- 27 Ağustos 2023
- 1.681
- 6.649
- 78
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
- #30.881
Sağlıkla al kucağına canımYarın bu saatlerde sezaryene gireceğim, içimde buruk bir mutluluk var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla al kucağına canımYarın bu saatlerde sezaryene gireceğim, içimde buruk bir mutluluk var![]()
Bana hastaneden hipp önerdiler gazda yapmaz dediler günde 1-2 kere veriyorum bir sorun olmadiKızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizSağlıkla büyütün inşallah ben buraya giremiyorum telefonu elime alamıyorum benim oğlum çok edepsiz kolik oldu başımıza. Var mı kolik ağrılar yaşayan? Damlalar kifayetsiz bi de reflü var ki sormayın
Günde iki kez mama veriyorum çünkü beyfendi emmiyor sağılmış istiyor biberonla içiyor. Meme reddi de değil bazen sadece memeden istiyor özellikle korktuğu zamanlar
Sma comfort aldık günde iki kez için ama yok o da gaz yapıyor var mı Aptamil ve sma hariç mama önerisi olan tecrübeli annişler
Bebelac gold kaldı bi sırada onu denicez heralde
Bn yaşıyorm sürekli damla da biti fatda etmediKızlar bebeğimin gözü sürekli capaklaniyor aynı şeyi yaşayan var mı ne yapmam gerekli
Sağlıcakla al kucağına inşallahYarın bu saatlerde sezaryene gireceğim, içimde buruk bir mutluluk var![]()
Benim bebeğimde de var doktor gördü damla verdi ve günde 3 kere çayla sil gözünü dedi ayrıca masaj yapıyorum bide gözüne bunlar baya azalttı çapağı ama hala tamamen geçmediKızlar bebeğimin gözü sürekli capaklaniyor aynı şeyi yaşayan var mı ne yapmam gerekli
Su gibi geçsin inşallahYarın bu saatlerde sezaryene gireceğim, içimde buruk bir mutluluk var![]()
Evet ya nerelerde
37+0dan sonra prematüre olmuyor diye biliyorumKızlar kaç artı kaçta prematüre olmuyor artık
Bennn 38+3ten bildiriyorum, halen doğurmadımBiz doğurmayanlar olarak kaç kişi kaldık kızlar![]()
Ben artık delircem ya bazen gazı olmadığı halde en ufak şeye gazı varmış ağrısı varmış gibi davranıyo oynatmaya az kaldıBana hastaneden hipp önerdiler gazda yapmaz dediler günde 1-2 kere veriyorum bir sorun olmadi
Ay neyse yalnız değilmişim ya ben de yarın 38 oluyorumBennn 38+3ten bildiriyorum, halen doğurmadım![]()
Aynı durumdayım 38+3 ama gezmelere devamBennn 38+3ten bildiriyorum, halen doğurmadım![]()
Of benim de ya, özellikle çömelme yapmaktan diz kapaklarım ağrıdı. Yada kilo aldığım için bilmiyorumAy neyse yalnız değilmişim ya ben de yarın 38 oluyorumhareket de edesim gelmiyor sıcakta yaa napcaz bilmiyorum
![]()
AhahwhAynı durumdayım 38+3 ama gezmelere devaminşallah olmadık bir yerde doğum gelmez evde gelsin
Olmayınca olmuyor ya, seninki de mi kanala girmemiş?39+3 hala bende doguramadim herseyi deniyorum ama yok yani![]()
Gezmeye gelince ben de geziyorum valla haftasonu dışarıdaydım arada aklıma geldi ya şimdi bisey olursa diye de çok şükür eve attım kendimiAynı durumdayım 38+3 ama gezmelere devaminşallah olmadık bir yerde doğum gelmez evde gelsin