• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Daha önce de yazmıştım En tavsiye edileni memorialde doktorumun da özellikle söylediği Solgar Folate 50 adet var zaten şimdi alsanız 3 ayı bitirmiş oluyorsunuz direk

Kızlar merhaba aranızda yeniyim burayı uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olup yazmamistim. Kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim ve 3 yıldır çocuk düşünüyordum ancak olmamıştı. Eşim ve bende hersey normal olduğu halde tanimlanamayan infertelite tanısı koydular. 25 mayısta ilk asilamami oldum çok umutluydum bir sürü de belirtim vardı ancak sonuç hüsrandı.psikolojik olarak çok yorulmuştuk ara verdik. Ekim ayının başından beri hayit çayı, d vitamini ,folik asit tüketerek 30 kasımda aşılama yaptım ama umudum yoktu. Doktorum bir şey söylemedi ancak İnternette okuduğum kadarıyla idrara sıkışık aşılama yaptirirsan tutma olasılığı artıyor denildi ve o şekilde asilamami oldum 2 hafta bekledim hiç belirtim olmadığı için umutsuzdum ve test bile yapmadım esimin ısrarı üzerine kan testi verdim ve eveet bende hamileydimmm. Bu forumu okuyup gözyaşı döken tüm anne adayları için dua ediyorum sabredin. Bebim 2.asilamam tuttu 5 haftalık hamileyim ve nasipse 18 temmuzda kucağıma alacağım bebeğimi 🤲

Kızlar ben fena durumdayım. Mide bulantısı, halsizlik had safhada. Kafamı gün boyu yataktan kaldırasım gelmiyor.
Bende aynı durumdayım maalesef hcg tırmandığı sürece bunlar olacak öğlen 3 çeşit yemek aldım yiyebildiğim 3 çatal ☹
Dinlenebildiğin kadar dinlen ufak atıştırmalıklar yudum yudum su başka bişey elden gelmiyor maalesef 🥺

Kızlar merhaba aranızda yeniyim burayı uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olup yazmamistim. Kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim ve 3 yıldır çocuk düşünüyordum ancak olmamıştı. Eşim ve bende hersey normal olduğu halde tanimlanamayan infertelite tanısı koydular. 25 mayısta ilk asilamami oldum çok umutluydum bir sürü de belirtim vardı ancak sonuç hüsrandı.psikolojik olarak çok yorulmuştuk ara verdik. Ekim ayının başından beri hayit çayı, d vitamini ,folik asit tüketerek 30 kasımda aşılama yaptım ama umudum yoktu. Doktorum bir şey söylemedi ancak İnternette okuduğum kadarıyla idrara sıkışık aşılama yaptirirsan tutma olasılığı artıyor denildi ve o şekilde asilamami oldum 2 hafta bekledim hiç belirtim olmadığı için umutsuzdum ve test bile yapmadım esimin ısrarı üzerine kan testi verdim ve eveet bende hamileydimmm. Bu forumu okuyup gözyaşı döken tüm anne adayları için dua ediyorum sabredin. Bebim 2.asilamam tuttu 5 haftalık hamileyim ve nasipse 18 temmuzda kucağıma alacağım bebeğimi 🤲
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hoşgeldin 🌺🫠

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim🙏🏻🌸

Kizlar merhaba ben pcosluyum son adet tarihim 27 agustos ama 20 ekimde yapilan testte negatifti 16 17 gun sonra 6 kasimda hamile oldugumu ogrendim keseyide gorduk haftami hesaplayamiyorum bu yuzden ama keseyi gordugume gore ogrendigimde 4 haftalik falandim galiba persembe gunu kontrole gidicem soktor kalp atislarini duyabiliriz dedi sanirim benimde temmuza gelicek dogumum cok heyecanliyim ❤️

Hayirlı olsun canımm bebek bekleme sürelerimiz evlilik sürelerimiz aynıymıs. Rabbim saglıkla kucagina almayı nasip etsin insallah🙏🙏🙏

Aynen canım onu da kullanmıştım bu sefer b12 iyot da var diye onu aldım
Ben ilk gebeligimde de bunu kullanmıştım doktor yine bunu verdi ama ben gebelik oncesi başlamıştım simdi kutuda 1 aylik kaldi 1 ay daha kullanmam gerekiyor belki o zaman farkli markaya gecerim 30 tabletlik olan. Bunda 90 var 60 tanesi boşa gidecek yazık

merakligzm merakligzm W white angeL merhabalar sizinde son adet tarihiniz benim ki ile yakın nasıl bulantı vs varmı kese veya kalp atışı gördünüz mü
Hayırlı olsun bebişin 🌸 Kalp atışı için perşembe gidicem canım keseyi gördüm 5+0 da ama bebişi göremedm. Bu sefer kendini gösterir diye düşünyorum. Yediklerimi de fazla kaçırınca mide bulantısı oluyor sadece. Senin nasıl gidiyor

Ben ilk gebeligimde de bunu kullanmıştım doktor yine bunu verdi ama ben gebelik oncesi başlamıştım simdi kutuda 1 aylik kaldi 1 ay daha kullanmam gerekiyor belki o zaman farkli markaya gecerim 30 tabletlik olan. Bunda 90 var 60 tanesi boşa gidecek yazık
Doğru canım boşa gitmesin

Hayırlı olsun bebişin 🌸 Kalp atışı için perşembe gidicem canım keseyi gördüm 5+0 da ama bebişi göremedm. Bu sefer kendini gösterir diye düşünyorum. Yediklerimi de fazla kaçırınca mide bulantısı oluyor sadece. Senin nasıl gidiyor
canım bende iyiyim bu benim 3. bebeğim olacak ilk iki hamileliğimde de 6. hafta da şiddetli bulantılarım olurdu 16. haftaya kadar sürerdi şu an için iyiyim inşallah bu sefer bulantı vs olmaz inşallah bu son hamileliğim jübile iyi olur inşallah

Kizlar 7+1den selamlar. Kontrolden ciktim simdi. Haftasiyla uyumlu. Her sey yolunda dedi. 11. Haftaya randevu verdi. Ilk gebelikte tam 7.haftaya girdigim gun bulanti kabusu baslamisti. Bunda dayanilmayacak bir durum yok. Istahsizlik daha on planda. Insallah herkesinki yolunda ilerliyordur ve saglikla aliriz kucagimiza🙏🙏🥰

Eklentiler

• 20231120_135617.jpg
    20231120_135617.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 53
Back