2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Yaa , sadece bir belirti ise hic sikayetci degilim tabiki:) ama endiseleniyordum icimi rahatlattiniz
söküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesin :KK70:

söküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesin :KK70:
Tamamen ayni duyguları yasıyorum, kalp atislarini duysam tum endiselerim gidecek gibi, Allah hepimize hayirlisiyla göstersin o gunleri insallah🥰

Benim karnımda kasık ağrllarım var. Sizdede oluyormu regl gibiyim. Birde gazim var çok halsizlikte var. Her an regl olucakmış gibiyim amma test pozitif

Kızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Öncelikle bugün 5+1 takvime göre beta verdim 13 bin çıktı
Hemen kadin doğuma gittim keseyi gördü alttan baksak kalp atışı da duyarız dedi ama haftaya bekleyelim dedi bu güzel haber bende çok sevindim
Ama uterus kalp şeklinde olabilir dedi bikornu uterus bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Bende sizin gibi 5+2 deyim beta 15 bin çıktı. Benim gibi kahverengi lekelenmeniz olmuştu geçti mi sizinki?

İlişki düşük tehlikesi yoksa normal kabul ediliyor 8. Aya kadar doktorlar bişey olmaz diyor ama benim eşim çok pinpirikli korkuyor diye biz duyduğumuzdan beri devam etmiyoruz 😂
Biz de doktor kalp atislarini bir duy da oyle yap dedi esim de uzak duruyor yazik :))

X