2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Önerdiğin krem var mı canım ne sürelim 🙏🏻🙏🏻 ilk valla çatlamaya da müsait tenim 😅😅
canım ben lierac+bio oil duydum ayrıca badger hamilelik öncesi çatlak kremi ve hipp hamileler için çatlak kremini duydum bütçene göre ayarlama yapabilirsin :)
Tablo listemize ekleyeyim mi sizi de 😍
Son adet , yaş , kaçıncı çocuk ve isteğe bağlı şehir yazarsanız ekleyeyim
22 mayıs,28 1. çocuk, antalya canım

Kizlar, gec döllenme yasayaniniz var mi? Ozaman nasil hesaplaniyor? Cuma günü ultrasonda baktiginda 20.ci günlerde dedi. Betada hafif yükselme var dediler ve tekrar kan aldilar bugün. Kanamalarim devam ediyor

yoksa sen de mi :)))) medikal parka gidiyorum canım mehmet karaca sen evet ben de dün öğrendim 65 di bakalım :)
Ben daha doktor falan bulmadım canım kan vermeye şifaya gittim ama. Yaşamda bi doktor var iyi diyolar ismaildi sanırım adı haftaya 5+1de gideyim diyorum. Öncesinde dedemandaki yaşama gebelik istediğim için gitmiştim tülay hanım vardı belki ona da godebilirim kararsızım henüz 🙈

anladım ben evlenince geldiğim için çok fazla bir bilgim yok ama birisi duymuştum medstar koray duman ya doktor çok önemli işte anlaşmak seni anlamsı bir daha ne zaman kan vereceksin canım :)

anladım ben evlenince geldiğim için çok fazla bir bilgim yok ama birisi duymuştum medstar koray duman ya doktor çok önemli işte anlaşmak seni anlamsı bir daha ne zaman kan vereceksin canım :)
Canım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 🙈 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..

Canım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 🙈 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..
çok fazla canım kontröle gidersin o para gerçi bende termesosa 320tl verdim dün organizede reflex var ona kan vereceğim 60 tl idi ama bence sağlık ocağını deneyebilirsin ya yarın da dayanırım dersen cumaya kadar doktoruna karar ver onun hastanesinde ver

çok fazla canım kontröle gidersin o para gerçi bende termesosa 320tl verdim dün organizede reflex var ona kan vereceğim 60 tl idi ama bence sağlık ocağını deneyebilirsin ya yarın da dayanırım dersen cumaya kadar doktoruna karar ver onun hastanesinde ver
Bebeğim bilemedim ki 4+5de gidilir mi doktora normalde herkes ne zaman gidiyor onu da bilmiyorum sen ne zaman düşünüyorsun

Bende şu an 5+3 deyim geçen hafta 4+5 de öğrendim. Kese göründü. Kalp atışı vs duymadım henüz. Dayanamadım bir sürü kişiye söyledim ♥😂 beta hcgm 5000 küsür çıktı öğrendiğimde 🥲 29 yaşındayım ilk çocuğum olacak
Son adet neydi listemize ekleyeyim 🥰

Bebeğim bilemedim ki 4+5de gidilir mi doktora normalde herkes ne zaman gidiyor onu da bilmiyorum sen ne zaman düşünüyorsun
işte bende bilmiyorum doktorun asistanına yazdım cuma günü kan ver depğerine göre görüşelim dedi 5. haftadan saonra kese görünüyor sanırım 7. hafta gibi kalp atışı o zaman sen sağlık ocağına ver içine sinmezsen hastaneye gidersin sağlık ocağına salı perşembe veri diyorlar eğer 2 kere dayanırım dersen 2 kere ver bence değer artışınıa göre pazartesi yada bayramdan sonra randevu alırsın

Hiç gerek yok 2 kez sağlık ocağında ver yeterli ordan anlarsın yükselişi o paraya muayene olursun gebelik doktoruna canım , sonuç ertesi gün çıksın bisey olmaz ben de sağlık ocağında 14 haziranda verdim bir de bugün 19 haziranda verdim artış iyi ve düzenli olmuşsa bir daha vermicem kese için doktora giderim haftaya

X