2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Ben bugün 5+6 dayım cuma günü 5+3 te 7.5 mm çıktı kesem cihaz 5+5 olarak gösterdi ama şimdi yorumlara bakınca 5 haftalıkken 9 10 mm olduğunu okuyorum bi kaybım da var tedirgin oldum boyutuyla ilgili

Sağlık ocağı bir de baştan asağı her şeye bakıyor vitaminler hormonlar kan sayımı hepsini alıyor daha iyi daha düzenli özel hastane laboratuvarından
Sağlık ocağında tüm değerlerin çıkıp bhcg nin çıkmaması :olamaz:sabah 8 buçukta verdim hepsi saat 2 de çıkmış bir tek beta yok:mad:

Arkadaşlar eklem ağrılarım var normal mi korkmaya başladım sizde de oluyormu bacaklarım kollarım sızlıyor sanki morarmış uyuşmuş gibi özellikle bugün böyle oldu tedirgin oldum.

Bende happymom var , bir de gebelik takibi isimli program ikisini kullanıyorum ikisi de çok iyi 😍 happymom instagramda da takip ediyorum
Bende happymomdayimmm ha bir de hamilelik diye bi uygulama var orda bebegi animasyonlu gösteriyor dokununca hareket ediyor felan kalp atışı sesi var güzel bir uygulama

Sağlık ocağında tüm değerlerin çıkıp bhcg nin çıkmaması :olamaz:sabah 8 buçukta verdim hepsi saat 2 de çıkmış bir tek beta yok:mad:
Aynı gerginliği ben de yaşadım ya korktum değerlerimde sorun var diye. Doktor beta hormonunda çalışmaları gecikmiştir dedi, bu saate neredeyse ancak yansıttılar.

Kizlar, gec döllenme yasayaniniz var mi? Ozaman nasil hesaplaniyor? Cuma günü ultrasonda baktiginda 20.ci günlerde dedi. Betada hafif yükselme var dediler ve tekrar kan aldilar bugün. Kanamalarim devam ediyor
Ultrason ölçümlerine göre doktor belirliyor, birkaç kere gidince belli olur. Sonra adet tarihinizi değiştiriyor doktor

Ben bebek yagi almayı düşünüyorum bugün itibari ile sürerim birde güneş kremi sanırım değiştirmem gerekiyor sizin bildiğiniz önerebileceğiniz varmi ben yazliktayim çünkü güneşlenmek başlarım yavaştan doktorum guneslenebilir denize girebilirsin dedi 🥰
Ben de daha değiştirmedim şu an elimde la Roche posay ve the purest var. The purest a şu anlık devam ediyorum ama araştırıp doğal icerikli bişey alicam inşaallah. Duş jeli ve şampuan da henüz değiştirmedim. Alınca haber ederim

Ben de daha değiştirmedim şu an elimde la Roche posay ve the purest var. The purest a şu anlık devam ediyorum ama araştırıp doğal icerikli bişey alicam inşaallah. Duş jeli ve şampuan da henüz değiştirmedim. Alınca haber ederim
Şampuan olarak herbal essences aldım ben. Güneş kremi olarak da yüzde 100 mineral olanları tercih ederseniz fiziksel güneş kremlerini onlar daha iyi gebelikte 🥰 ben soltis aldım misshanın falan da var mineral güneş kremi

X