• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ben okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir ki 😪
Doğurmayı marifet sananlar tayfası. Bir insan anne olmayı çok isteyebilir hiç doğurmak istemeyebilir veya çocuğu olmayabilir. Empati yoksunu vicdanı olmayan kişiler üremesin ya bu ne acımasızlık ?

Herseyimiz aynı neredeyse. Bende 5 hafta 4 günlük bende cuma gidecektim ama biraz daha garantiye alayım diye pazartesiye erteledim. Senin adına da çok sevindim canım. İnşallah sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.senin normal yolla gebelik mi aşılama falan mı benim gibi canim
Insallah canim hepimiz birbirimize saglikla dogum yaptigimiz haberini veririz 🙏🙏🙏
Ben hic aşılama catlatma falan yaptirmadim canim. 3 ay falan bir ton takviye vitamin minaral kullandik bunun yarisinda mfk kullandim sigarayi da biraktik falan hangisi etkiledi artik bilmiyorm😂

merakligzm merakligzm W white angeL merhabalar sizinde son adet tarihiniz benim ki ile yakın nasıl bulantı vs varmı kese veya kalp atışı gördünüz mü
Keseyi 5+1 de gördük çok şükür kalp atışı için bu hafta cumaya çağırdı. genel olarak midem kötü ama kusma yok bugün sadece vitamin hapını içerken yutamadım geri çıkarttım.

Doğurmayı marifet sananlar tayfası. Bir insan anne olmayı çok isteyebilir hiç doğurmak istemeyebilir veya çocuğu olmayabilir. Empati yoksunu vicdanı olmayan kişiler üremesin ya bu ne acımasızlık ?
İnsan yasamadigi şeyin acısını bilemiyor malesef. Birde içinde kötülük varsa o saçma sözlerin karşısındakini nasıl üzdüğünü hiç anlamıyor. Allaha havale ettim beb . Allah hakeden kalpten anneliği isteyen herkese bekletmeden nasip etsin yaşamayan bilmez evlat imtihanı çok zor

Insallah canim hepimiz birbirimize saglikla dogum yaptigimiz haberini veririz 🙏🙏🙏
Ben hic aşılama catlatma falan yaptirmadim canim. 3 ay falan bir ton takviye vitamin minaral kullandik bunun yarisinda mfk kullandim sigarayi da biraktik falan hangisi etkiledi artik bilmiyorm😂
İnşallah🤲🌺 şuan buradaki tüm annisler bebislerini kucağına alsın bu mutluluğu yaşamayı hepimiz fazlasıyla hakediyoruz🤲 insanın kendisiyle aynı aşamalardan geçen kişilerle konuşması insanı çok mutlu ediyor gerçekten 🤩

İnsan yasamadigi şeyin acısını bilemiyor malesef. Birde içinde kötülük varsa o saçma sözlerin karşısındakini nasıl üzdüğünü hiç anlamıyor. Allaha havale ettim beb . Allah hakeden kalpten anneliği isteyen herkese bekletmeden nasip etsin yaşamayan bilmez evlat imtihanı çok zor
Bende yaşamadım ama kalkıp 5 yıl da hamile kalabilen arkadaşıma bu zorbalığı yapmadım, bazı konular vicdanla iyi kalple alakalı başına gelmeyen bilemez değil canım. Tabi ki hissettiklerini yaşadıklarını bilemem ama canını ne yakar bunu bilebilirim. Bu saf kötülük zır cahillik ve kendini üstün görme başka bişey değil.

Kızlar normalde 1.5 olan Tsh ım gebelikle beraber 3.77 olmuş tehlikeli diye biliyorum yaşayan var mı bu durumu 😢
Yüksek tsh bebeği, düşük tsh anneyi kötü etkiler. Doktorun muhtemelen endokrine gönderecektir gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım 2-3 ayda bir endokrine gidip tahlil verdim ilaç başlayabilirler değerleri tam bilmiyorum canım. Burdada yüksek tiroidten ilaç kullananlar var 🙏🏼

Back