]()
Bunların hepsi bende de var, zaten günümüz aynı senle. Ama artık doğsun istiyorum ben. En büyük isteğim bu. Sonrası gelir gibi ya38+4 az kaldı aynen canım ama gel birde bana sor ne zaman gelir nasıl gelir dışarı çıkınca bile korkuyorum bir yerde doğururum diye endişe kaygı bekleyiş heyecan hepsi bir arada![]()
Eşim biraz önce şey diyor koltukta uyuya kaldım her uyandığımda hareket ediyordunBunların hepsi bende de var, zaten günümüz aynı senle. Ama artık doğsun istiyorum ben. En büyük isteğim bu. Sonrası gelir gibi ya![]()
Nasil derim gozum kapandi simdiki cocuklar bizi topa tutar biliyorsun onlar konuşurken dinlemezsem aman amanAhaha ayy ya vllha analik yanlız telefon takılmış![]()