Kalp atışına gittiğiniz de doktor günü gününe söylüyor. Öncesinde tam gününden emin olamıyorlarO zaman doktorun dediğinimi dinliyim ama ultrason kagıdında 6+6 yazıyır kafam karıstı
Değeriniz güzel yükselmiş hiç endişe etmeyinPazartesi akşam saatlerinde gitmiştim 63 çıktı bügün gittim 98 çıktı 1.5 gün oluyor herhalde anlamadımli aklım çok karıştı
Değerlerin hangi aralıkta nasıl arttı canım?been varım ve keseyide yolk kesesinide gördüm
listeye ekleyeyim sizi demerhaba ocak annesi olucam sanırken bugün şubat annesi olucağımı öğrendim geç döllenme ile 6 haftalık hamileyim normalde 8 haftalık olması gerekiyordu ama haftamız değişti kalp atışlarını duyduk çok şükür
Tamam canım inşallah 23nde kalp atısı randevum var o zaman ögrenirimKalp atışına gittiğiniz de doktor günü gününe söylüyor. Öncesinde tam gününden emin olamıyorlar
Bende 5+3üm bugün midem çok kötü aşırı uykum var hiç başımı yastıktan kaldırmak istemiyorumArkadaşlar 5+3 deyim midem yanıyor uyku basıyor midesi yanan var mi başka normal mi ya
Hadi inşallahTamam canım inşallah 23nde kalp atısı randevum var o zaman ögrenirim
Canım 125 181 288 562 1362 çıktı canımDeğerlerin hangi aralıkta nasıl arttı canım?
1362’de vajinal mi gördü keseyi?Canım 125 181 288 562 1362 çıktı canım
Şöyle oldu canım bu son verdiğim 1362 ydi sonra bir daha ölçtürmedim 3 gün sonra gittiğimde gördüm 5+2 haftalık dedi vajinal bakıldı evet1362’de vajinal mi gördü keseyi?
Benim bugün ki beta hcg değerim 650 çoktı tüp bebek merkezinden aradılar ayın 22 sine keseyi görmek için randevu verdiler ve alttan muayene olacağını söyledilerVajinal ultrason sonrası lekelenme oluyormuş bende korkuyorum vajinal yapmak isterse diye
Anladım canım gözün aydınŞöyle oldu canım bu son verdiğim 1362 ydi sonra bir daha ölçtürmedim 3 gün sonra gittiğimde gördüm 5+2 haftalık dedi vajinal bakıldı evet
Çin takvimi koz gösteriyor bana ama ikiz olma ihtimali de var benim , çift embriyo transfer edilmiştiNerde anketkızlar Çin takvimine baktınız mı ne görünüyor cinsiyet Çin takviminde sizin
Hayırlı olsun canım , bende senin gibi uzun uğraşlar sonucu bu ay ilk defa hamile kaldım. 3 kere çatlatma iğnesi , 2 kere aşılama , 2 kere hsg ve 3. Tüp bebek denememde pozitifi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıMerhaba arkadaşlar iki senedir çocuk isteyen bir gebe olarak yaşadıklarımı kısaca özetleyeyim gitmediğim doktor kalmamıştı bu süreçte artık ağustos ayı için tüp bebek yapılacaktı bunun için rahim filmi istediler etrafımda bu filmi çekinen herkes çok kötü anlattığı için erteledim neyseki acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen anestezi olmadan ufak bir sancıyla çektirdim filmi. Tüpler tıkalı değilmiş ama buna rağmen hsg sonrası gebe kalanı çok duydum çok ümitliydim bu ay 6 mayıs son adet tarihimdi 15 mayısta rahim filmi çekindim bir hafta ilişki yok dedi doktor ancak 19-20 mayıs yumurtlama olduğu için denedim. Adet tarihim 4 haziran olmasına rağmen 31 mayısta evde test yaptım çift çizgi biri silik çıktı hemen acile gidip kan testi verdim o akşam beta hcg 65 çıktı ertesi gün 1 haziran tekrar test verdim 88 çıktı 2 haziran kan verdim 138 çıktı 5 haziran tekrar verdim 590 çıktı 10 haziranda kese göründü. Şimdi 24 haziranda tekrar randevum var kalp atışlarını duymak için. Bu arada progestan ve decavit kullanıyorum 2 hazirandan beri. Aşırı uyku halindeyim normalde çok uyumayan biri olarak. Ama bulantı kusma gibi belirtilerim yok. Allah isteyen herkese nasip etsin çok dua ediyorum isteyen herkese
Hayırlı olsun , hoşgeldin aramızamerhaba ocak annesi olucam sanırken bugün şubat annesi olucağımı öğrendim geç döllenme ile 6 haftalık hamileyim normalde 8 haftalık olması gerekiyordu ama haftamız değişti kalp atışlarını duyduk çok şükür
Bence ilerleme çok iyi , hayırlı olsunMerhaba arkadaslar, ilk gebeligim ve cok bilgisizim:)
Sat 12 mayis;
12 haziran hcg 848,1 ; 14 haziran hcg 1776
Yas 29
Sizce ilerleme nasil?
Bendede başladı mide yanması sabahtan beridir böyle mide bulantım sabahları oluyordu bugün akşamda varArkadaşlar 5+3 deyim midem yanıyor uyku basıyor midesi yanan var mi başka normal mi ya
Çin takvimi koz gösteriyor bana ama ikiz olma ihtimali de var benim , çift embriyo transfer edilmişti
Hayırlı olsun canım , bende senin gibi uzun uğraşlar sonucu bu ay ilk defa hamile kaldım. 3 kere çatlatma iğnesi , 2 kere aşılama , 2 kere hsg ve 3. Tüp bebek denememde pozitifi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Hayırlı olsun , hoşgeldin aramıza
Bence ilerleme çok iyi ,
Cok tesekkur ederim, hepimiz icin hayirli olsun insallah , saglikla kucagimiza alalim.Çin takvimi koz gösteriyor bana ama ikiz olma ihtimali de var benim , çift embriyo transfer edilmişti
Hayırlı olsun canım , bende senin gibi uzun uğraşlar sonucu bu ay ilk defa hamile kaldım. 3 kere çatlatma iğnesi , 2 kere aşılama , 2 kere hsg ve 3. Tüp bebek denememde pozitifi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Hayırlı olsun , hoşgeldin aramıza
Bence ilerleme çok iyi ,
Sat 2 mayis ilk cocuk canimmBu
Son adet tarihi nedir ve ilk çocuk mu canım
Hepimizde varCok tesekkur ederim, hepimiz icin hayirli olsun insallah , saglikla kucagimiza alalim.
Benim bazen artan bazen azalan kasık ağrılarım var. Sizce normal mi?