2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
Benim eşim ve kız kardeşim biliyor sadece yarın ilk muayeneye gideceğim kalp atışı duyarsam söylerim yakınlara 😅

Kizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
Ben herkese söyledim hatta hamile kalmadan bile dilimdeydi 🤣 inanç meselesi bunlar misal ben bebeği doğduğu gibi çekip atmayı da düşünüyorum 🙈 ona hesap açıp , biraz sizin görüşünüze bağlı mesela kuzenim hamile kaldı doğurdu hala bilmeyen kişiler var çocuğu olduğunu herkesten sakladı ben de tam tersiyim içimde tutamıyorum 😅

kızlar selam herkes iyi haftalar olsun inşallah. dün 65,53 ile öğrendim hamile olduğumu ne yapmam gerekiyor çarşamba cuma kan vereceğim cuma günü duruma göre doktor görüşelim dedi ne yapmam lazım en yakın sizsiniz yardımcı olun lütfen.

kızlar selam herkes iyi haftalar olsun inşallah. dün 65,53 ile öğrendim hamile olduğumu ne yapmam gerekiyor çarşamba cuma kan vereceğim cuma günü duruma göre doktor görüşelim dedi ne yapmam lazım en yakın sizsiniz yardımcı olun lütfen.
İki kez daha kan verip yükselişe bak canım
Sonra muayeneye gidersin haftaya

benim de sat 22 mayıstı kaç haftalı oluyor şimdi anlamdım 4 haftalık mı olur ama deper 1-2 hafta içerisinde sanırım değer ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplanıyor

benim de sat 22 mayıstı kaç haftalı oluyor şimdi anlamdım 4 haftalık mı olur ama deper 1-2 hafta içerisinde sanırım değer ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplanıyor
Bugün tam 4+0 sizin

5. Hafta itibari ile kadın doğum doktoruna gidebilirsiniz keseyi görmek için 🤗 7-8 gün bekleyin daha iyi olur

Tablo listemize ekleyeyim mi sizi de 😍
Son adet , yaş , kaçıncı çocuk ve isteğe bağlı şehir yazarsanız ekleyeyim

4 haftalık canim hayırlı olsun bhcg baktir 2 kat artış olup olmadığına baktir canim sonra cuma günü gidince kese görünebilir görünmezse de üzülme daha çok küçükler benim de 21 mayıs sat

Hayırlı olsun şuan sadece 2 güne bir beta testi verip artışa bakın hayırlı olsun bu arada 🙏🏻

Aaa aynıyız kız benimde sat 22 🙈 sen beta 65 ile öğrenmiştin sanırım. Ovülasyonun kaçıncı gününe denk geliyor beta öğrendiğin tarih

Kızlar bende şimdi muayeneden geliyorum. Kese göründü çok şükür 🙏🏻 5+4 görünüyor dedi 9 mm sağ tarafta oluşmuş dedi. Ama bebiş görünmedi normal şuan için dedi haftaya tekrar gel dedi
Tebriiiik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah 🙈🍀 Sat tarihinle haftan uyuşuyor mu canım

X