- 5 Temmuz 2014
- 1.629
- 1.985
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #24.201
Hepsiburada yurtdışı ürünü canım yongtai markasıMarka neydi cantada?
Ben siyah soylemistim kirlenirse belli olmasin diyehttps://app.hb.biz/eVtnT0c6om55
Ben şunu aldım, ama yurtdışı satıcıları da mevcut, farklı renkler için yurtdışı satıcılarına bakabilirsin, bu satıcıda sadece yavruağzı var galiba.
Amaaan boşver, gönlündeki olmuş işte ne güzelBen siyah soylemistim kirlenirse belli olmasin diyekrem geldi. Yanlis da olsa gönlümdeki kremdi
Mide yanması çok kötü ya çay değil lav içiyorum sanki meyve yiyorum yakıyo yemek yiyorum yakıyo süt biraz rahatlatıyo anlık kesiyo benim. Yoksa kusuyorum. Kustukça yanıyorumSütü denedim canım, bende hiçbir işe yaramadı, hatta gaviscon da hiç işe yaramıyor. Bende zaten reflü var, bebek de büyümeye başladıkça midem çalışamaz duruma geldi sanırım artık
Allah yardımcımız olsunMide yanması çok kötü ya çay değil lav içiyorum sanki meyve yiyorum yakıyo yemek yiyorum yakıyo süt biraz rahatlatıyo anlık kesiyo benim. Yoksa kusuyorum. Kustukça yanıyorum
Insallah canımmAmaaan boşver, gönlündeki olmuş işte ne güzelgüle güle kullanalım inşallah
1 tatlı kaşığı tahin denediniz mi ?Sütü denedim canım, bende hiçbir işe yaramadı, hatta gaviscon da hiç işe yaramıyor. Bende zaten reflü var, bebek de büyümeye başladıkça midem çalışamaz duruma geldi sanırım artık
Tesekkurler canimHepsiburada yurtdışı ürünü canım yongtai markası
Cok sagol kuzumhttps://app.hb.biz/eVtnT0c6om55
Ben şunu aldım, ama yurtdışı satıcıları da mevcut, farklı renkler için yurtdışı satıcılarına bakabilirsin, bu satıcıda sadece yavruağzı var galiba.
Sut çok iyi geliyor ve masum. Biraz daha uzun süreli iyi gelen bir şey arıyorsanız son günlerde kivrandigimda eşimin sayesinde bulduğumuz çözüm. Sade dondurma, ama çikolatalı filan değil sade dondurma mide yanmasına çok iyi geliyor ve uzun süreli cozuyor problemi.Mide yanması çok kötü ya çay değil lav içiyorum sanki meyve yiyorum yakıyo yemek yiyorum yakıyo süt biraz rahatlatıyo anlık kesiyo benim. Yoksa kusuyorum. Kustukça yanıyorum
Geçmiş olsun cnm ablamda son aylarda böyle çıkardı herşeyi safra kesesinde taş olduğu içindi. Böyle bi durumun olabilirmi karın iyice şişince etkiliyormuşKızlar, ben bir süredir yediğim her şeyi çıkarıyorum. Dün gece 2.30da tuvalete kalktım, 7de yediğim yemeği çıkardım, sıfır sindirim. Sabah kahvaltı yaptım, midem kötü oluyor diye peynir, zeytin, domates, salatalık yedim, onu çıkardım. Akşama kadar korkudan bişey yiyemedim, gittim 3-4 dilim karpuz yedim, onu bile çıkardım. Artık korkudan ağzıma bişey atamaz oldum, yediğim meyve bile midemde durmuyor. İlk trimester çok kolay geçmişti, acısı şimdi çıkıyor galiba. 7/24 mide yanması yaşıyorum, uykudan uyanıp çıkarıyorum. Normal bişey mi onu da bilmiyorum, sürekli tansiyon ölçüyorum korkudan gebelik zehirlenmesi vs mi yaşıyorum diye. Allah'tan kızın rutinleti devam ediyor, hareket halinde de içim biraz rahatlıyor. Galiba bu son 8 hafta benim için çok zor geçecek
Canım bizim hastane kabul etmiyor.Sen de bir sor hastanene kabul ediyorlar mı diyeKızlar, hastane kapı süslerinizi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerede yaptırdınız
Dondurma benim midemi aşırı ekşitiyor. Ağzıma geliyo tadı. Kola ve Süt rahatlatıyor biraz kusmamaya çalışıyorum işteSut çok iyi geliyor ve masum. Biraz daha uzun süreli iyi gelen bir şey arıyorsanız son günlerde kivrandigimda eşimin sayesinde bulduğumuz çözüm. Sade dondurma, ama çikolatalı filan değil sade dondurma mide yanmasına çok iyi geliyor ve uzun süreli cozuyor problemi.
Hastane ne karışıyo ya kapı süsüneCanım bizim hastane kabul etmiyor.Sen de bir sor hastanene kabul ediyorlar mı diye
Canım bizim hastane kabul etmiyor.Sen de bir sor hastanene kabul ediyorlar mı diye
Seninki evde unutsan bileHastane ne karışıyo ya kapı süsüne
Evet ben de şaşırdımHastane ne karışıyo ya kapı süsüne
oda süslemesi için anlaştıkları yer varmış onun dışında kendin Kapı süsü bile taksan sadece yasakmış öbür türlü değişik yerlere gidiyor önünü alamıyoruz dedi hatta ben biraz tartıştım ama sonuç değişmediHastane ne karışıyo ya kapı süsüne
Benim hastane de veriyordu çok çirkindi istemedim kendi kapı süsümü taktım bundada kendim yaptırıyorumSeninki evde unutsan bile
Kendi getirip takiyo bisi
Merak etme
Yaşandí
Ev yakindi hemen getirip taktilar