2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Benim bugün biraz kaşık ağrım oldu panik oldum , hemen doktora gittim. Muayene etti sorun yok olabilir bunlar normal dedi , bir de keseyi gördük ama daha çok minikti. Asıl randevum 22 sinde o zamana kadar yolk kesesi de oluşmuş olur belki

Crknkz kuzum 4+3 kese göründü demiştin ya cok mu kücük göründü cok heyecanlıyım beklemek cok zor bugün ben de 4+3 üm ama gitmedim cıkar mıydı bende de acaba ya

ben sabah regl ağrısı ile uyandım ama sonra gecti yer yapıyor minnoslar hemen güncelleyelimmm kese göründüyse kaç artı kaç

Maşallaah sağlıkla gelsin minik

Merhaba kızlar nasılsınız kendinizi iyi hissediyorsumiz insallah . Hiç bir şeye stress yapmayalım güzel düşünelim güzel olsun

Benimde doktorum önümüzdeki hafta çağırdı gidicem inşallah bakalım kaç haftalık. Benim regl günü betam 1532 çıktı

Ya ben bugün farketmeden biraz çamaşır suyunu kaçırmışım inşallah bi etkisi olmaz çok korkuyorum ellerime normalde eldiven takıyordum dalgınlığıma gelmiş unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…