- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.981
Hayırlı olsun öncelikleKizlar bende daha dogurmadim 37+3 teyim. Onumuzdeki hafta cumaya dogumu planliyoruz bir aksilik olmazsa
Cnm ameliyat günü 39. Hafta doluyor. Bir onceki dogumumda sezeryan olunca daha fazla beklemeye gerek yok dedi.Hayırlı olsun öncelikledoktor neye göre bu kararı verdi canım bilmediğim için soruyorum senle aynı haftadayız. Geçen gittim sancıları beklicez dedi bana yani doğurursun doğuramazsjn diyemem şimdi dedi 5 dk konuştu yani çıktı odadan . Belirsizlik içinde kaldım. Bebeğe bakarak mı veriyorlar bu kararı ?
Ay çok şükürErim iyi şükür çok aşk yaşıyorum Kurt bakışlımla
Sürpriz yumurtam evi doldurdu sanki yıllardır bizleymiş sıpa
Ya ben de bunu soracaktim bir kaç gündür var aslında ama şu an daha hissedilir durumda yarım saattir bi tuhaf midemKızlar bende mide bulantısı var bugün ortaya çıktı kusma yok kuru bulantı acaba Doğumla alakası olabilir mi bazı kişiler öyle yazmış
Ya bizimki kurt bakışlı degilde ciddi bakiyo çok bize de çok komik gliyo çok cidiyizErim iyi şükür çok aşk yaşıyorum Kurt bakışlımla
Sürpriz yumurtam evi doldurdu sanki yıllardır bizleymiş sıpa
Ay en sevdiğim annelik tipi bnde vllha seve seve öpe öpe büyütücez o ne yok alışır yok şımarırBoşver milleti ya Banada diyorlardı kol düğmem o benim çıkaramıyorum kolumdan diyordum. Erim ikinci bebiş yine her istediğinde kucağımızda tabi ki seve seve öpe öpe büyütücem
Galiba yavrularimiz gelmeye hazırlık yapıyorlarYa ben de bunu soracaktim bir kaç gündür var aslında ama şu an daha hissedilir durumda yarım saattir bi tuhaf midem
Glsinler artk biz okula vercezGaliba yavrularimiz gelmeye hazırlık yapıyorlar
Amin inşallah canım valla her gün bir yıl gibi geliyor artık ne zaman gelecek nasıl doğum olucakGlsinler artk biz okula vercezşaka bir yana sağlıkla zamanında glsinler inşaallah
Galiba yavrularimiz gelmeye hazırlık yapıyorlar
İnşallah hemencecik geçer csnmAmin inşallah canım valla her gün bir yıl gibi geliyor artık ne zaman gelecek nasıl doğum olucak
Geliyor gelmekte olanlaraysen- Kizlar benim de öyle midem de tuhaf bağırsaklarımda tuhaf burnum da tikali cok keyifisizim
Aminnn inşallah artık o seviyeye geçmek istiyorum Allah’ın izniyleİnşallah hemencecik geçer csnmburda senle gaz sorunu konuşuruz olmasa olmaz gaz
Sizde oyle misiniz keyfim hayat enerjim yok hic ayakta duramiyorum boyle bir fena oluyorum kafam kalkmiyor sanki :/Geliyor gelmekte olanlar
Az kaldı canmAminnn inşallah artık o seviyeye geçmek istiyorum Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?