-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #24.221
Anlaşma yaptıkları yer hariç hiç bir şekilde süs kabul etmiyorlarmış farklı boyutta gidiyor dedi.Antalya medikalpark hastanesi sizde bir sorun istersenizilk defa böyle bisi duydum
Neden acaba sebebi ne olabilir
Benim hastane yasak dedi taksanız bile çokarırız dedi politikamız bu şekilde dediBenim hastane de veriyordu çok çirkindi istemedim kendi kapı süsümü taktım bundada kendim yaptırıyorum
Saçmalamışlar. Ameliyathaneye giren fotoğrafçıyı hadi bir nebze anlarım. Ben hastanenin anlaştığı yere odamı süsletmek zorunda değilim ki bu para tuzağına giriyor. İzin vermeyecekse hiç birine vermeyecek ben olsam şikayet ederim,oda süslemesi için anlaştıkları yer varmış onun dışında kendin Kapı süsü bile taksan sadece yasakmış öbür türlü değişik yerlere gidiyor önünü alamıyoruz dedi hatta ben biraz tartıştım ama sonuç değişmedi
Yani diyor ki ben organizasyoncuma para kazandırırım güzel tezgahBenim hastane yasak dedi taksanız bile çokarırız dedi politikamız bu şekilde dedi
Cirkinde degildiBenim hastane de veriyordu çok çirkindi istemedim kendi kapı süsümü taktım bundada kendim yaptırıyorum
Iceriye tak kizAnlaşma yaptıkları yer hariç hiç bir şekilde süs kabul etmiyorlarmış farklı boyutta gidiyor dedi.Antalya medikalpark hastanesi sizde bir sorun isterseniz
Yok yok bizimki bildiğin isimliydi yine kişiye özel doğum ücretinin içindeydi ama çok çirkindiCirkinde degildi
Bence bi suru var bisi getirip takmislar
benimkiler hemen getirdi zaten bizimkisini
Yok iste yapmiyor gonlun rahat olsunYok yok bizimki bildiğin isimliydi yine kişiye özel doğum ücretinin içindeydi ama çok çirkindi
İyi yapmışsın. Kız esleme diyoruz da medipol böyle bişey derse ben kıyameti koparırım
ŞYani diyor ki ben organizasyoncuma para kazandırırım güzel tezgah
aynen öyleYani diyor ki ben organizasyoncuma para kazandırırım güzel tezgah
Odanın icine susleme vs yapıcak mısınŞ
aynen öyle
Bu olabilir aslında aklıma gelmediIceriye tak kizodanin icine
Tovbe est
Birde medikalparkmis
Nasil bi boyuta gidiyomus acaba
Sacma sapan konusmuslar
Sirf kendi org kazansin diye uydurmuslar
Hahahhahhaha haklı bir kavga olurdu amaYok iste yapmiyor gonlun rahat olsun
Gecici bisi takiveriyolar
İsimsiz filan
Sordular zaten var mi kapi süsünüz diye
Unutunca getirip taktilar hemen
Bugun zaten fena kavga modundayim
Catacak yer arıyorum
Gidip eslemin hastanesiyle bile kavga edesim geldi simdi
Aynen öyle ama gizli gizli yapabilirimOdanın icine susleme vs yapıcak mısın
Onu da kesin hastane yapiyodur
Şuan mesanemi öyle bir sızlatıyor ki anlatamam yatamıyorum keşke geç döneydi danaBebeginiz ne zaman döndü diye sormussunuz kizlar kim hatirlayamadim
29. Haftada donmustu
O hafta döndüğünü anladım zaten
Cok acitti
Dr a gittigimde sordum donmus mu diye dönmüş dedi
Son haftalara kadar dönme şansı var
Yasaklar delinmek icindirAynen öyle ama gizli gizli yapabilirim
Evet kafamı atiyolar acabaŞuan mesanemi öyle bir sızlatıyor ki anlatamam yatamıyorum keşke geç döneydi dana
Bu ustteki organizer cok guzelmisEki Görüntüle 3429354 Eki Görüntüle 3429354
Kızlar bu SHEIN sitesinde kayboldum resmen çok güzel şeyler vardaha önce hiç alışverş yapmadım yapan var mı ? Ben sanırım burdan alıcam çanta organizer vs.