2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Ben primanın gece bezini bile kullandım bir hayrı olmadı 4 saat falan geçti çıktı. Şu ana kadar en uzun tutan sleepy gece bezi oldu. Çok kalkıp emmezse 12 saate kadar tuttu ama sık kalkıyorsa onu da değiştirmezsem yine taşıyor. Şuan ben 6 numarasını almıştım acaba büyük geliyor ondan mı taşma oluyor diye düşünüyorum. Sleepy ekolojik 5 numara külot bez istedim. Gelince onu deneyeceğim bide. Gün içinde molfix kullanıyorum onunda bir hayrı yok gece.
Ben bir yerde bebekler gece üşürsen bezlerinde taşma olur diyordu, sanki oğlumun üstü açılmadığı zamanlar çıkma olmuyor. Mesela akşam 9 da eğitim. Sahur öncesi mızırdandıpında üstü açılmıştı. 5 te sahura kalkınca baktım çıkmış. Bayadır olmuyordu. Birde buna dikkat etseniz arkadaşlar. Ben beslenmeye bağlamıyorum ya gündüz daha çok besleniyorlar.

Kizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuz 😅 esim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Ben sana diyeyim 3 vakte hamile olursun 😍😍 şaka şaka... Ama bence bebe 2 yaşını doldurduktan sonra düşünseniz senin ve bebeğin için daha doğru olur dedi bebeklerinin arası 7 yaş olan kadın :D ben hep aralarının olmasını istemiştim. Ama kimisi de birine vakit ayırıyorum, bazı şeylerden taviz veriyorum diğerini de yapayım 2 si birlikte büyüsün diyebiliyor. Bana her şeye tekrardan başlamak zor gelmedi...
Ama her ne olursa olsun şuan daha çok erken bence senin vücudun için...

Back