- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.121
Çok geçmiş olsun ya en korktuğum şeylerden biri bu. Doğum öncesi konuşup halletmek gerekiyor sanırım bu tarz konuları. Zaten gitmişler sende bebişine ve iyileşmeye odaklanirsan biraz daha kolay geçer bundan sonraki sürecin belki. Hiç anlamıyorum bu kayinvalideleri bebek olunca kendileri doğurmuş gibi lohusa oluyorlar. Halbuki kirk kere düşünmeleri lazım ağızlarından çıkacak her kelimeyi. Ne bileyim anne zaten bebeğine bakar madem o kadar yardım etmek istiyorsa temizlige yemeğe yardım edebilirdi.Bebeğim 14 günlük oldu. Kayınvalide terörüne maruz kaldım. Kavga ettik vs. Baskıcı ve çok ters bi kadın. Lohusaligimi ziyan etti zehir zıkkım etti. En son eşime anneni görmek istemiyorum dedim. sürekli saçma sapan akıl veriyodu. Hastanede zaten enfeksiyon kaptım hem onunla uğraşırken hem sezaryen açısıyla uğraşırken hem bebeği emzirmeye çalışırken hem bı yandan ayaklarımda ödem varken perişan haldeyken gelip bana ev işi vs emir veriyodu. En son patladım. O gün bugündür bir haftadır görüşmüyoruz. Bebeği görmek istediler eşim izin aldı gelip görsünler mi diye gelsin görsün fazla kalmasın ben görmek istemiyorum anneni dedim odada bekledim on dakika gördü gitti. Nefret ediyorum ondan. Onun yüzünden sütüm azaldı, eşimle kavga ettik, bebeğime adapte olamadım, intihar etmeyi bile düşündüm. Ne yapicam bilmiyorum şu bebeğin sevincini yasatmadi bana.boyleleri cehennemde yansın ya.
Cnm doğum yaptınmıYa tamam sezeryan agrisini acısını kenara koyuyorum. Hadi goguslere de 10 gun veriyorum iyilesmeleri icin. Sonra gelsin yüzüstü yatabilmeegilip ayakkabi baglayabilme
Gözünüz aydın saglıkla büyütün inşallahKızlar herkese teşekkür ederim ilginizden dolayı 1 haftamız oldu bugün doğuralı giremedim hiç yoğunluktan ilk banyosunu yaptık bugün her şey çok güzel 49cm 2725 gram doğdu çok mutluyuz 
Deme öyle yaa. En büyük korkum emzirmek. Yara bere. Emzirme isinden hic zevk alamadim. İnşallah bu sefer olmaz diyordum. Korkuttun simdi beni. Dogurana kadar bunu düşüneceğimBebiş iyi şükür memeye yapışık yaşamak istiyor beşiğine koyamadık bile
Ben idare ediyorum kötü haber ikincidede göğüsler yara olabilirmiş tepine tepine emziriyorum biraz biraz kremler kapak falan rahatlatıyor işte
Maşallah gözün aydın tekrardanKızlar herkese teşekkür ederim ilginizden dolayı 1 haftamız oldu bugün doğuralı giremedim hiç yoğunluktan ilk banyosunu yaptık bugün her şey çok güzel 49cm 2725 gram doğdu çok mutluyuz
Canım sen bebiş minyon olacak galiba diyordun bir ara, bu aralar iyi yemek yemişsin galiba bebişin kilo almışBende bir sıkıntı yoktu canım şükür hala yok. Hareket ediyorum sürekli meme masajina bende başladım ama bebiş gelmemekte ısrarcı. Sadece pozisyon almış durumdaydi dün nst de sancı vs de çıkmadı. Ama son bir haftada bebiş 400 g almış hatta doktor ne yedin diye sordu. 4 kg lara yaklasmasindan endişeliyim biraz. Pazartesi tekrar kontrol edecek doktor bakalım kilosu artmissa bebisi riske de atmak istemiyorum açıkçası.
Maşallah canım hayırlı olsun hosgeldi bebisinKızlar herkese teşekkür ederim ilginizden dolayı 1 haftamız oldu bugün doğuralı giremedim hiç yoğunluktan ilk banyosunu yaptık bugün her şey çok güzel 49cm 2725 gram doğdu çok mutluyuz
Yarin sabah insallah kuzum. 8de alacak doktorla az once görüştümCnm doğum yaptınmı
İnşallah siz yaşamazsınız resmen kandırdılar beni olmaz dediler bende sevememiştim emzirme olayını çok umutluydum. Bu sefer daha dirençliyim anlamadım neden olduğunu ama üstüne gidiyorum umarım kolayca atlatırızDeme öyle yaa. En büyük korkum emzirmek. Yara bere. Emzirme isinden hic zevk alamadim. İnşallah bu sefer olmaz diyordum. Korkuttun simdi beni. Dogurana kadar bunu düşüneceğimsenin de hemen geçer inşallah.
Ya tipini görsen bildiğin adam adam duruyor şakasızDur ya hemen sen decocuk alistigi ortamdan yeni ayrıldı. Moralinin bozuk olmasi cok normal güler onun yüzü daha
Kaka yapacak memede gaz çıkaracak memede uyku memede napsın garibim başka bir yol bilmiyor kiEe napsin annesi 9 ay meme hasreti çekti o da
Yemin ederim ilk sana yazacaktım yara olmuyormuş bak ikincide kurtulduk kesinlikle doğru falan diye nasip olmadıOff su an dünyam karardi iste.. en büyük kabusum bu meseleinsallah cabucak atlatırsın canim. Uzun sürmez benim de kacinilmaz sonum o olacak gibi geliyor. Bundaki hassasiyet daha dogurmadan basladi. Biri degecek diye odum kopuyordu son zamanlarda
Evet bunu ilkindede söylediler denemiştim yara devam etti yine deneyeyim canım sağol hatırlattığın için@birnbirCanim tahin yağı suruyorlarmis yarayi geciryormus bugun okudum faydasi olursa. Tahin varsa ustunde biriken yağı
Hadi inşallh saglıcakla gelsinYarin sabah insallah kuzum. 8de alacak doktorla az once görüştümcok heyecanliyim
Insallah canimHadi inşallh saglıcakla gelsinkaç haftalıksın
Yaa evet yazabilseydin bana da umut olurdu kuzum ama zaten pek de umudum yoktu. Neyse Allah baska dert vermesin. En azindan gecici oldugunu biliyoruz. Insallah cabucak iyilesir senin deYemin ederim ilk sana yazacaktım yara olmuyormuş bak ikincide kurtulduk kesinlikle doğru falan diye nasip olmadı
Uçları simsiyah kabuk şuan
Ay kuzum yok valla bizde anlamadık doktor da şaşırdı ne yedin ya diye sordu inan. Tip olarak ben değişmedim de oglus hem uzamış hem kilo almış. Hep aynı aletle aynı doktor yapıyor ölçümleri deCanım sen bebiş minyon olacak galiba diyordun bir ara, bu aralar iyi yemek yemişsin galiba bebişin kilo almış
Ciddi bir erkek olacaksa demekkiYa tipini görsen bildiğin adam adam duruyor şakasız
Hatta arkadaşım koyduğun isme göre çocuk doğurmuş olamazsın ya nasıl becerdin bunu dedi çok gülüyorum tipineeee
Beni demekki dogum o kadar sarsmamis kuzum. Gebeligi zor hatirliyorum ilkinde. Dogurunca rahatlamistim cunku. Ama bunda gebelik rahat gecti. İnşallah sonrasinda görmem günümüCnm gonlundeki gibi olmasini diliyorum hepimiz içinbenim biraz saftim kaymistida dogumdan sonra o yüzden hamilelik yine de daha rahat geliyor amaaaa herkesin sureci farkli iyi dusunelim pozitiffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?