- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 30
canım ben lierac+bio oil duydum ayrıca badger hamilelik öncesi çatlak kremi ve hipp hamileler için çatlak kremini duydum bütçene göre ayarlama yapabilirsin :)Öneriniz var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben lierac+bio oil duydum ayrıca badger hamilelik öncesi çatlak kremi ve hipp hamileler için çatlak kremini duydum bütçene göre ayarlama yapabilirsin :)Öneriniz var mı acaba
canım sanırım 3-4 haziran gibiydi sanırım canımAaa aynıyız kız benimde sat 22 sen beta 65 ile öğrenmiştin sanırım. Ovülasyonun kaçıncı gününe denk geliyor beta öğrendiğin tarih
canım ben lierac+bio oil duydum ayrıca badger hamilelik öncesi çatlak kremi ve hipp hamileler için çatlak kremini duydum bütçene göre ayarlama yapabilirsin :)Önerdiğin krem var mı canım ne sürelim ilk valla çatlamaya da müsait tenim
22 mayıs,28 1. çocuk, antalya canımTablo listemize ekleyeyim mi sizi de
Son adet , yaş , kaçıncı çocuk ve isteğe bağlı şehir yazarsanız ekleyeyim
Aynı tarihlerde yumurtlamisiz senin değerinle benimki farklı da ondan sordum gerçi kişiden kişiye değişiyormus o ben 14 haziranda 13.59 ile öğdendim 3 gün sonra da 80.86 çıktıcanım sanırım 3-4 haziran gibiydi sanırım canım
Ayyy kız bide antalya da mısın hangi hastaneye gidiyorsuncanım ben lierac+bio oil duydum ayrıca badger hamilelik öncesi çatlak kremi ve hipp hamileler için çatlak kremini duydum bütçene göre ayarlama yapabilirsin :)
22 mayıs,28 1. çocuk, antalya canım
yoksa sen de mi :)))) medikal parka gidiyorum canım mehmet karaca sen evet ben de dün öğrendim 65 di bakalım :)Ayyy kız bide antalya da mısın hangi hastaneye gidiyorsun
Ben daha doktor falan bulmadım canım kan vermeye şifaya gittim ama. Yaşamda bi doktor var iyi diyolar ismaildi sanırım adı haftaya 5+1de gideyim diyorum. Öncesinde dedemandaki yaşama gebelik istediğim için gitmiştim tülay hanım vardı belki ona da godebilirim kararsızım henüzyoksa sen de mi :)))) medikal parka gidiyorum canım mehmet karaca sen evet ben de dün öğrendim 65 di bakalım :)
2 gün farkediyor normalde sat tarihine göre 6. Hafta ama kese 5+4Tebriiiik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah Sat tarihinle haftan uyuşuyor mu canım
4 haftalık bulgur tanesi mi şimdi yavum ya kıyamamBugün tam 4+0 sizin
5. Hafta itibari ile kadın doğum doktoruna gidebilirsiniz keseyi görmek için 7-8 gün bekleyin daha iyi olur
Bende happymom var , bir de gebelik takibi isimli program ikisini kullanıyorum ikisi de çok iyi happymom instagramda da takip ediyorumkızlar birde hangi uygulamaları indirmemiz gerekiyor?
Canım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..anladım ben evlenince geldiğim için çok fazla bir bilgim yok ama birisi duymuştum medstar koray duman ya doktor çok önemli işte anlaşmak seni anlamsı bir daha ne zaman kan vereceksin canım :)
çok fazla canım kontröle gidersin o para gerçi bende termesosa 320tl verdim dün organizede reflex var ona kan vereceğim 60 tl idi ama bence sağlık ocağını deneyebilirsin ya yarın da dayanırım dersen cumaya kadar doktoruna karar ver onun hastanesinde verCanım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..
Bebeğim bilemedim ki 4+5de gidilir mi doktora normalde herkes ne zaman gidiyor onu da bilmiyorum sen ne zaman düşünüyorsunçok fazla canım kontröle gidersin o para gerçi bende termesosa 320tl verdim dün organizede reflex var ona kan vereceğim 60 tl idi ama bence sağlık ocağını deneyebilirsin ya yarın da dayanırım dersen cumaya kadar doktoruna karar ver onun hastanesinde ver
Son adet neydi listemize ekleyeyimBende şu an 5+3 deyim geçen hafta 4+5 de öğrendim. Kese göründü. Kalp atışı vs duymadım henüz. Dayanamadım bir sürü kişiye söyledim ♥ beta hcgm 5000 küsür çıktı öğrendiğimde 29 yaşındayım ilk çocuğum olacak
işte bende bilmiyorum doktorun asistanına yazdım cuma günü kan ver depğerine göre görüşelim dedi 5. haftadan saonra kese görünüyor sanırım 7. hafta gibi kalp atışı o zaman sen sağlık ocağına ver içine sinmezsen hastaneye gidersin sağlık ocağına salı perşembe veri diyorlar eğer 2 kere dayanırım dersen 2 kere ver bence değer artışınıa göre pazartesi yada bayramdan sonra randevu alırsınBebeğim bilemedim ki 4+5de gidilir mi doktora normalde herkes ne zaman gidiyor onu da bilmiyorum sen ne zaman düşünüyorsun
Hiç gerek yok 2 kez sağlık ocağında ver yeterli ordan anlarsın yükselişi o paraya muayene olursun gebelik doktoruna canım , sonuç ertesi gün çıksın bisey olmaz ben de sağlık ocağında 14 haziranda verdim bir de bugün 19 haziranda verdim artış iyi ve düzenli olmuşsa bir daha vermicem kese için doktora giderim haftayaCanım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..