2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Saçmalamışlar. Ameliyathaneye giren fotoğrafçıyı hadi bir nebze anlarım. Ben hastanenin anlaştığı yere odamı süsletmek zorunda değilim ki bu para tuzağına giriyor. İzin vermeyecekse hiç birine vermeyecek ben olsam şikayet ederim,

Anlaşma yaptıkları yer hariç hiç bir şekilde süs kabul etmiyorlarmış farklı boyutta gidiyor dedi.Antalya medikalpark hastanesi sizde bir sorun isterseniz
Iceriye tak kiz odanin icine
Tovbe est
Birde medikalparkmis
Nasil bi boyuta gidiyomus acaba
Sacma sapan konusmuslar
Sirf kendi org kazansin diye uydurmuslar

Cirkinde degildi
Bence bi suru var bisi getirip takmislar
benimkiler hemen getirdi zaten bizimkisini
Yok yok bizimki bildiğin isimliydi yine kişiye özel doğum ücretinin içindeydi ama çok çirkindi
İyi yapmışsın. Kız esleme diyoruz da medipol böyle bişey derse ben kıyameti koparırım

Yok yok bizimki bildiğin isimliydi yine kişiye özel doğum ücretinin içindeydi ama çok çirkindi
İyi yapmışsın. Kız esleme diyoruz da medipol böyle bişey derse ben kıyameti koparırım
Yok iste yapmiyor gonlun rahat olsun
Gecici bisi takiveriyolar
İsimsiz filan
Sordular zaten var mi kapi süsünüz diye
Unutunca getirip taktilar hemen
Bugun zaten fena kavga modundayim
Catacak yer arıyorum
Gidip eslemin hastanesiyle bile kavga edesim geldi simdi

Bebeginiz ne zaman döndü diye sormussunuz kizlar kim hatirlayamadim
29. Haftada donmustu
O hafta döndüğünü anladım zaten
Cok acitti
Dr a gittigimde sordum donmus mu diye dönmüş dedi
Son haftalara kadar dönme şansı var

Hahahhahhaha haklı bir kavga olurdu ama

Şuan mesanemi öyle bir sızlatıyor ki anlatamam yatamıyorum keşke geç döneydi dana

Kızlar bu SHEIN sitesinde kayboldum resmen çok güzel şeyler var daha önce hiç alışverş yapmadım yapan var mı ? Ben sanırım burdan alıcam çanta organizer vs.

Eklentiler

• IMG_7728.png
    368,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7730.png
    442,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7731.png
    261,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…