• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Evet bizi de çok etkilemişti geçen sene kadındaydı baya ara verdik yazın da tatiller derken sakin bir zamanı bekledik. İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kavuşuruz 🙏🏻 🥰
İnşşllah her şey çok yolunda gitsin 🙏🙏 gerçi biz o kadar ara vermedik 2 ay bile olmadı Ben bayağa üzülünce biran önce tekrar olsun kafasındaydım 😊

Merhaba galiba bende temmuz annesiyim son adet tarihim 25 Ekim erken gebelik testim silik çıktı
1700492897524187445957084260713.jpg

günaydın herkese. 2 gün misler gibi dinlendim. evde biraz spor yaptım, normalde de spor yaptığım için sporu olabildiğince hayatımda tutmayı planlıyorum. yalnız benim bir sorum var, evinde kedi besleyen var mı? eşim 15 gün daha evde değil. kedi kumuna pek maruz kalmak istemiyorum, ama mecburen değiştiriyorum. bunun testini mi yaptırmak gerekiyor? doktora gittiğimde özellikle evcil hayvanımız var diye söylemeli miyim? yoksa rutin testlerde yapılıyor mu bunun bir testi varsa?
Canım eldiven ve maske kullan bence değiştirirken bu hamilelik dönemleri daha hassas dönemler oluyor vücut mikroplara aşırı açık oluyor ve normalde bizi etkilemeyecek varlığından bile haberimiz olmadan kaptigimiz bir virüs hamilelikte sorun yaratabiliyor sen önlemini al :) rutin testlerde de çıkıyor diye biliyorum eda daha iyi bilir belki

Selamın aleyküm kızlar ya ben üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum doktor bana antibiyotik yazdı kullanman şart dedi geçmez dedi şaşırdım napacağımı ya EdaUl EdaUl balım sende iyi bilirsin napayım ben

Bu arada cuma günü 4+6 iken keseyi gördük.🥰 Daha çok küçük dedi doktor. Cumartesi 6+1 de bebeği görmek için gideceğiz. Umarım sorunsuz geçer. Her hafta ayrı bir korku önce ya dış gebelikse, şimdi ya boş gebelikse, sonra kalp atışlarını duyamazsam 🥺 daha önce kayıp olunca herşeyden korkuyor insan. Sizce6+1 de kalp atışlarını da duyabilir miyiz?
Aynı durumdayiz canım ama keseyi görünce baya rahatladım ben dış gebelik aşırı korkunç geldi bana düşündükçe kafayı yedim 😂 ben de keseyi geçen cumartesi 4+6 da gördüm haftaya pazartesi 6+1 de kalp atışı için gideceğim, karından gördü keseyi ama kalp atışını karından goremezse alttan baktircam artık kontrol muayenesi de bitmiş oluyor çünkü :)

Selamın aleyküm kızlar ya ben üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum doktor bana antibiyotik yazdı kullanman şart dedi geçmez dedi şaşırdım napacağımı ya EdaUl EdaUl balım sende iyi bilirsin napayım ben
Ocean c vitamini kullan bence canım çok aşırı hızlı atlatiliyor, antibiyotik de b grubu ise sıkıntı olmaz, vücutta enfeksiyon varlığı bebeğe daha çok zarar verebiliyor, güvenli antibiyotikleri kullanabiliriz bence

Bazı antibiyotiklerin degeri düşük oluyor ama için rahat etmezse dut kürü yapabilirsin. Enfeksiyon için birebir.

Yüksek tsh bebeği, düşük tsh anneyi kötü etkiler. Doktorun muhtemelen endokrine gönderecektir gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım 2-3 ayda bir endokrine gidip tahlil verdim ilaç başlayabilirler değerleri tam bilmiyorum canım. Burdada yüksek tiroidten ilaç kullananlar var 🙏🏼
Evet canım ilaç kullanılıyormuş galiba acaba önceki hamileliğimi bu yüzden mi kaybettim diye düşündüm korktum bir an 😓 yarın doktora soracağım

Back