2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Hepinize merhaba subat anneleri ben de tup bebek annesi olarak yerimi alayım transfer 30 mayısta yapıldı kesemizi cuma günü gördük en son regl tarihim 14 mayıs kaçıncı haftadaki bilmiyorum ama keseyim gördüm 3 gun önce hepimize hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🧿💕🙏🏻
Yaş kaç ve ilk çocuk mu ekleyeyim listemize hayırlı olsun 😍

Kızlar bu bulantılar ne zaman biter acaba ya resmen yaşam enerjimi sömürdü hiçbir şey yiyemiyorum doğru düzgün hiç halim yok :KK43:
Ya bunu ben de çok merak ediyorum tam bulanmıyor da bir tuhaf ana ne yemek düşünsem tiksinme geldi çubuk kraker peynir ekmekten başka bir şey ylyemiyroum 2 gündür de ekşi elmaya başladım o da rahatlatıyor. Besinsiz kalıyorum diye vicdan da yapıyorum

Kizlar kasık agrilariniz devam ediyor mu? Benim bazi zamanlar azalsa da bazi zamanlar baya artiyor. Bugun sag tarafimda artti ve bacagima vurdu. Isten erken cikip eve geldim uzaniyorum. Cok korkuyorum bisey olacak diye.

Bir de alerjim var benim, ilac kullaniyordum bıraktım tabi. Bırakınca da hapsurma krizleri oluyor bazen. Bunun da herhangi bir zarari olur mu , bir fikriniz var mi?

Bir de alerjim var benim, ilac kullaniyordum bıraktım tabi. Bırakınca da hapsurma krizleri oluyor bazen. Bunun da herhangi bir zarari olur mu , bir fikriniz var mi?
Ya beni de mahveden bir sey Alerji, ilac kullanmiyorum ben de, acaba kullanabilecegimiz bir ilac var midir? ben de hapsirma krizlari gozlerim sisiyor, bogazim ve burnum kasiniyor cok fenayim :KK43:

Yok canım iyi yerleşen bebeği etkilemez. Ben hapşırınca ağrı giriyordu bacaklarımı karnıma çekerek hapşırıyorum ağrılarım olmuyor artık

Kizlar kasık agrilariniz devam ediyor mu? Benim bazi zamanlar azalsa da bazi zamanlar baya artiyor. Bugun sag tarafimda artti ve bacagima vurdu. Isten erken cikip eve geldim uzaniyorum. Cok korkuyorum bisey olacak diye.
Benim de devam ediyor, ozellilkle gece uyurken daha cok fark ediyorum. umarim kotu bir sey olmaz, normaldir.

Ya beni de mahveden bir sey Alerji, ilac kullanmiyorum ben de, acaba kullanabilecegimiz bir ilac var midir? ben de hapsirma krizlari gozlerim sisiyor, bogazim ve burnum kasiniyor cok fenayim :KK43:
Doktora sorun b kategorisinde ilaç veriyorlar sizi çok rahatsız ediyorsa bir gidin doktora

Benim de devam ediyor, ozellilkle gece uyurken daha cok fark ediyorum. umarim kotu bir sey olmaz, normaldir.
Aslinda burada bazi arkadaslara doktorlari korkulacak bir sey degil, hamilelik belirtilerinden demisti. Ben de rahatlamistim ama kendi doktorum ultrasona baktiginda her sey normal demisti. Kasik agrilarimi soyleyince , kasik agrisi dusuk belirtisi olabilir dedi. Bilemedim hangisi dogru. Dediginiz gibi insallah normaldir

Ya bunu ben de çok merak ediyorum tam bulanmıyor da bir tuhaf ana ne yemek düşünsem tiksinme geldi çubuk kraker peynir ekmekten başka bir şey ylyemiyroum 2 gündür de ekşi elmaya başladım o da rahatlatıyor. Besinsiz kalıyorum diye vicdan da yapıyorum
Bende öyleyim gerçekten sadece patates yiyebiliyorum tuzlu yemek videosu bile görsem midem bulanıyor umarım çabuk biter :KK43:

Kizlar eğer ki ilk cocuksa şimdiden başlayın gobeginize her gün krem sürmeye çünkü ilerleyen zamanlarda çok kasinicak ve patlayacak ona göre tedbirlerinizi alın derim @Dr X @Dunyali bir kul uvercinka65 uvercinka65 B Buffalosos @beyhudertler @acitatlisos @firuzedadas @leSourire M merymeryg @olinaoz
Ben aldım lierac ve biooil şimdilik ilerleyen dönemde de yurtdışında nem pedi, nem maskesi gibi şeyler var. Ondan getirtebilirim. Bı de badger nasıl kızlar duyaniniz var mı

Ben aldım lierac ve biooil şimdilik ilerleyen dönemde de yurtdışında nem pedi, nem maskesi gibi şeyler var. Ondan getirtebilirim. Bı de badger nasıl kızlar duyaniniz var mı
Ben bebek yagi almayı düşünüyorum bugün itibari ile sürerim birde güneş kremi sanırım değiştirmem gerekiyor sizin bildiğiniz önerebileceğiniz varmi ben yazliktayim çünkü güneşlenmek başlarım yavaştan doktorum guneslenebilir denize girebilirsin dedi 🥰

Ben bebek yagi almayı düşünüyorum bugün itibari ile sürerim birde güneş kremi sanırım değiştirmem gerekiyor sizin bildiğiniz önerebileceğiniz varmi ben yazliktayim çünkü güneşlenmek başlarım yavaştan doktorum guneslenebilir denize girebilirsin dedi 🥰
Ben de doktora soracaktım deniz için bir sorun yok muymuş yazlık yerdeyim bende daha parmağımı sokmadım suya 😅

X