2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Sütü denedim canım, bende hiçbir işe yaramadı, hatta gaviscon da hiç işe yaramıyor. Bende zaten reflü var, bebek de büyümeye başladıkça midem çalışamaz duruma geldi sanırım artık
Mide yanması çok kötü ya çay değil lav içiyorum sanki meyve yiyorum yakıyo yemek yiyorum yakıyo süt biraz rahatlatıyo anlık kesiyo benim. Yoksa kusuyorum. Kustukça yanıyorum

Mide yanması çok kötü ya çay değil lav içiyorum sanki meyve yiyorum yakıyo yemek yiyorum yakıyo süt biraz rahatlatıyo anlık kesiyo benim. Yoksa kusuyorum. Kustukça yanıyorum
Sut çok iyi geliyor ve masum. Biraz daha uzun süreli iyi gelen bir şey arıyorsanız son günlerde kivrandigimda eşimin sayesinde bulduğumuz çözüm. Sade dondurma, ama çikolatalı filan değil sade dondurma mide yanmasına çok iyi geliyor ve uzun süreli cozuyor problemi.

Geçmiş olsun cnm ablamda son aylarda böyle çıkardı herşeyi safra kesesinde taş olduğu içindi. Böyle bi durumun olabilirmi karın iyice şişince etkiliyormuş

Dondurma benim midemi aşırı ekşitiyor. Ağzıma geliyo tadı. Kola ve Süt rahatlatıyor biraz kusmamaya çalışıyorum işte

Hastane ne karışıyo ya kapı süsüne
oda süslemesi için anlaştıkları yer varmış onun dışında kendin Kapı süsü bile taksan sadece yasakmış öbür türlü değişik yerlere gidiyor önünü alamıyoruz dedi hatta ben biraz tartıştım ama sonuç değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…