• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ah ne güzel sizede hayırlı olsun🧿 doktor daha ultrason yapmadan sat ve transfer gününe göre 5+5 dedi ama uygulamalarda 5+2 görünüyo. Siz nasıl hesapladınız? Keseyi ve kalp atışını gördünüz mü?
İnşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerler🙏
Ben de sata göre hesapladım, embriyolar birkaç günlük olduktan sonra transfer olduğu için 5+5 normal geldi bana 🥰 ben keseyi gördüm kalp atışı haftaya inşallah 🙏 inşallah sağlıkla tamamlarız aynen 🧿❤️

Hanımlar dün iğne vurunmustum progestan ve iki iki kullanmaya başlamıştım fitil olarak, gece ped dolusu kahve Krem karışık akıntım olmuş sabah farkettim ben de o bizim burdaki tek perinatolog olan doktora gittim, muayeneyi 7. Haftadan önce kabul etmediğini tekrar söyledi rica ettim görüşmeyi kabul etti, dedim ki agustos ayında bir kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, olabilir her kadın bir iki düşük yaşayabilir dedi, test sonuçlarımi gösterebilir miyim dedim pıhtılasma çıktı dedim, hayır gösteremezsin dedi, isterse tüm genlerin wild tıp olsun dedi bir düşükle kan sulandırıcı kullanamazsin dedi, yasayan çocuğun var mı dedi, var 4 buçuk yaşında dedim, onda bişey kullandın mi dedi hayır dedim, kullanmadin ve çocuğun sağlıklı bir şekilde doğdu oyle mi dedi evet dedim, daha çok kızdı, kullandigin her şeyi kes folik asit kullan sadece başka bişey kullanma, 2 hafta sonra gel dedi, başka bir doktora gidersen muayeneni kabul etmem dedi, çok ters bir adam, çok katı kuralcı ama dediklerini yapcam mecbur çünkü diğer türlü kanamadan kaybetcem bebeğimi
İnanmicaksın belki ama şuan gittiğim doktorda öyle başkasına gidersen muayene etmem diyor

Sanırım benim olmadı. Bugün bebeği görme ümidiyle gittik tam 6+0 olmasına rağmen kese çok az gelişmiş ve alttan da bakmasına rağmen bebeği göremedi. Hala bir ümit olabilir dedi doktor gelecek pazartesi son kez kontrol edecek kalp atışı duymam lazım dedi, hala yoksa keseyi alacak🥺
Belki geç döllenmedir bu kadar sık gitme görümceme kese küçük büzüşmüş bebek yok diyip kürtaja almak istemişler başka doktora gitmiş 8. Haftasında aldırmamış bebek kalp atışı görmüş bekle 8. Haftanı gitme devamlı

Bu arada nasılsınız ballar bayağıdır yoktum bir geldim nasıl gidiyor Bebişler le evlatlarla benim ki kudurdu iyice bana yapıştı 2. Bebeği duyunca benimle uyuyor emme emme 🙈 diyip bana yapışıyor napıcam şaşırdım nerden aklına geldiyse 😅

Bu arada aklıma geldi demeden duramicam eğer 6. Haftada bebeğin başı ve ayakları gözükürse erkek tüm vücudu görünürse kız oluyormuş valla ben demiyorum doktordan duymuş bir tanıdığım ben elçiyim zeval olmaz 😁🙈

Umarım öyledir, zaten bir daha ki gidişimde 7+2 olacak çıkar diye düşünüyorum 😞 Gerekirse bir hafta daha bekler 8 hafta dolmasını sağlarım ama bilmiyorum. Tansiyon da oynuyo bende başka belirtim de yok. Acaba bunlar da sağlıksız olduğundan mı diye düşünmeye başladım. Büyük hayal kırıklığıyla çıltım. Ancak toparlıyorum kendimi. Umarım hayırlısı olur. Yine aynı şekilde dikkat etmeye ilaçlarımı almaya devam edeceğim bakalım.

Belki geç döllenmedir bu kadar sık gitme görümceme kese küçük büzüşmüş bebek yok diyip kürtaja almak istemişler başka doktora gitmiş 8. Haftasında aldırmamış bebek kalp atışı görmüş bekle 8. Haftanı gitme devamlı
Doktorda dedi zatlyıfsın ben boş gebelik yaşadım 6 ay korun dedi doktor boş gebelik ten dolayı zayıfladığımı zannetim toparlan sonrakorunmayı bırakırsın dedide ben zayıfım işte 46 kiloyum yoksa bir daha düşer dedi işte bundan dolayı da artı bir stres yaşıyorum

Umarım öyledir, zaten bir daha ki gidişimde 7+2 olacak çıkar diye düşünüyorum 😞 Gerekirse bir hafta daha bekler 8 hafta dolmasını sağlarım ama bilmiyorum. Tansiyon da oynuyo bende başka belirtim de yok. Acaba bunlar da sağlıksız olduğundan mı diye düşünmeye başladım. Büyük hayal kırıklığıyla çıltım. Ancak toparlıyorum kendimi. Umarım hayırlısı olur. Yine aynı şekilde dikkat etmeye ilaçlarımı almaya devam edeceğim bakalım.
Ah balım üzme sıkma kendini benimde gebelikte tansiyonum oynuyor devamlı ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesiyle sezeryan oldum ben bundada düşüyor devamlı kendimden geçecek kadar kötü oluyorum sakın sıkma canını herşey Allahtan bekle inşallah güzel haberlerinide alacağız 🤗🤗

Doktorda dedi zatlyıfsın ben boş gebelik yaşadım 6 ay korun dedi doktor boş gebelik ten dolayı zayıfladığımı zannetim toparlan sonrakorunmayı bırakırsın dedide ben zayıfım işte 46 kiloyum yoksa bir daha düşer dedi işte bundan dolayı da artı bir stres yaşıyorum
İnan varya Allah şahidim bir bebek yaşayacaksa ne yaparsan yap rızkı varsa yaşıyor tabiki biz elimizden geleni yapacağız ama bir bebek yaşamayacaksa elinden geleni yap yine yaşamıyor o yüzden takmayın bu kadar bu zamanlar en güzel dönemleriniz stres yapmayın boşuna kendinize iyi düşünün iyi olsun 🤗🤗

Ah balım üzme sıkma kendini benimde gebelikte tansiyonum oynuyor devamlı ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesiyle sezeryan oldum ben bundada düşüyor devamlı kendimden geçecek kadar kötü oluyorum sakın sıkma canını herşey Allahtan bekle inşallah güzel haberlerinide alacağız 🤗🤗
Ay inşallah, umutsuz değilim olacak biliyorum inanıyorum da işte insan ne kadar kendini hazırlasa da hevesleniyor, var da yitirecek miyim korkusu oluyor. Hayırlısı olsun umarım🙏

Ben de 49 kiloyum çooook da sağlıklı ve Mutluyum sakın stres olma

Ay inşallah, umutsuz değilim olacak biliyorum inanıyorum da işte insan ne kadar kendini hazırlasa da hevesleniyor, var da yitirecek miyim korkusu oluyor. Hayırlısı olsun umarım🙏
Bir arkadaşımız şey demişti grupta gözlerimi doldurmuştu hatta ağlamış bile olabilirim burası umudun grubu oldu demişti çok haklı bir çoğumuz kayıp yaşadık bir çoğumuz umutlarla geldik inşallah güzel haberlerin olsun canım hep birlikte kucaklarımıza alalım bebişlerinizi 🤲🤗🙏

Bir arkadaşımız şey demişti grupta gözlerimi doldurmuştu hatta ağlamış bile olabilirim burası umudun grubu oldu demişti çok haklı bir çoğumuz kayıp yaşadık bir çoğumuz umutlarla geldik inşallah güzel haberlerin olsun canım hep birlikte kucaklarımıza alalım bebişlerinizi 🤲🤗🙏
Ne kadar pozitifsin canım yazdıkların içime bir ferahlık getirdi 🙈😍🙏 amin inşallah hep beraber kucağımıza alırız

Ne kadar pozitifsin canım yazdıkların içime bir ferahlık getirdi 🙈😍🙏 amin inşallah hep beraber kucağımıza alırız
Aslında ilk başlarda bende pozitif değildim ama kabullendim ya ilk kayıptan sonra o kadar yıprattım ki kendimi ama şimdi fark ediyorum kendime zarar vermekten çocuğumu ihmal etmekten ona ilgi sevgi göstermemekten başka birşeye yaramıyor ben kendimi çocuğumu ve karnımdaki bebeğimi düşünmek zorundayım ben iyi olucam ki hepsi iyi olsun herşeyin Allahtan olduğunu kabul ettim diyelim 🤲🤲

Sanırım benim olmadı. Bugün bebeği görme ümidiyle gittik tam 6+0 olmasına rağmen kese çok az gelişmiş ve alttan da bakmasına rağmen bebeği göremedi. Hala bir ümit olabilir dedi doktor gelecek pazartesi son kez kontrol edecek kalp atışı duymam lazım dedi, hala yoksa keseyi alacak🥺
Belki de dr un cihazından kaynaklıdır. Biraz daha bekler farklı bir hastaneye ya da cihazı iyi olan farklı bir dr a gidersin. Şu an keseyi görmek için gitmeseydin bunu zaten duymamış olacaktın. Inşallah hayırlısı ile hem keseyi görür, hem kalp atışını duyarsınız 🙏

Back