- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.001
Ahahahha bu topikten sonra gizemin 2. Çocuğa ikna ettiği masum annelere topiği açacamBen ikna oldum sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahha bu topikten sonra gizemin 2. Çocuğa ikna ettiği masum annelere topiği açacamBen ikna oldum sanırım :)
Ya koca karı hurafeleri diyorlar ama benim annemin rahmetli babaannesi yaparmış bunları . Rahim ters döndüğünde düzeltirmiş göbek çıkması, göbek düşmesi, pöç düşmesi filan hepsini düzeltiyormuş gerçekten ona gidenlerin hepsinin çocuğu oluyorduKim bilir kimden geçiyor genlerimiz balım bak benim Rahim neden ters buda genetikmiş kim bilir kimden geçti acaba kaç asır önce bize benzer insanlar doğdu illaki oluyormuş şimdi nerden geldi bu aklıma diye sorma valla bende anlamadım
Ah eskiler ne deva varsa onlarda var bazen bu zamanda değilde onların olduğu zamanda olaydım diyorum zor dönemler ama emek var çalışma var şimdi ben kendimden pay biçiyorum tembelim bence ah ah canım eskilerYa koca karı hurafeleri diyorlar ama benim annemin rahmetli babaannesi yaparmış bunları . Rahim ters döndüğünde düzeltirmiş göbek çıkması, göbek düşmesi, pöç düşmesi filan hepsini düzeltiyormuş gerçekten ona gidenlerin hepsinin çocuğu oluyordu
İkili test 11-14
Kesinlikle öyle doğuda hala yapıyorlar bunları benim eltimin de çocuğu olmadı kendisi doğulu orada da bir kadın yapıyormuş , onunda rahmi tersmiş kadın herşeyi bildi bana masaj yaptı birşeyler yaptı sonra bitki verdi bunları demle şu günlerde iç dedi 2 aya hamile kaldım diyordu . Yaşlılar herşeyi biliyor yaAh eskiler ne deva varsa onlarda var bazen bu zamanda değilde onların olduğu zamanda olaydım diyorum zor dönemler ama emek var çalışma var şimdi ben kendimden pay biçiyorum tembelim bence ah ah canım eskiler
Bana yapıldı rubella pozitif çıktı hatta anlayan varsa testleri atsam özelden bakar mısınız çarşamba anca çıkar hepsi dedi doktor çarşambaya kadar beklemek istemiyorum diğer bilgiler içinde teşekkür ederim balım bu arada rubella çok korkulacak birşey değil biliyorum ilk gebeliğimde de vardı hayvanlara bağışıklığım yok bunu biliyordum sebze meyve sirkeye batırıp yicem etlerde tam pişmiş yemem lazım bunlar hakkında daha önce uyarılmıştımİkili test 11-14
Üçlü 16-18
Detaylı ultrason 18-23
Şeker yüklemesi 24-28
Kuzum. Buna ek olarak kandan bağışıklık testleri var ilk 3 ay içinde yapılıyo rubella toksoplazma
Bak bunu yeni duydum doğuluların hala yaptığını onlarda çok güzel insanlar ya bu arada ben verdi bitki olarak sanaKesinlikle öyle doğuda hala yapıyorlar bunları benim eltimin de çocuğu olmadı kendisi doğulu orada da bir kadın yapıyormuş , onunda rahmi tersmiş kadın herşeyi bildi bana masaj yaptı birşeyler yaptı sonra bitki verdi bunları demle şu günlerde iç dedi 2 aya hamile kaldım diyordu . Yaşlılar herşeyi biliyor ya
IGG yazanlar geçmişte geçirdiğin demek. Ben kızamık geçirdim çocukken bağışıklığım var mesela benimde pozitif çıkmıştı. İyi bişey o.Bana yapıldı rubella pozitif çıktı hatta anlayan varsa testleri atsam özelden bakar mısınız çarşamba anca çıkar hepsi dedi doktor çarşambaya kadar beklemek istemiyorum diğer bilgiler içinde teşekkür ederim balım bu arada rubella çok korkulacak birşey değil biliyorum ilk gebeliğimde de vardı hayvanlara bağışıklığım yok bunu biliyordum sebze meyve sirkeye batırıp yicem etlerde tam pişmiş yemem lazım bunlar hakkında daha önce uyarılmıştım
Bilmiyorum canım eltime vermiş o yapmıştıBak bunu yeni duydum doğuluların hala yaptığını onlarda çok güzel insanlar ya bu arada ben verdi bitki olarak sana
simdi Ilk cocugu olacaklar komple o topikte olurmuşuz ozamanAhahahha bu topikten sonra gizemin 2. Çocuğa ikna ettiği masum annelere topiği açacam
Hepinize ikinciyi yaptırır ben firar edersem kadınlar klübünde de tarihe geçerim artık herkese ikinciyi yaptırdı kendisi kaçtı diye başlık atarsınızsimdi Ilk cocugu olacaklar komple o topikte olurmuşuz ozaman
Evet bizimkilerin oyun arkadaşı olmayınca sıkıldım sıkıldım oyun oyun 24 saat hem de :) bir kardesi olsaydı yakın yaş, birlikte çok güzel zaman gecirirlerdi :)Aslında ikiz üçüz olmasa üst üste yapılan çocuk çok mantıklı gerçekten. Benim kız kardeşim öyle yaptı şuan biri 3 diğeri 2 yaşında benden daha rahat çünkü birbirlerinin oyun arkadaşlarılar anneye ihtiyaçları yok ama ben öyle miydim resmen oyuncağı olmuştum büyüyene kadar
Canım sen kaç artı kaçtın, ben de hiç bulantı yok ya 5+0ım şuan. Hatta aksine iştahım gayet yerinde. Bulantım olmayacak galibaÖğüre öğüre bugünü de bitirdik şükür
Kızlar sağlık ocağından aradılar SMA testi yapıyolarmış eşinizle gelin dediler şaşırdım
Ne güzel bir görüntüYaptığım deliliğe bakar mısınız hanımlar
ben senden birazcık öndeyim 7+3Canım sen kaç artı kaçtın, ben de hiç bulantı yok ya 5+0ım şuan. Hatta aksine iştahım gayet yerinde. Bulantım olmayacak galiba
HoşgeldinHanımlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza temmuzda Allah nasip ederse doğum yapacağım son adetim 27 Eylül keseyide gördüm kalp atisinida ama bugün çok canım sıkıldı mcv igm pozitif igg de pozitif yaşayanlar varmı