-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #23.821
Bakıcam kuzucum çok sağol yine dümdüz ipek saten bişey alırım sabahlıksızBen birini lcwdan birini suwenden aldım canım bir bak oralara istersen
Nasil bisiymis o merak ettimmmmTamamlarız canım ya benim geceliğim var ben İpek saten pijama istemiştim baya şıktı normal zamanda alt pijama askılı dolaşırım biri gelince üstüme atarım hemen diyordum bakıcam.
Oy minnoş güle güle yatsın inşallah
En çok kızımla buluşmasını hayal ediyorum gözlerim doluyorAyy cok heyecanli gelsin uykusuz geceler
Ben bnmkinin cok kiskanacagini düşünüyorum ve acayip üzülüyorum:/En çok kızımla buluşmasını hayal ediyorum gözlerim doluyor
Cnm cok guzelmiste ipekte olsa yazin yakar uzun kollu uzun pacali uyuyamazsin üzülme bence
Tek çocuk saltanatları bitecek düzenleri değişecek tabi kıskançlıklar ve adaptasyon süreci olacaktır. Baş ederiz diye düşünüyorumBen bnmkinin cok kiskanacagini düşünüyorum ve acayip üzülüyorum:/
Ben dedim ki biri geldiğinde üstümü değiştirmek zorunda kalmam moda olan takımlara benziyor emzirme atletiyle takılırım biri gelince hemen üstüme geçiririm. Onun dışında evde biri yokken şortla gezerim zaten.Cnm cok guzelmiste ipekte olsa yazin yakar uzun kollu uzun pacali uyuyamazsin üzülme bence
Bence 35 bile geç olabilir bebislerin ne zaman geleceği belli olmuyorCnm daha erken degil mi kacinci haftadasin sen ben 35 te fln hazirlarim
Benim 40 hafta da 5 temmuzda doluyor ama nedense ben 38+ bir sey de doguracagımı düşünüyorum40 haftam dolsa bile doğum tarihi temmuz 2
Ama haziranda doğurcam tabi Allahın izniyle
Kötü olmuş ama inşallah daha iyisini bulcan gelir hemencik bnde eve gidince enerjimi kalırsa ütü yapcm akşam bebek çantasını aradn çıkarım sonra çantam için hazrlycam inşallahAmazon’da ki kalleş satıcı beni 17 gün bekletip pijama siparişimi iptal etti güne puanım 1
Pijamasız kaldım eksik bitti dedikçe eksik çıkıyor hala hastane çantam hazır değil
Hiç belli olmuyor valla patron onlarBenim 40 hafta da 5 temmuzda doluyor ama nedense ben 38+ bir sey de doguracagımı düşünüyorumbebiş de tahminimden erken dönmüş çünkü çok heyecanlıyım doğum için
Yeni nesil anneler çok güzel yönetiyor bence ikinci çocuk sürecini. Eskiden yok papucun dama atıldı yok sen artık abisin ablasin diye ilk cocugu kıskançlığa iten aslında yetişkinlerdi. Şimdi çocuklar sanki öyle kıskanç olmuyorlar çünkü kendilerine olan ilgi azalmıyor. Bu gruptaki annelerin çok güzel üstesinden geleceğini düşünüyorum benBen bnmkinin cok kiskanacagini düşünüyorum ve acayip üzülüyorum:/
Bende bendeEn çok kızımla buluşmasını hayal ediyorum gözlerim doluyor
Hadi inşallah hazırlarsın kuzucum benim bebiş kıyafetleri bugün biter geceliğimi de çıkarıp yıkar asarım pijama da eksik oluverir bişey olmaz diye bakıyorum sipariş yetişir bencedeKötü olmuş ama inşallah daha iyisini bulcan gelir hemencik bnde eve gidince enerjimi kalırsa ütü yapcm akşam bebek çantasını aradn çıkarım sonra çantam için hazrlycam inşallah
Benim ilk bebişim olacak bazen kalbimde bile hissediyorum ya. Sabah eşim bir de çocuk istemiyordun diye dalga geçti benimleHiç belli olmuyor valla patron onlar
Zamanında gelsinler sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse artık
Kesinlikle Kesinlikle şakasını bile biri oğluma yapınca hemn tepki koyuyorum en sevmediğim şey yaYeni nesil anneler çok güzel yönetiyor bence ikinci çocuk sürecini. Eskiden yok papucun dama atıldı yok sen artık abisin ablasin diye ilk cocugu kıskançlığa iten aslında yetişkinlerdi. Şimdi çocuklar sanki öyle kıskanç olmuyorlar çünkü kendilerine olan ilgi azalmıyor. Bu gruptaki annelerin çok güzel üstesinden geleceğini düşünüyorum ben
Bn türkü açtım dinledim gece uyuyamdk bir baktım üst karnmda öle dolandı durdu şarkı biti hop durdu çok duygulandımHadi inşallah hazırlarsın kuzucum benim bebiş kıyafetleri bugün biter geceliğimi de çıkarıp yıkar asarım pijama da eksik oluverir bişey olmaz diye bakıyorum sipariş yetişir bencede
Bizde birbirimizle dokunarak haberlesiyoruz gibi. Geçen gün randevumde elini yüzüne kapatmıştı doktor azıcık oynattı karnımı yüzünü açsın diye. Doktora hocam bir dakika ben hallederim dedim elimi karnima sürdüm açtı yüzünü oynadı. Doktor oooo siz alismissiniz bile birbirinize dediBn türkü açtım dinledim gece uyuyamdk bir baktım üst karnmda öle dolandı durdu şarkı biti hop durdu çok duygulandım
Sağlıkla Sağlıkla al kucağına bebeğini benim oğlumla aramda inanılmaz bir bağ var öyle ki annenin yasayacgi tüm duyguları uç noktasina kadar yaşatı bna bu bozulmasin kardeşi ile ikiye katlmak nasip olsun inşallah elimden geleni yapcm tek isteğim huyunu oğlumdn alsin inşallahBenim ilk bebişim olacak bazen kalbimde bile hissediyorum ya. Sabah eşim bir de çocuk istemiyordun diye dalga geçti benimledaha karnimdayken bile sabah erkenden uyanıp konuşuyorum seviyorum onu
İstersen 10. Çocuğuna hamile ol o sonsuz sevgi seli karnındayken başlayan bağ kucağına alma isteğin heyecanın hevesin hep aynı. Şimdi ikisini tartıyorum inan bu konularda asla bir fark göremiyorumBenim ilk bebişim olacak bazen kalbimde bile hissediyorum ya. Sabah eşim bir de çocuk istemiyordun diye dalga geçti benimledaha karnimdayken bile sabah erkenden uyanıp konuşuyorum seviyorum onu