• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bende bu gün gittim kontrole 8+3 cıktı 3 gün geride cıkıyor hep sıkıntı yok gayet iyisiniz dedi. Kasık agrısını sordum yerleşmeden kaynaklı o ağrın dedi bide enfeksiyon düşmüşmü ona bakacak öğleden sonra ikili tarama için ne zaman gelmem gerektiğinide soracam

B Buffalosos canım kontrole gittim bebişim erkek ekleyebilirsin😍 11+6 yım ama 12+4 çıktı
Hayırlı olsun nub’a göre yukarı bakan göremedim ya kız zannederdim nub için kesin 🙈🙈 bu teori de yalan oldu o zaman 😅😅
Hayırlı olsunnnn 😍 sağlıklı gelsin minik aslanımız

canım 11. hafta en uyunu dediler ben şuan 9+2 yim 11 haftayı bekliyorum.
NİPT PLUS 350 $ dedi iş bankası 6 taksit yapıyoruz dedi.(bu doktorun anlaşmalı olduğu) ayrıca
antalya genetik test merkezi almanya 5-7 iş günü sonuç 300 euro
antalya ultrason merkez-amerika 15 iş günü nakit 9000 tl fiyatları araştırmıştım. istersen yaptıracağım kadının numarasını veririm sana
Pazartesi doktor kontrolüm var bi ona sorup akıl danışacağım beni nasıl yönlendirecek bilmiyorum ama eşim ile yaptırma taraftarıyız. Eğer onun da beni yönlendireceği bir şirket olursa oraya da bakarım kafama yatmaz ise senden alırım numarayı. Nipt Plus daha iyi sanırım ben arastirirken hep o cikti karsima

9+3den güncelleme yapıyorum bulantılarım hat safhaya ulaştı sanırım Dramamine kullanmaya başladım o da kesmiyor. O kadar şiddetli bulantım oluyor ki yetişemeyip halıya kustum heryer battı.

Bu bulantılar 12.haftaya kadar artacak mu arkadaşlar ?🥲

14+0 ultrason görüntüsü. Doktorumuz hala net bişey demedi göstermiyormuş öyle söylüyor.

Eklentiler

• EF174F44-409E-40D8-A1C7-64C32849473C.webp
    EF174F44-409E-40D8-A1C7-64C32849473C.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 14FE9416-329A-44F5-A227-CE2372F2C1C2.webp
    14FE9416-329A-44F5-A227-CE2372F2C1C2.webp
    59 KB · Görüntüleme: 66
Ya çok şeker çok tatlı bir doktorum var sağolsun arkadaş gibi valla ben sabahın 5 inde acıkmaya başlıyorum aç uyanıyorum resmen bütün gece napıyorsa içimde
Sizin haftanız kaçtı 😀 ben de normalde öğlene doğru ya kahvaltı yapar ya da yemek yerdim şimdi 9 oldu mu doymam lazım çok aç oluyorum 😀

Hayırlı olsun nub’a göre yukarı bakan göremedim ya kız zannederdim nub için kesin 🙈🙈 bu teori de yalan oldu o zaman 😅😅
Hayırlı olsunnnn 😍 sağlıklı gelsin minik aslanımız
Ay dur korkutma şimdi beni😂doktorum bu dönemlerde yanılma değişme oluyor ama bence değişmez erkek dedi.inşallah kuzuum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🌸

Ay dur korkutma şimdi beni😂doktorum bu dönemlerde yanılma değişme oluyor ama bence değişmez erkek dedi.inşallah kuzuum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🌸
Hepsi teori zaten canım hiçbir doktor savunmuyor bu teorileri 😅😅 hepsi %50 ihtimal diyor 🤣🤣
Gönlündeki gibi olsun 🥰😍😍 doktor demişse haklıdır erkekkkkk geliyorrrrr

Back
X