• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Selamın aleyküm kızlar ya ben üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum doktor bana antibiyotik yazdı kullanman şart dedi geçmez dedi şaşırdım napacağımı ya EdaUl EdaUl balım sende iyi bilirsin napayım ben
Her doktor kullanmadan geçmez der hep 😅 ben özellikle ilk 3 ay tavsiye etmiyorum. Kendi imkanlarımla doğal yollarla temizliyorum. Normalde de diş ya da çok ağır olmadıkça hiç ilaç kullanmam. Parol çok nadir diğer ağrı kesicileri hiç içmedim. İlaçların gebeliğe zararını bırak vücuda bıraktıklarını bir bilseniz 🫠 dozajı ve etken maddesi önemli mutlaka ona göre vermiştir. Çok içmem gerekiyor diyorsan da ismini at bakayım bi

Merhaba kızlar
13.11.2023 beta 141
15.11.2023 beta 446 cikti
20.11.2023 farkli hastanede beta degerim 890 cıktı progestron 16.21 cıktı . Beta 2 kat artmamış farklı hastane oldugu icin mi acaba insallah bisey yoktur basina boyle bisey gelen var mı 😞

B BirNBirE kalp atışı duydum bugün canım ben de 🥰 7+1ultrasona göre
Adete göre 8+1
Keseyi görürken geç döllenme olabilir 2 hafta sonra gel dediydi Dr. Bugün gittim ben de.
12. Hafta çağırdı bir dahaki randevu yine böyle 1 hafta geride ise adet tarihimi düzenlicekmiş
Tamam canım ben 7+1 yazdım 🫠

Evet canım ilaç kullanılıyormuş galiba acaba önceki hamileliğimi bu yüzden mi kaybettim diye düşündüm korktum bir an 😓 yarın doktora soracağım
İçerde ne yaşanıyor bilinmez ama sağlıklı olsaydı nasibi olsaydı tutunurdu canım 🙏🏼 sen doktora git hayırlısıyla verir ilacını Herşey yolunda gider içini ferah tut

Merhaba kızlar
13.11.2023 beta 141
20.11.2023 farkli hastanede beta degerim 890 cıktı progestron 16.21 cıktı . Beta 2 kat artmamış farklı hastane oldugu icin mi acaba insallah bisey yoktur basina boyle bisey gelen var mı 😞
Farklı hastanelerde beta değeri değişebiliyor ama bu kadar oynar mı bilemedim doktorun en doğru yorumu yapacaktır inşallah Herşey yolundadır 🙏🏼

Merhaba kızlar
13.11.2023 beta 141
Kuzum aynı yerde yaptır derler genelde bence 2 gün sonra bu son yaptırdığın yerde tekrar test verebilirsin

Kuzum aynı yerde yaptır derler genelde bence 2 gün sonra bu son yaptırdığın yerde tekrar test verebilirsin
Aynen canım kan vermeden once ultrasonla bakti cok kucuk bisey var belli belirsiz cuma gunu daha net bisey diyebilirim dedi en iyisi carsamba tekrarlamam insallah bisey yoktur

Back