-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #23.781
Yiyemem asla çok kötü bir özellikSoğan takıntısı bende de var. Yemeğin suyunda koca koca soğanlar yüzünce eyvah diyorum. Benim yemeğimin soğanı biberi neyi varsa minik minik doğranacak
Nefes cok oldu diyip duvar silmek mi eyvah eyvah nirvana yapmis büyük konusmayim yinede cok fenaHijyen takıntısının başka başka boyutları var demek çocuğunun elini ağzını 1 dakikada bir silen gördüm çocuğa eldivenini giy de oyna diyene şahit oldum evlerini çamaşır suyuna boğanlara şahit oluyorum duvar siliyo nefes çok oldu diye o yüzden şaşırmam
Dışarının üstüyle yatağa girmesin ayakkabıyla eve girmesin birde herkes gittikten sonra tuvalete çamaşır suyu dökme gibi bir adetim var o kadar bende fazlası yok
Ben hastanelerde sağlık ocaklarında hep o markayı kullanıyorum. Kolu çok gevşek bırakıyor olabilirsin ondan hata veriyor benimki de bazenOmron tansiyon aleti kullanan var mı? Kafaları yiyeceğim ya 5 kere ölçüyorsa 3 kere hata veriyor. Gönderdim sorun cikmadi. Isin kotu tarafi esimden ölçüyor ben mi ölçemiyorum.
Vallahi yapmayan yapmıyor, biz şanslıyız eşlerimiz destek olduğu için. Doğru adamları seçmişiz.Kız elin oğlu dediğin, karnımızdakilerin babası. Meryem Ana olmadığımıza göre içimizdeki kendi kendine oluşmadıOnların ve bizim ortak parçamızı taşıyoruz, paşa paşa yapacaklar. Kimse ailesine güvenip evlenmedi, evlilikte genel anlamda çocuk olur ve bu iki kişinin ortak sorumluluğudur, ailelerin değil.
Aaa ne cabuk kabul etmisKayinvalidemle konustum lutfen dogumdan sonra gelin zamanida belli degil dedim. Sasirtici sekilde iyi madem haber verirsiniz dedi benimde islerim vardi dedi. Darısı konusmayan arkadaslarin basina
Var bisi sanki dimi bana da hic normal gelmediAaa ne cabuk kabul etmisya bizimkide tamam dicek illaki napcak üst üste mi yatcaklar
Birde dusun bunlar yazdiklarimiz birde yazmadigimiz takintilar var evlerden ırakHerkesin ne kadar takıntısı varmis yaBenim tek takintim evimdeki eşyaların yerinin değiştirilmesine sinir olmak. Eve gelen herkes yardim olsun diye bulasik makinesi yerlestirir ama hep yanlis yerlere koyar bu beni gicik eder mesela
Bosver sen soyledin o tamam dedi bir kere artik bekleyecek sirasiniVar bisi sanki dimi bana da hic normal gelmedi
Demir degerlerine baktirdin mi canimKızlar bende bu aralar ilginç bir istek var. Böyle sürekli buz yemek istiyorum neden bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mi
Ben serklaj oldum 23+5te şuan 32+3 oldum ben benim en büyük problemim enfeksiyon sürekli antibiyotiklerle bugüne geldimSizin kaç mm ölçülmüştü şuan ne durumdasınız bende de aynı durum varda
Şuan ne durumdasınız serklaj basit bir işlem mi sonrasında öncesinde işlemi kısaca anlatır mısınız bennde aynı durumdayımda detaylı ultrasona giricem haftaya doktor ne derse artık muhtemelen serklaj diyecek.
Evet geçen hafta çıktı sonuçlarım demir bağlama kapasitem çok düşük çıkmış. Sürekli demir takviyesi kullanıyorum ama sanırım artırmak gerekiyorDemir degerlerine baktirdin mi canim
DEmir eksikliğinden olabilir ozaman canım buz isteğiEvet geçen hafta çıktı sonuçlarım demir bağlama kapasitem çok düşük çıkmış. Sürekli demir takviyesi kullanıyorum ama sanırım artırmak gerekiyor
Henüz o kafa gelmedi de ilk gebeliğimde çok yedim için yandığı içindir o kadar lezzetli gelir ki çok iyi anlıyorumKızlar bende bu aralar ilginç bir istek var. Böyle sürekli buz yemek istiyorum neden bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mi
Ana kız ben hepinizden önce doğuma girerim diyordum sakın aman haDemi ya yani,zaten bnde oluşan tüm skntilar hepimizde neredyse var
Uzman bunlar uzman fahretin bunları atamayı unutufahrtrtin koca diyince de gülme geliyor aklıma pandemi zamanında elimizde güçlü bir silah var oda yakalanmamak
İşin kötü tarafı geçen hafta nst sanci çok çıkmıştı
Valla hepimizin bildiği birşey var millet çocuk görmeye değil dedikodu yapmaya geliyor çok azı çocuk görmeye geliyor ne absürt eski zamanları özledim ya samimiyeti özledimCok ilginç di mi, insan doğumdan çok ve bebeğine kavuşmaktan çok etrafı ile nasıl baş edeceğini düşünüyor. Sosyologlar göreve!
Buz değil ama deli gibi dondurma yiyorum napcamı şaşırmış durumdayım yaKızlar bende bu aralar ilginç bir istek var. Böyle sürekli buz yemek istiyorum neden bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mi