2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Sildikce geliyor daha. Tutunmayi desteklemek icin iceri yerlestirmem gereken bi hap verdi.
Pazartesi hem kan tahliline bakacagiz hem ultrasona. Minik savascimiz tutunur insallah
İnşallah canım benim kuzenimin 7 ay boyunca kanaması oldu ve oğluna sağ sağlim kavuştu merak etme o bebişler bizden güçlüler

Ya ben bugün farketmeden biraz çamaşır suyunu kaçırmışım inşallah bi etkisi olmaz çok korkuyorum ellerime normalde eldiven takıyordum dalgınlığıma gelmiş unutmuşum
Ne gibi zararlari var canim, ben de ilk ogrendigim gun banyoyu temizlemistim camasir suyuyla?

Insallah hic bir zarari olmaz canim
Bu arada benim de yarin doktor kontrolum var arkadaslar, carsamba gunu beta 1776 cikmisti. Doktor bugun icin keseyi goruruz muhtemelen demisti. Uygulamaya gore 5+1 deyiz. Kalp atisi da duyulur mu acaba cok merak ediyorum

İnşallah canım benim kuzenimin 7 ay boyunca kanaması oldu ve oğluna sağ sağlim kavuştu merak etme o bebişler bizden güçlüler
Çok üzdü beni. 4 tane pozitif testim vardı. Dün kan verdim. Bugün kanamam oldu. Progestan verdi doktor. Pazartesiyi zor yapacağım gibi.
İyice piskolojik olarakta etkiledi. İnşallah çok güçlüdür

Yaaa bize de haber verir misin ben de haftaya 5+4te gideceğim kalp de duyulur mu acaba diye çok merak ediyorum

Merhaba kızlar size bişey soracagım ayın 12sinde hcg 63 çıktı ayın 15inde 120 çıktı ama ağrılarım var artış normalmi demin peçeteme 1 damla kan geldi ama devamı yok lütfen acil bilgisi olan cvp verebilirmi acaba gideyimmi hastaneye

Hiç korkma kanamanın devamı gelmiyor ve artmıyorsa yerleşme kanaması olabilir ayrıca araştırmalarıma göre gebeliğin ilk üç ayı lekelenme görülebilir bu Arada betan iki katı kadar yukselmis icini ferah tut güzel olucak hersey ve sen bize bunun haberini kizlarrrrrr diye başlayarak vereceksin güzel anne adayı ( gene de içine sinsin istiyorsan acile gidebilirsin )

İnşallah ya çok teşekkür ederim inşallah bişey olmaz benim diger çocukdada ama bu dış gebelik kimyasal falan allak bullak etti diger gebeliktede ben hemen progestan alıp başlıyordum yine başladım ama inşaallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…