Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar zaman su gibi geçti sanki daha dün topiğimi açtım ne ara bu duruma geldik tablo neredeyse transferle doldu geçen gün herkesin boştu bekliyordu vay be zaman su gibi aktı gitti sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain 🤲🥰🥹😢🥺
Canim mayala katar mayala katar gerçekten öyle daha düne kadar 1. Regl 2. Regl bekliyorduk şimdi tek tek yada birlikte opuya transfere giriyoruz çok şükür 🤲🤲 yüce Rabbim birde şenlendirirse buralari bak gör hepimizec🥰🥰😍🤣🤣

Bana kese için gittiğimde hepsi yapılmıştı 😌
Ben arefe günü kese için gittim özel muayenehaneye bayramdan sonrada bu pazartesi işte kan ve idrar tahlili yaptırdım
Şimdi aradılar bir sorun yok şükür. Sadece yine tekrar hatırlattı. Kırmızı et topraksı şeylere çıplak elle dokunma sokak hayvanları kedi dışkısına dokunma dedi.
Bana pozitiften sonra yapılmadı
aaa neden? Bende internetten araştırıyordum birde bu gebelik takibi uygulamaları sağ olsun yazıyor hepsi
Ama gebeliğin ilk ayında tam kan sayımı idrar ve ultrason yapılması gerekirmiş.
Bir doktoruna sor istersen kuzum..

Ben arefe günü kese için gittim özel muayenehaneye bayramdan sonrada bu pazartesi işte kan ve idrar tahlili yaptırdım
Şimdi aradılar bir sorun yok şükür. Sadece yine tekrar hatırlattı. Kırmızı et topraksı şeylere çıplak elle dokunma sokak hayvanları kedi dışkısına dokunma dedi.
Banada dışardan falan salata yeme demişti, evde tüm sebzeleri limonlu suyla yıkayıp öyle ye demişti 😬 çoğu şeye bağışıklık vardı bendede ne ara ne geçirmişim 😂😂benim haberim yok

aaa neden? Bende internetten araştırıyordum birde bu gebelik takibi uygulamaları sağ olsun yazıyor hepsi
Ama gebeliğin ilk ayında tam kan sayımı idrar ve ultrason yapılması gerekirmiş.
Bir doktoruna sor istersen kuzum..
Bence ben daha kendi özel doktoruma gitmedim diye kuzum ben hep tüp bebek merkezndydm onlar bugün itibaren kendi dr gidin dediler ben yarın konuşurum eğer kan verme işi acil ise yarın gider veririm ultrasyon yaptırmam

Kızlar tsh falan mutlaka baktırın bazı kişilerde hamilelikte yükseklebiliyormuş, dengelensin diye hemen ilaca başlatıyorlar
Kuzu geçen ayki transferimde yücel hoca TSH ve insüline baktirmisti. Tabi hamilelikte değişebiliyormus TSH bende duymuştum. 1 haftam kaldı bakicaz artık hepsini yaptırır büyük ihtimalle.

Tek kese teyzoşu bir tane kalbi de duydum 🤲🤲🤲darısı sana ve bekleyen tüm kardeşlerime olsun inşAllah sağsalim hepimiz kucaklarımıza alalım🤲❤️

Oy oy maşallah 🧿 sübhanallah ben onun atan kalbine hayran olurum sağlıcakla büyüsün seneye bayramda el öptürürsün bize inşallah 🥹🤲 Amin Amin inşallah canım 🤲🫶

Kuzu geçen ayki transferimde yücel hoca TSH ve insüline baktirmisti. Tabi hamilelikte değişebiliyormus TSH bende duymuştum. 1 haftam kaldı bakicaz artık hepsini yaptırır büyük ihtimalle.
Evet aşkım ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebekse tsh çok yükseliyormuş burada öyle diyenler vardı ama hurafemi gerçekmi bilmiyorum, benim tsh düşük çıktı normal yani kızdı bebeğim 😬😁 bir arkadaşımın yüksek çıktı hemen ilaca başlattılar erkek çıktı

Canım korkma hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle şu an birşey hissetmemen çok normal henüz çok erken daha bebiş tutunmamıştır bile rahat olabilirsin Rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️👼
Çok teşekkür ederim canım ya 🥲 çok zor bu halde beklemek anam günler nasil geçecek bilmiyorum 🫠 transferin de hayırlı olsun bu aradaaa

Back
X