Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayır ya hiç bir şeyim yok benim. Gerçi benim için erkenden olabilir 3.günlerdi. Senin ? Bir de bugün tuvalette fazla zorlandım çok üzgünüm şu an olmayacak kaybettiysem diye 😔
Ben kabiz olma korkusundan her gece zeytinyağına incir koyup sabah yiyorum biraz iğrenç hakiki zeytinyağıyla ama iyi geliyor kabızlığa ☺️ ama ikinmak sıkıntı yaratmaz merak etmeyin 🙏

Çok teşekkür ederim canım ya 🥲 çok zor bu halde beklemek anam günler nasil geçecek bilmiyorum 🫠 transferin de hayırlı olsun bu aradaaa

Ah bilmem mi o günlerin sanki 1 yıl gelmesi gibi yeter ki sonunda sevinçten ağlamak nasip olsun Amin 🤲🥲👼
Ben daha transfer olmadım ama Allah söyletti galiba inşallah olurum Amin Cuma günü Opu olacağım inşallah 🤲🥲❤️

Ah bilmem mi o günlerin sanki 1 yıl gelmesi gibi yeter ki sonunda sevinçten ağlamak nasip olsun Amin 🤲🥲👼
Ben daha transfer olmadım ama Allah söyletti galiba inşallah olurum Amin Cuma günü Opu olacağım inşallah 🤲🥲❤️
Ayyy evet opu olacaktın 6 yumurtamiz vardı bak onu bile biliyorum ama kafam gitmiş özür dilerkm🥲 Aminn hepimiz için insallahhh

Bence ben daha kendi özel doktoruma gitmedim diye kuzum ben hep tüp bebek merkezndydm onlar bugün itibaren kendi dr gidin dediler ben yarın konuşurum eğer kan verme işi acil ise yarın gider veririm ultrasyon yaptırmam
Aa evet o ola bilir.
Benim doktorum hacettepede ama kendi özel muayenehanesine gidiyorum ve kan alma idrar vs hacettepede yaptırıyor.
Yani böyle bir avantajım var benim şükür ekstra başka doktor bakmama gerek yok
Ama ben yakınımda bir doktor bakacağımda merkezde randevular yok
Acaba kasabada olan devlet hastanesine mi gitsem bilemedim.

Evet aşkım ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebekse tsh çok yükseliyormuş burada öyle diyenler vardı ama hurafemi gerçekmi bilmiyorum, benim tsh düşük çıktı normal yani kızdı bebeğim 😬😁 bir arkadaşımın yüksek çıktı hemen ilaca başlattılar erkek çıktı
Benim erkekti yükselmemişti ama yaş gidiyor şimdi ne olur bilemem. Bide teyze anne tiroid hastası ama çok şükür bende yok🙏 ama glifor kullandırdi yücel bey 12 haftaya kadar kullan dedi insülin için😔 şuanda tatlı yemiyorum canım hiç istemiyor ama sürekli açım az midem bulansa iyi olacak yoksa 150 kilo cikacam bu evden🫣🥹

Bende kuru kayısı yiyorum canım bir de ilaç demislerdi onu aldırdım eşime en azından içim rahat etsin de 🥲🫶
İlac duphalactir buyuk ihtimal. Sen kendini ilaca alıştırma mümkün olduğunca kayisi, incir ve zeytinyagiyla aynı etkiyi gostermedi bende. Bence aklında bulunsun dene dediğimi bebegede faydalı incir🙏

Yaaa iyi bak canım bana böyle şeylerle gelin 😂😂
Bölüm başkanı Semra hoca bana dozun yüksek verildiğini o nedenle yumurtaların kalitesiz olduğunu lab ortamına dayanamadığı söylemişti ön görüşmede tam 1 saat beni muayene ettiler. Ücretsizti. Acıbadem Maslak şuan ne kadar muayene bilmiyorum ama bir dünya para alıp 5 dk bile beni görmemişti yani halkımda hiç birşey bilmeden düz mantık herkese verdiği ilaçları dozları verdilerdi. Ben acemiydim o nedenle 3 opu olma gafletinde bulundum. En son tüplerin şiş ameliyatla alacaz dediler o an o hastane benim gözümde bitmişti bunu diyen sekreteriydi neden alınıyor dediğimde herhangi bir açıklama yok Bülent tıraş öyle uygun gördü denildi o esnada Bülent tıraş tatildeydi acaba röntgenimi havuz başında mı değerlendirdi çok manidar . Sonrasında memorial başladım evet pozitif olmadı ama en azından yumurtaların kaliteli olduğunu öğrendim şuan 40 yaşıma girdim Acıbadem’de daha gençtim 34 yaşımda. O nedenle size tek tavsiyem laboratuvar iyi nereyse oraya gidin bence. Ben deneyimledim Şişli çok iyi ama o bahsettiğiniz yeri bilemiyorum üç aşağı beş yukarı aynı iğneler dozlarda aynıdır değişik pekte birşey yok aslında

Benim erkekti yükselmemişti ama yaş gidiyor şimdi ne olur bilemem. Bide teyze anne tiroid hastası ama çok şükür bende yok🙏 ama glifor kullandırdi yücel bey 12 haftaya kadar kullan dedi insülin için😔 şuanda tatlı yemiyorum canım hiç istemiyor ama sürekli açım az midem bulansa iyi olacak yoksa 150 kilo cikacam bu evden🫣🥹
Aşkım sende hadi insülin var 🙁🙁 ya ben gece gündüz açım 2 gündür 😂
Ama mide bulantısı gerçekten kilo verdiriyor geçen sefer 3 kg vermiştim 😬😂
Bide canım sen harekette edemiyorsun ya 🙁o zor biraz 🥺

Kızlar pozitif görenler aranızda transfer olanlar ne hissediyorsunuz içinizde cinsiyetini 🥰
Ben hiç bir şey hissetmiyorum 😂 benim dışımda herkes kız diyor
Ben hamile gibide hissetmiyorum sadece işte bel ağrısı bazen
Bazen böğür ağrısı
Bazen çoook hafif minimum sanki mide bulantısı
Ama vayyyy ben hamileyim hissediyorum şeysi yok 😂

Kızlar pozitif görenler aranızda transfer olanlar ne hissediyorsunuz içinizde cinsiyetini 🥰
Canim şimdi söyleyeceklerime kesin inanmayacaksiniz ama söylemezsem patlarım 🤣🤣 bugün transferden çıktım narkozdan tam kendime geldim eşimle öylesine konuşurken aaa dur içimden erkek geçti dedim ikimizde donduk halbuki cinsiyet hayatta seçmem yeter ki sağlıklı olsun🤣🤣 rabbim olurda nasip ederse çok merak ediyorum o an içimemi doğdu diye 🥰🥰🥰

Aa evet o ola bilir.
Benim doktorum hacettepede ama kendi özel muayenehanesine gidiyorum ve kan alma idrar vs hacettepede yaptırıyor.

Aa evet o ola bilir.
Ben yarın dr konuşurum kan veririm ultrasyon yaptırmam.kuzum bilmiorumki sen Ankara’da mısın

Back
X