2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar 12 Haziran 135,
15 Haziran 303 çıktı. Biraz düşük bir artış, lütfen bana da dua edin
Canım en az yüzde 60 artması yeterli 2 günde. 3 gün gibi değil de 2 gün aralıkla baktırmaya çalış, endişelenme dua ederiz tabii ki ama bence normal

Ya gerçektenmi çok teşekkür ederim bugun yine verdim. Bekliyorum cevaplar çıkmamış hala. Bide idrar testi yaptim ikinci cizgi o kadarda koyulaşmamış birinci daha belirgin yine öylemi olmalı kızlar?
Öyle oluyormuş evet benim bugün 4+5 ti bugün daha yeni iki çizgi yakın çıkmaya başladı

6.haftadan bildiriyorum maalesef ilk bulantı başladı. Masterchef bile izleyemiyorum yemek görünce kötü oluyorum kusma yada sabah bulantısı daha hiç olmadı ama bu akşam midem kötü
Ooo bende bu betaya olmadıysa olmaz diye ümitliydim halbuki

6.6 mm deyince özellikle sordum yani ne kadarlık kese bu dedim 5 haftalık dedi inş sıkıntı yoktur
Bence boyut önemli değil içinde kalp atışı olup olmaması önemli ona da bi hafta sonra bakalım dediler bana perinatolog hocam alttan baksak duyarız dedi onun usg çok detaylı bugünkü kadin doğum uzman arkadaşımın usg daha eski o henüz kese de bi şey görmedi 1 hafta 10 güne bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…