2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Bebeğim araya 9gün tatil giriyor diye erken gidiyorum doktora köyde olacağım o sebeple önden gidiyorum aslında amacım illa kese görmek falan değil ama bi doktor da baksın önerileri varsa söylesin istiyorum.
Ben de bilmiyorum inankj kararsız kaldım önce devlet hastanesinden başlayım diye bu perşembeye randevu almıştım sonra çok erken olduğunu düşündüm iptal edip bayramdan sonraya aldim randevuyu hem keseyi göreyim hem kalp atışını duyayım ayrı ayrı gitmeyeyim diye bu arada da cuma sağlık ocağından yine beta takip ederim bayramda da yine kan veririm meraktan duramazsam

Kızlar bisey farkettim benim kasık adet ağrım çok günlerdir ama bebiş sindirimi yavaşlattığı için gaz ve bağırsak sorunları yapıyormuş onun da ağrısı olduğunu düşünüyorum şişkinlik var.. günlerdir bezdim bu adet gibi ağrıdan adet olacağım zaman bir gün şaftım kayardı o gün sökülür geçerdi şimdi günlerdir hep aynı ağrı mahvetti 😅
Gaz ve şişkinlik bende de var kramp gibi çok rahatsız ediyor

Eki Görüntüle 3263716
Evet kızlar tam 5+2 olarak kese göründü bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum fakat içinde henüz bir şey yok ve bunun normal olduğunu söyledi 14 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı vs için .Kese boyutu 11 küsür dddi ama heyacandan unuttum
canım haftalık hesaplaman neye göre benim değer 65 küsürdü 2 haftalık ama son adet tarihine göre 4 haftalık hangisini baz alıcam bir arkadaşım sabha 2 hafgtalık fln dedi

canım haftalık hesaplaman neye göre benim değer 65 küsürdü 2 haftalık ama son adet tarihine göre 4 haftalık hangisini baz alıcam bir arkadaşım sabha 2 hafgtalık fln dedi
Son adet tarihini baz alacaksın yanlış bilmiyosam kalp atışı sonrasi da ne kadar olduğu ultrasonla belli oluyo.

Kızlar çok kötüyüm suan hastaneye geldim kadın doğuma muayaneye 5+0 bugün alttan baktı rahim arkasında sıvı var dedi progesteron ve betayı aldı kan dış gebelik mi değil mi diye iyice bakalım dedi kese görünmedi çok küçük bir şey göründü ama emin olamadı sıvı da olabilir o dedi :KK43: inanılmaz kötüyüm

Kızlar çok kötüyüm suan hastaneye geldim kadın doğuma muayaneye 5+0 bugün alttan baktı rahim arkasında sıvı var dedi progesteron ve betayı aldı kan dış gebelik mi değil mi diye iyice bakalım dedi kese görünmedi çok küçük bir şey göründü ama emin olamadı sıvı da olabilir o dedi :KK43: inanılmaz kötüyüm
Bence daha çok küçük canim içini ferah tut perşembeye randevu al

Lütfen kendini kötü hissetme hemen emin olmadan ayrıca karnından bakmadı mı

canım sakin ol daha küçük sende bilerek gitti belki görünmez diye içini ferah tut kötü düşünme hemen

Kızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Dış gebelik gibi de değil değerler ama doktor biraz korkuttu emin olalım ihtimal var dedi beni de panikletmemek için biraz da söylemedi her şeyi

Dur dur hemen evham yapma. Bende geldim muayeneden. Benimde varla yok arası bi sey cikti düzgün görünmedi yani. Bayramın ilk günü gene gidicem. Benimde karnımda sivi var biraz iyi düşün iyi olsun bolca dua et.

Kızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Dış gebelik gibi de değil değerler ama doktor biraz korkuttu emin olalım ihtimal var dedi beni de panikletmemek için biraz da söylemedi her şeyi
Canım bence sakin ol öncelikle. Daha çok erken zaten belki geç döllenme falan olmuştur. Perşembe ya da cuma günü bence başka bir doktora daha görün 🙏🏻

Doktorlar emin ol her zaman en kötüsünü söyler hazırlamak için sen içini ferah tut başından beri olumlu kristal nereye gitti?ben seni yumurtlamadan beri takip ediyorum ne güzel hep en olumlusunu düşünüyor diye geçirmiştim kötüyü çağırma kötü düşünüp de

X