2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
listeye ekleyeyim sizi de
Son adet tarihiniz , Yaşınız, Kaçıncı cocuk olduğu, Yaşadığınız şehri (isteğe bağlı), Keseyi ve kalbi kaçıncı haftada gördüğünüzü yazarsanız ekleyeyim

Kızlar selam 6+1 de kese ve kalp duyduk ama doktor 2 hafta sonra gene gel dedi.
Sizlerinde Dr. 2 hafta sonra görmek istedi mi ?

Nerde anket kızlar Çin takvimine baktınız mı ne görünüyor cinsiyet Çin takviminde sizin
Çin takvimi koz gösteriyor bana ama ikiz olma ihtimali de var benim , çift embriyo transfer edilmişti
Hayırlı olsun canım , bende senin gibi uzun uğraşlar sonucu bu ay ilk defa hamile kaldım. 3 kere çatlatma iğnesi , 2 kere aşılama , 2 kere hsg ve 3. Tüp bebek denememde pozitifi gördüm. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Hayırlı olsun , hoşgeldin aramıza
Merhaba arkadaslar, ilk gebeligim ve cok bilgisizim:)
Sat 12 mayis;
12 haziran hcg 848,1 ; 14 haziran hcg 1776
Yas 29
Sizce ilerleme nasil?
Bence ilerleme çok iyi , hayırlı olsun

Kızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Öncelikle bugün 5+1 takvime göre beta verdim 13 bin çıktı
Hemen kadin doğuma gittim keseyi gördü alttan baksak kalp atışı da duyarız dedi ama haftaya bekleyelim dedi bu güzel haber bende çok sevindim
Ama uterus kalp şeklinde olabilir dedi bikornu uterus bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Cok tesekkur ederim, hepimiz icin hayirli olsun insallah , saglikla kucagimiza alalim.
Benim bazen artan bazen azalan kasık ağrılarım var. Sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…