Ah hadi inşallah6 hafta da kese gözükür eğer şanslıysan bebek de gözükebilir
Canım en az yüzde 60 artması yeterli 2 günde. 3 gün gibi değil de 2 gün aralıkla baktırmaya çalış, endişelenme dua ederiz tabii ki ama bence normalKızlar 12 Haziran 135,
15 Haziran 303 çıktı. Biraz düşük bir artış, lütfen bana da dua edin
Öyle oluyormuş evet benim bugün 4+5 ti bugün daha yeni iki çizgi yakın çıkmaya başladıYa gerçektenmi çok teşekkür ederim bugun yine verdim. Bekliyorum cevaplar çıkmamış hala. Bide idrar testi yaptim ikinci cizgi o kadarda koyulaşmamış birinci daha belirgin yine öylemi olmalı kızlar?
Resim varmı canım hiç yeni test yaptın mıÖyle oluyormuş evet benim bugün 4+5 ti bugün daha yeni iki çizgi yakın çıkmaya başladı
M muhendishanim98 Bir de aynı hastanede veriyorsun değil mi? O çok önemliCanım en az yüzde 60 artması yeterli 2 günde. 3 gün gibi değil de 2 gün aralıkla baktırmaya çalış, endişelenme dua ederiz tabii ki ama bence normal
Sat tarihleri aynı gunmuş sizinleBenide ekler misiniz yaş 28 1.çocuk sat 13.05.2023
Dediğim gibi 4+5 reyiz bugün, daha silik olan 2 gün öncesine ait, diğeri bugüne ait testResim varmı canım hiç yeni test yaptın mı
Benim 6.6 canım sen sorabildin mi bugün boyutunuKızlar kesenizin boyutu ne kadar ?
Sordum canım bugün 5 haftanın içinde 12 mm dedi cm değil ama 12 mmBenim 6.6 canım sen sorabildin mi bugün boyutunu
Canım bence başka yerde verip hiç kafanı karıştırma koşullar aynı olsun bugün verdiğin yerde yine verip bakabilirsin artışaKızlar 12 Haziran 135,
15 Haziran 303 çıktı. Biraz düşük bir artış, lütfen bana da dua edin
Ooo bende bu betaya olmadıysa olmaz diye ümitliydim halbuki6.haftadan bildiriyorum maalesef ilk bulantı başladı. Masterchef bile izleyemiyorumyemek görünce kötü oluyorum kusma yada sabah bulantısı daha hiç olmadı ama bu akşam midem kötü
Benimki neden bu kadar küçük acabaSordum canım bugün 5 haftanın içinde 12 mm dedi cm değil ama 12 mmsizinle benim aynı gidiyor gibi
Ben de gündüz ayy ben rahat geçireceğim demek ki diye seviniyordumOoo bende bu betaya olmadıysa olmaz diye ümitliydim halbuki
Bence o sanki çok önemli değil gibi geldi banaBenimki neden bu kadar küçük acababetalarımız aynıydı halbuki
6.6 mm deyince özellikle sordum yani ne kadarlık kese bu dedim 5 haftalık dedi inş sıkıntı yokturOoo bende bu betaya olmadıysa olmaz diye ümitliydim halbuki
Listeden baktım da sizin 5+6 sanırım dimi benim 5+2 henüz küçük sizdenBen de gündüz ayy ben rahat geçireceğim demek ki diye seviniyordum
Bence boyut önemli değil içinde kalp atışı olup olmaması önemli ona da bi hafta sonra bakalım dediler bana perinatolog hocam alttan baksak duyarız dedi onun usg çok detaylı bugünkü kadin doğum uzman arkadaşımın usg daha eski o henüz kese de bi şey görmedi 1 hafta 10 güne bakalım dedi6.6 mm deyince özellikle sordum yani ne kadarlık kese bu dedim 5 haftalık dedi inş sıkıntı yoktur
Bugün tam 6 sanırım ama benim yumurtam geç çatladı ondan 5+4 olduğumu düşünüyorumListeden baktım da sizin 5+6 sanırım dimi benim 5+2 henüz küçük sizden