Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben hiç bir şey hissetmiyorum 😂 benim dışımda herkes kız diyor
Ben hamile gibide hissetmiyorum sadece işte bel ağrısı bazen
Bazen böğür ağrısı
Bazen çoook hafif minimum sanki mide bulantısı
Ama vayyyy ben hamileyim hissediyorum şeysi yok 😂
Ben de öyleyim ya, göğüslerim büyüdü sadece. Onun dışında belirtim yok. Pek iştahım yok, tek öğün yiyorum. Daha doğrusu bir öğünü tüm güne bölüyorum. Normalde mide bulantım yok ama yemek yemeye başlayınca bazen midem takla atıyor sanki. 3-5 kaşık yiyebiliyorum. Hepsine binlerce şükür gerçekten, ben sadece kanamaya odaklıyım 🥹

Evet canım hem de ne heyecan dilerim sonuna kadar bu heyecanım devam eder inşallah Amin 🤲🥲
Birde aşırı duygusalım bilemiyorum 😭🥰
Oy ben sana kıyamam canım benim Okdr haklısınki boşver tüm duygunu yaşa kendine zarar vermeden yaşa elimizde değil Çnkü Okdr yollardan geçiocruz hormonlar zaten bunları hissetmemiz çok normal ben pazar günü acilde kalp atışını duydum bugün gidene kadar dedim herhlde bayılcm elimizde değilki kuzum Hı ama sonunda herşey olacağına varıyor inş bu sefer yollarımızı. Sonu güzel olacak

Bölüm başkanı Semra hoca bana dozun yüksek verildiğini o nedenle yumurtaların kalitesiz olduğunu lab ortamına dayanamadığı söylemişti ön görüşmede tam 1 saat beni muayene ettiler. Ücretsizti. Acıbadem Maslak şuan ne kadar muayene bilmiyorum ama bir dünya para alıp 5 dk bile beni görmemişti yani halkımda hiç birşey bilmeden düz mantık herkese verdiği ilaçları dozları verdilerdi. Ben acemiydim o nedenle 3 opu olma gafletinde bulundum. En son tüplerin şiş ameliyatla alacaz dediler o an o hastane benim gözümde bitmişti bunu diyen sekreteriydi neden alınıyor dediğimde herhangi bir açıklama yok Bülent tıraş öyle uygun gördü denildi o esnada Bülent tıraş tatildeydi acaba röntgenimi havuz başında mı değerlendirdi çok manidar . Sonrasında memorial başladım evet pozitif olmadı ama en azından yumurtaların kaliteli olduğunu öğrendim şuan 40 yaşıma girdim Acıbadem’de daha gençtim 34 yaşımda. O nedenle size tek tavsiyem laboratuvar iyi nereyse oraya gidin bence. Ben deneyimledim Şişli çok iyi ama o bahsettiğiniz yeri bilemiyorum üç aşağı beş yukarı aynı iğneler dozlarda aynıdır değişik pekte birşey yok aslında
Canım sende benim gibi süreç gecirmissin bende ilk Bülent trasa gittim çok meşhurdu 6 sene önce 800 lira muayene parası vermiştim ama çok paraydi. Muayene bile etmediler eş faktoruydu bizde başta sorun hemen başlamak istediler ne rahim filmi ne tahlil. Ben sevmedim eşime dedim yansın para bide memoriala gidicem. Ve farkı gördüm orda yani evet benimde şuan çocuğum Yok ama tamamen benim sorunum yüzünden yoksa tek tedavide embriyolarım hazır oldu. 4 transferinde 3u pozitif oldu çok şükür ama devamı gelmedi. Arkadaşımı yönlendirdim ilk transferde kızını kucağına aldı mesela. Umarım herkes şifası olacak yere denk gelsin🙏

Ben hep kız istiyordum, bu kadar istediğim için hep kesin erkek olur diyordum. Bence

Ben hiç bir şey hissetmiyorum 😂 benim dışımda herkes kız diyor
Ben hamile gibide hissetmiyorum sadece işte bel ağrısı bazen
Bazen böğür ağrısı
Bazen çoook hafif minimum sanki mide bulantısı
Ama vayyyy ben hamileyim hissediyorum şeysi yok 😂

Önce sağlıkla ve zamanında doğmasını istemekle birlikte🥰 🙏 gönlümdeki kız 🙏 ismi bile belli🤲🌸 ama karnımdaki erkek🙄 çünkü diğer hamileligimle aynı belirtiler var o yüzden erkek gibi geliyor.
Canim şimdi söyleyeceklerime kesin inanmayacaksiniz ama söylemezsem patlarım 🤣🤣 bugün transferden çıktım narkozdan tam kendime geldim eşimle öylesine konuşurken aaa dur içimden erkek geçti dedim ikimizde donduk halbuki cinsiyet hayatta seçmem yeter ki sağlıklı olsun🤣🤣 rabbim olurda nasip ederse çok merak ediyorum o an içimemi doğdu diye 🥰🥰🥰
Kızlar hissedilenler gerçekten çıkıyor bu arada ben geçen sefer kesinlikle kız hissettim rüyamdada kız bebekler görüyordum kız çıktı 😁😁 tabi ki önemli olan sağlıklı olmaları insan merak ediyor bir şeyler almak istiyor 🥰 bizdede kız erkek ismi ikiside hazır 😬😁

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Canım benimde transferden önce 3,5 çıktı değerim ilaçla düşüreceğiz sıkıntı olmaz dedi 50mg ilaca başladım transfere kadar düşer mi diye sorduğumda normalde bu değere hamileyken bakılır ilaca başlanır biz transfer öncesi baktık daha erken kontrol altına alıcaz merak etme dedi doktorun çok tehlikeli olduğunu düşünseydi bu ay transfer yapamayız derdi bence stres yapma canım o daha çok etkiler doktoruna güven ☺️

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Benimde böyle canm lh FSH 6 larda benim bir iki tane folikül kistim var belki ondandır diye düşünüyorum ben doktorum bişey söylemedi demekki sorun değil yarın transfer olacam hayırlısıyla sende sıkma canını sorun olmaz inşallah 🙏🏻

Kızlar benim belimde kasıklarımda ağrı oluyor hafif de alt karnimda adet olacak gibi sızı var bu sizde de oluyor mu estrofem progesteron fitil - dex iğne ve oksapar kullanıyorum Allah'tan bir sorun olmazsa yarın transfer bide TSH la ilgili tüm yorumları okuyunca canım sıkıldı benimde yüksek ve hiç bir ilaç vermedi tutunmaya engel olur mu ki 😢

Aşkım sende hadi insülin var 🙁🙁 ya ben gece gündüz açım 2 gündür 😂
Ama mide bulantısı gerçekten kilo verdiriyor geçen sefer 3 kg vermiştim 😬😂
Bide canım sen harekette edemiyorsun ya 🙁o zor biraz 🥺
Evet kuzum zaten hareket edemediğim için korkuyorum kabızlık falan olabilir kapılardan sigmicaksin diye dalga geçiyorlar benle🙄 geçen seferkinde bende vermiştim kilo 6 ay sadece bebeğe kilo aldirmistim. Ama bu öyle gitmiyor durdurmak lazım kendimi. Yücel bey şuan yürü evin içinde sitenin içine çık yarım saat dedi ama korkuyorum diğer doktorda derse o zaman belki yürürüm biraz 🫣

Oy ben sana kıyamam canım benim Okdr haklısınki boşver tüm duygunu yaşa kendine zarar vermeden yaşa elimizde değil Çnkü Okdr yollardan geçiocruz hormonlar zaten bunları hissetmemiz çok normal ben pazar günü acilde kalp atışını duydum bugün gidene kadar dedim herhlde bayılcm elimizde değilki kuzum Hı ama sonunda herşey olacağına varıyor inş bu sefer yollarımızı. Sonu güzel olacak

Amin çok teşekkür 😍 ederim bacımsu Allah razı olsun 🤲 öyle hormonlar tavan yapmış 🥲😁

Back
X