12 mayısta olmuştum son reglSon adet neydi listemize ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 mayısta olmuştum son reglSon adet neydi listemize ekleyeyim
Ah nasıl oldun ne dedi doktorlar. O kanama neden olmuş şimdi nasılsınKizlar, gec döllenme yasayaniniz var mi? Ozaman nasil hesaplaniyor? Cuma günü ultrasonda baktiginda 20.ci günlerde dedi. Betada hafif yükselme var dediler ve tekrar kan aldilar bugün. Kanamalarim devam ediyor
Anladım canım yarın sabah kan vereyim ben sonra duruma göre cuma veya pazartesi doktora gideyim.işte bende bilmiyorum doktorun asistanına yazdım cuma günü kan ver depğerine göre görüşelim dedi 5. haftadan saonra kese görünüyor sanırım 7. hafta gibi kalp atışı o zaman sen sağlık ocağına ver içine sinmezsen hastaneye gidersin sağlık ocağına salı perşembe veri diyorlar eğer 2 kere dayanırım dersen 2 kere ver bence değer artışınıa göre pazartesi yada bayramdan sonra randevu alırsın
Vallahi 806tl bayıldım canım şimdi sağlık ocağını düşünüyorum işteHiç gerek yok 2 kez sağlık ocağında ver yeterli ordan anlarsın yükselişi o paraya muayene olursun gebelik doktoruna canım , sonuç ertesi gün çıksın bisey olmaz ben de sağlık ocağında 14 haziranda verdim bir de bugün 19 haziranda verdim artış iyi ve düzenli olmuşsa bir daha vermicem kese için doktora giderim haftaya
Sağlık ocağı bir de baştan asağı her şeye bakıyor vitaminler hormonlar kan sayımı hepsini alıyor daha iyi daha düzenli özel hastane laboratuvarındanAnladım canım yarın sabah kan vereyim ben sonra duruma göre cuma veya pazartesi doktora gideyim.
Vallahi 806tl bayıldım canım şimdi sağlık ocağını düşünüyorum işte
Bende happymom ve Dr.Banu çiftçinin uygulaması varkızlar birde hangi uygulamaları indirmemiz gerekiyor?
Sabah kan testi için gittiğimde ben de bütün tahlilleri yapmasını istemiştim aile hekiminden. Açıkçası bu süreç zaten yeterince pahalı. Özel hastanelere en azından şu aşamada para yedirmek mantıklı gelmedi bana.Sağlık ocağı bir de baştan asağı her şeye bakıyor vitaminler hormonlar kan sayımı hepsini alıyor daha iyi daha düzenli özel hastane laboratuvarından
nasıl anladın canım ne kadarlıktı senin ? çok üzgünüm emin misin?benim yine kimyasal gebelik oldu
Bugün kan testi verdim en son 73 tü 22 ye düşmüşnasıl anladın canım ne kadarlıktı senin ? çok üzgünüm emin misin?
Çok üzüldüm canım kaçıncı gebeliktibenim yine kimyasal gebelik oldu
Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallahbenim yine kimyasal gebelik oldu
Hiç saglıklı gebeliğim olmadı 2.kimyasal gebelikÇok üzüldüm canım kaçıncı gebelikti
İnşallah canım saolGeçmiş olsun canım rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah
Genetiğe gitmenizi tavsiye ederim benim de aynı şekildeydi ve pıhtılaşma çıktı, şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Genetiğe görünmekte fayda var bence, hakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsunHiç saglıklı gebeliğim olmadı 2.kimyasal gebelik
Çok geçmiş olsun ama mutlaka bunun araştırmasını yaptırHiç saglıklı gebeliğim olmadı 2.kimyasal gebelik
Canım geçmiş olsun inşallah birdaha ki ay güzel haberler alırsınbenim yine kimyasal gebelik oldu
Çok geçmiş olsun ama mutlaka bunun araştırmasını yaptırHiç saglıklı gebeliğim olmadı 2.kimyasal gebelik
canım hayırlısı böyleymiş öyle düşün bakalım bende korkuyorum kimyasaml olacak diye söyleyip çağırmak istemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlık bir gebeliğin olur 73 den kaç gün sonra test verdin?Hiç saglıklı gebeliğim olmadı 2.kimyasal gebelik
Aslında şöyle olumlu yandan bakmak lazım şükürler olsun tüpler açık, hamile kalabiliyorsun kimyasal olanlar embriyo sağlıksız olduğu için vücut atıyormuş sağlıklı olduğunda güzelce tutunacak yine denemeler devam bu ay sağlıklı beslenirsiniz eşinle , spor da yap yürü yumurta takviyesi kullan yine olacaktır hemenBugün kan testi verdim en son 73 tü 22 ye düşmüş