Hanımlar dün iğne vurunmustum progestan ve iki iki kullanmaya başlamıştım fitil olarak, gece ped dolusu kahve Krem karışık akıntım olmuş sabah farkettim ben de o bizim burdaki tek perinatolog olan doktora gittim, muayeneyi 7. Haftadan önce kabul etmediğini tekrar söyledi rica ettim görüşmeyi kabul etti, dedim ki agustos ayında bir kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, olabilir her kadın bir iki düşük yaşayabilir dedi, test sonuçlarımi gösterebilir miyim dedim pıhtılasma çıktı dedim, hayır gösteremezsin dedi, isterse tüm genlerin wild tıp olsun dedi bir düşükle kan sulandırıcı kullanamazsin dedi, yasayan çocuğun var mı dedi, var 4 buçuk yaşında dedim, onda bişey kullandın mi dedi hayır dedim, kullanmadin ve çocuğun sağlıklı bir şekilde doğdu oyle mi dedi evet dedim, daha çok kızdı, kullandigin her şeyi kes folik asit kullan sadece başka bişey kullanma, 2 hafta sonra gel dedi, başka bir doktora gidersen muayeneni kabul etmem dedi, çok ters bir adam, çok katı kuralcı ama dediklerini yapcam mecbur çünkü diğer türlü kanamadan kaybetcem bebeğimi