- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
Ay canım çok sevindim erkek istiyordun zaten kızında var ne güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım çok sevindim erkek istiyordun zaten kızında var ne güzel
Benimki hep ultrasonda göbeğimin ortasına bastırınca gözüküyorKızlar bebekleriniz hangi tarafta? Solda kız sağda erkek olurmuş
Teşekkür ederimHayırlı olsunerkek mi istiyordun içinden geçen mi oldu
Sagol kuzum cok teşekkür ederimAy canım çok sevindim erkek istiyordun zaten kızında var ne güzelsağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederimRabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende bugün kontrole gittim ancak cinsiyet söylemedi genel kontroldu çok şükür kanamamda bitti bebekte çok iyi hareketli
Hayırlı olsun nub’a göre yukarı bakan göremedim ya kız zannederdim nub için kesin
Pazartesi doktor kontrolüm var bi ona sorup akıl danışacağım beni nasıl yönlendirecek bilmiyorum ama eşim ile yaptırma taraftarıyız. Eğer onun da beni yönlendireceği bir şirket olursa oraya da bakarım kafama yatmaz ise senden alırım numarayı. Nipt Plus daha iyi sanırım ben arastirirken hep o cikti karsimacanım 11. hafta en uyunu dediler ben şuan 9+2 yim 11 haftayı bekliyorum.
NİPT PLUS 350 $ dedi iş bankası 6 taksit yapıyoruz dedi.(bu doktorun anlaşmalı olduğu) ayrıca
antalya genetik test merkezi almanya 5-7 iş günü sonuç 300 euro
antalya ultrason merkez-amerika 15 iş günü nakit 9000 tl fiyatları araştırmıştım. istersen yaptıracağım kadının numarasını veririm sana
MaşallahTeşekkür ederimBir kızım var birde oglum olsun istiyordum
![]()
Seninki kaç hafta oldu canım sen ne zaman gideceksin kontrole?Hayırlı olsun nub’a göre yukarı bakan göremedim ya kız zannederdim nub için kesinbu teori de yalan oldu o zaman
Hayırlı olsunnnnsağlıklı gelsin minik aslanımız
Ultrasona göre bugün 10+1 oldu haftaya perşembe tam 11 olacak o zaman giderim diyorumSeninki kaç hafta oldu canım sen ne zaman gideceksin kontrole?
MaşallahUltrasona göre bugün 10+1 oldu haftaya perşembe tam 11 olacak o zaman giderim diyorum![]()
Sizin haftanız kaçtıYa çok şeker çok tatlı bir doktorum var sağolsun arkadaş gibi valla ben sabahın 5 inde acıkmaya başlıyorum aç uyanıyorum resmen bütün gece napıyorsa içimde
Her anını videoya çekicem bu sefer alttan üstten iyice baksınMaşallahsana da bir tahminde bulunur o zaman
Ay dur korkutma şimdi beniHayırlı olsun nub’a göre yukarı bakan göremedim ya kız zannederdim nub için kesinbu teori de yalan oldu o zaman
Hayırlı olsunnnnsağlıklı gelsin minik aslanımız
Hepsi teori zaten canım hiçbir doktor savunmuyor bu teorileriAy dur korkutma şimdi benidoktorum bu dönemlerde yanılma değişme oluyor ama bence değişmez erkek dedi.inşallah kuzuum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
![]()