• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kızlar bir şey sorucam, tansiyon problemi yaşayanınız var mı? Şimdiye kadar hiç değiştiğini bilmiyorum, 5. Haftadayız. 10 gündür çarpıntım var bugün ölçtük 13 7 ve 14 6 çıktı aralıklarla.

Bende yaşamadım ama kalkıp 5 yıl da hamile kalabilen arkadaşıma bu zorbalığı yapmadım, bazı konular vicdanla iyi kalple alakalı başına gelmeyen bilemez değil canım. Tabi ki hissettiklerini yaşadıklarını bilemem ama canını ne yakar bunu bilebilirim. Bu saf kötülük zır cahillik ve kendini üstün görme başka bişey değil.
Kesinlikle katılıyorum canım.

1. Sayfada listemiz 🫠
Yaş kaçıncı bebek sat görüldüyse kese haftası,kalp atışı haftası tahmini doğum tarihi 🌺
A artikbiranneyim
Yaş 28 sat 22 ekim 5+0 henüz kalp atışı yok kese için perşembe günü gideceğim doktora . 1. Gebeliğimin 6. Haftasında düşük yaşadım tekrar burdayım 🥰 inşşllah bu kez sağlıkla ilerleriz

Yaş 28 sat 22 ekim 5+0 henüz kalp atışı yok kese için perşembe günü gideceğim doktora . 1. Gebeliğimin 6. Haftasında düşük yaşadım tekrar burdayım 🥰 inşşllah bu kez sağlıkla ilerleriz
Aynı yaşıtız 🥳 benim de ilk gebeliğin 6. Haftasında düşük oldu. Şuan 6+1 tam

Kızlar bir şey sorucam, tansiyon problemi yaşayanınız var mı? Şimdiye kadar hiç değiştiğini bilmiyorum, 5. Haftadayız. 10 gündür çarpıntım var bugün ölçtük 13 7 ve 14 6 çıktı aralıklarla.
benim ilk hamileliğimde son aylarda çıkmıştı yüksekti doktor diyet önerdi neyse sıkıntı olmadı dikkat etmeye çalıştım düzenli ölçmüştüm geçmiş olsun canım çook dikkat et

Kilo problemin var mı ya da gün içindeki aktifliğin nasıl

Çok etkilenmiştim düşük hiç aklıma gelen bir seçenek bile olmamıştı 😔 çok şükür şuan yeniden yeşeriyoruz Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin ❤️
Evet bizi de çok etkilemişti geçen sene kadındaydı baya ara verdik yazın da tatiller derken sakin bir zamanı bekledik. İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kavuşuruz 🙏🏻 🥰

Back