• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Doktorda dedi zatlyıfsın ben boş gebelik yaşadım 6 ay korun dedi doktor boş gebelik ten dolayı zayıfladığımı zannetim toparlan sonrakorunmayı bırakırsın dedide ben zayıfım işte 46 kiloyum yoksa bir daha düşer dedi işte bundan dolayı da artı bir stres yaşıyorum
Zaten zayıfmışsın. Normal halin zayıf yani. Düşükten sonra rahmin toparlanması için 6 ay korunmayı tavsiye ediyorlar, bunun kilo ile ilgisi yok ki. Kilo için stres yapmana gerek yok.

Belki de dr un cihazından kaynaklıdır. Biraz daha bekler farklı bir hastaneye ya da cihazı iyi olan farklı bir dr a gidersin. Şu an keseyi görmek için gitmeseydin bunu zaten duymamış olacaktın. Inşallah hayırlısı ile hem keseyi görür, hem kalp atışını duyarsınız 🙏
Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim... Bi daha ki kontrole de bi gidelim bakalım duruma göre bir de başka bir doktora giderim. Emin olursam yine buradan devam ederim

İnan varya Allah şahidim bir bebek yaşayacaksa ne yaparsan yap rızkı varsa yaşıyor tabiki biz elimizden geleni yapacağız ama bir bebek yaşamayacaksa elinden geleni yap yine yaşamıyor o yüzden takmayın bu kadar bu zamanlar en güzel dönemleriniz stres yapmayın boşuna kendinize iyi düşünün iyi olsun 🤗🤗
Çok sağol yorumun içimi rahatlattı

İnan varya Allah şahidim bir bebek yaşayacaksa ne yaparsan yap rızkı varsa yaşıyor tabiki biz elimizden geleni yapacağız ama bir bebek yaşamayacaksa elinden geleni yap yine yaşamıyor o yüzden takmayın bu kadar bu zamanlar en güzel dönemleriniz stres yapmayın boşuna kendinize iyi düşünün iyi olsun 🤗🤗
Çok sağol yorumun içimi rahat
Ben de 49 kiloyum çooook da sağlıklı ve Mutluyum sakın stres olma
Aynen haklısın 🙂🙂

Günaydın kızlar nasılsınız ❤️
Dün bu tahlilleri konuşmuşsunuz benm değerler normal değil gibi doktorum da bişey demedi ama. 🤒
IMG_6071.png

Günaydın kızlar hamile olduğumu öğrendim den beri içimi kemiren bir şey var tam olarak nasıl anlatacağımida bilmiyorum şimdi ben son adet tarihimi uunutm 25 Eylül den sonra adet olmadım eminim yüzde yüz çünkü işe başladım o ara orda olmdm taki öğrenene kadar 8 Kasım'da Dr gitmde ilk dediki 6 haftalık sat 27 Eylül şimdi kafamı kurcalayan 25 Eylül den sonra adet olmdysam bebek gelişimi azmı😥umarım derdimi anlatabildim bu beni çok rahatsız ediyor

Evet haklısın beklicem geçmesini inşallah hayırlısıyla nasip eder Allah ım en çok zoruma giden insanların benden beklemesi beklerken de laflar söylemesi sende o görünmüyor zayıfsın olmaz gibi
Zayiflikla ilgisi neymis kac kilosun ? Ilk cocuguma 42 kilo buna sa 45 kiloyla hamile kaldim kiloyla falan alakasi yok sakin canını sıkmalarına izin verme

Günaydın kızlar hamile olduğumu öğrendim den beri içimi kemiren bir şey var tam olarak nasıl anlatacağımida bilmiyorum şimdi ben son adet tarihimi uunutm 25 Eylül den sonra adet olmadım eminim yüzde yüz çünkü işe başladım o ara orda olmdm taki öğrenene kadar 8 Kasım'da Dr gitmde ilk dediki 6 haftalık sat 27 Eylül şimdi kafamı kurcalayan 25 Eylül den sonra adet olmdysam bebek gelişimi azmı😥umarım derdimi anlatabildim bu beni çok rahatsız ediyor
İçerde döllenmenin kesin gününü bilmedikleri için sat baz alınıyor. 2 gün önde 2 gün geride olması bişey ifade etmez ne zaman döllendiğini biliyo musun ki ? Belki 14. Gün değil 16. Gün döllenme oldu içerisi bir muamma ve gelişim geriliği yorumu yapmak için erken haftalar.

İçerde döllenmenin kesin gününü bilmedikleri için sat baz alınıyor. 2 gün önde 2 gün geride olması bişey ifade etmez ne zaman döllendiğini biliyo musun ki ? Belki 14. Gün değil 16. Gün döllenme oldu içerisi bir muamma ve gelişim geriliği yorumu yapmak için erken haftalar.
Çok haklısın ne bilmiyorum ki insan bu süreçte herşeyi düşünüyormuş ya

Zayiflikla ilgisi neymis kac kilosun ? Ilk cocuguma 42 kilo buna sa 45 kiloyla hamile kaldim kiloyla falan alakasi yok sakin canını sıkmalarına izin verme
Vallah yazılanlar sanki umut oldu bana sağolun artık kim ne derse neyi düşünürse düşünsün kafama taka taka zayıfladım yemek yememeye başladım zaten

Vallah yazılanlar sanki umut oldu bana sağolun artık kim ne derse neyi düşünürse düşünsün kafama taka taka zayıfladım yemek yememeye başladım zaten
Iste onu yapma kendine sağlıklı ve düzenli beslenmen lazim kilo alirsin almazsin o önemli degil sen güzel beslen yeter ki insallah rabbim saglikli hayırlı evlat nasip etsin

Lekelenmesi olan arkadaşlarım lekelenmeniz ne renkte? Benim bugün açık pembe krem rengi karışımı lekelenmem oldu hemen progestan aldım ama endişe etmeli miyim 😢

Kızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz

Kızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz
Hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Hcg sadece gebelikte salgılanan bir hormondur. Sağlıkla tutunsun insallah

Back