• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Hayirlı olsun canımm bebek bekleme sürelerimiz evlilik sürelerimiz aynıymıs. Rabbim saglıkla kucagina almayı nasip etsin insallah🙏🙏🙏
Amin canım seninde inşallah. Bunun içinde şükrediyorum 20 yıl bekleyenler var çok şükür o kadar bekletmedi bebislerimiz. 🤲 bu durumu yaşamayan bilemez çevreden bazı kötü insanların öyle psikolojik şiddetine maruz kaldım ki yeni düzelmeye başladı psikolojim😒

Kizlar 7+1den selamlar. Kontrolden ciktim simdi. Haftasiyla uyumlu. Her sey yolunda dedi. 11. Haftaya randevu verdi. Ilk gebelikte tam 7.haftaya girdigim gun bulanti kabusu baslamisti. Bunda dayanilmayacak bir durum yok. Istahsizlik daha on planda. Insallah herkesinki yolunda ilerliyordur ve saglikla aliriz kucagimiza🙏🙏🥰
Çok sevindim canım minnakın sağlıkla büyümesine. İnşallah bulantılar bu gebelikte çok zorlamaz seni

Amin canım seninde inşallah. Bunun içinde şükrediyorum 20 yıl bekleyenler var çok şükür o kadar bekletmedi bebislerimiz. 🤲 bu durumu yaşamayan bilemez çevreden bazı kötü insanların öyle psikolojik şiddetine maruz kaldım ki yeni düzelmeye başladı psikolojim😒
Insanlar gereksiz meraklı oluyorlar. Bu durum o kadar özel bir sey ki ama sormak irdelemek konusunda kendine hak görüyorlar. Bak yine sinirlendim😂😂😂😂

Insanlar gereksiz meraklı oluyorlar. Bu durum o kadar özel bir sey ki ama sormak irdelemek konusunda kendine hak görüyorlar. Bak yine sinirlendim😂😂😂😂
Ben okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir ki 😪

Kızlar merhaba bugün test yaptım ve 4 senedir ilk defa böyle sonuç gördüm. Adetin gecikmesinin 25. Günü. Baya koyu çıktı ilk 2 dakikada. Olumsuz değildir değil mi ?

Eklentiler

• IMG_9697.jpeg
    IMG_9697.jpeg
    220,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba bugün test yaptım ve 4 senedir ilk defa böyle sonuç gördüm. Adetin gecikmesinin 25. Günü. Baya koyu çıktı ilk 2 dakikada. Olumsuz değildir değil mi ?
Canım bu tarz testler eğer çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir genelde .hayırlı olsun diyelim.hemen kan testi ver bence 🤲

Ben okul Öncesi öğretmeniyim. Çocukları çok seviyorum. Eltim bir gün dedi ki senin çocuğun olmuyor ya bu mesleği yapmak senin için zor olmayacak mi kendi cocugun olmayacak baskalarininkiyle ilgileneceksin... onun patavatsız bir kaç cümlesi beni gunlerc3 hayattan kopartti. Yaşamayan bilmez. Hassas konular bunlar onun için bebek isteyen annelere umut olmak istiyorum çünkü artık o kadar umudumu yitirmiştir ki 😪
Ben artık gereken cevabı veriyordum densiz konuşanlara. Kendimi bitirecegime haddini bilsin bir daha sormasin diye. Boyle insanlar heryerde var maalesef. Sen artık bebişini sağlığını düşün hepsi geride kaldı🌸🌸

Canım bu tarz testler eğer çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir genelde .hayırlı olsun diyelim.hemen kan testi ver bence
Canım bu tarz testler eğer çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir genelde .hayırlı olsun diyelim.hemen kan testi ver bence 🤲
Canım çok teşekkür ederim. Eşime söylemedim daha akşam gelsin söyleyeceğim hemen kan vermeye gideceğim inşallah 🙏🏻

5+6 oldu çok şükür persembe kalp için gidicez insallah duyariz🙏🙏🙏
Herseyimiz aynı neredeyse. Bende 5 hafta 4 günlük bende cuma gidecektim ama biraz daha garantiye alayım diye pazartesiye erteledim. Senin adına da çok sevindim canım. İnşallah sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.senin normal yolla gebelik mi aşılama falan mı benim gibi canim

Merhaba hanımlar, biz cuma günü kontrole gittik. İsveçteyiz vajinadan ve ultrasondan kontrol olmadı. Toplamda 2 defa ultrason olacak. İlki 11. ve 14. haftalar arasında olacak. Ben evde test yapmıştım ve hamilelik belirtileri de var. Ebeye bunları söyledim. Düşük olursa veya kimyasal gebelikse anlarsın dedi. Benim ikinci cocugum olacak ama bazı yazılanları okuyunca biraz korktum açıkcası. Sonuçta her hamilelik farklı. Türkiyedeyken her ay düzenli olarak gitmiştik. Hatta arada lekelenmem olmuştu ağrım olmuştu o zaman da gittik. Burada ne olacak bakalım 🤷🏽‍♀️

Herseyimiz aynı neredeyse. Bende 5 hafta 4 günlük bende cuma gidecektim ama biraz daha garantiye alayım diye pazartesiye erteledim. Senin adına da çok sevindim canım. İnşallah sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.senin normal yolla gebelik mi aşılama falan mı benim gibi canim
Son adet tarihiniz nedir acaba

Özellikle böyle hassas dönemlerden geçerken çevremizde bu kadar kötü kalpli insanlar olması çok üzücü. İnşallah bu süreçte de uzak geçirirsin ondan 😒

Back