2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Nefes cok oldu diyip duvar silmek mi eyvah eyvah nirvana yapmis büyük konusmayim yinede cok fena kimseyi kinamiyorum artik

Omron tansiyon aleti kullanan var mı? Kafaları yiyeceğim ya 5 kere ölçüyorsa 3 kere hata veriyor. Gönderdim sorun cikmadi. Isin kotu tarafi esimden ölçüyor ben mi ölçemiyorum.
Ben hastanelerde sağlık ocaklarında hep o markayı kullanıyorum. Kolu çok gevşek bırakıyor olabilirsin ondan hata veriyor benimki de bazen

Vallahi yapmayan yapmıyor, biz şanslıyız eşlerimiz destek olduğu için. Doğru adamları seçmişiz.

Birde dusun bunlar yazdiklarimiz birde yazmadigimiz takintilar var evlerden ırak

Ben serklaj oldum 23+5te şuan 32+3 oldum ben benim en büyük problemim enfeksiyon sürekli antibiyotiklerle bugüne geldim

Ana kız ben hepinizden önce doğuma girerim diyordum sakın aman ha şaka maka zamanında doğsun inşallah minnoş annesi

Cok ilginç di mi, insan doğumdan çok ve bebeğine kavuşmaktan çok etrafı ile nasıl baş edeceğini düşünüyor. Sosyologlar göreve!
Valla hepimizin bildiği birşey var millet çocuk görmeye değil dedikodu yapmaya geliyor çok azı çocuk görmeye geliyor ne absürt eski zamanları özledim ya samimiyeti özledim

Bugün uşağımı sünnet ettirdim ama neden bilmem üzerimde bir ton ağırlık var rahatlamam gerek miyormuydu benim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…